شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خو ببخشید...:w554: 500 امتیاز میشه رد کن بیاد تا دوتایی بهت کلید نکردیم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ دوباره گیر میشما از لطفت ممنونم... مزاح بود شما جدی نگیر... :w554: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آره عشقولیت من استعداد داری خفن :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ 500 امتیاز میشه رد کن بیاد تا دوتایی بهت کلید نکردیم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ 500 امتیاز میشه رد کن بیاد تا دوتایی بهت کلید نکردیم مگه چقد امتیاز دارم که 500 تاشم شما میخواید بگیرید... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چقد امتیاز دارم که 500 تاشم شما میخواید بگیرید... شوخی کردم سید جان 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ از لطفت ممنونم... مزاح بود شما جدی نگیر... :w554: :persiana__hahaha: به نظرت تو این 20 دقیقه هلند میتونه به آلمان 3 تا گل بزنه برنده بشه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چقد امتیاز دارم که 500 تاشم شما میخواید بگیرید... خوب حالا جوگرمونو کباب نکن اصلا میخوای ما بردیم امتیازامونو بدیم به تو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ شوخی کردم سید جان :smiley-gen165: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ اینم چندتا جک واسه کاهش استرس دوستان از خود آزاری های دوران بچگی میشه به زبون زدن به دو سر باتری کتابی اشاره کرد حتی اگر از دوران مهد کودکتون چشاتون ضعیف باشه از نظر پدر و مادرتون این کامیوتر صاحاب مرده باعثشه ! فیزیک خیلی آسونتر میشد ، اگه به جای سیب، خود درخت رو نیوتن افتاده بود!:icon_razz: نمیدونم چرا هر موقع تصمیم میگیرم درس بخونم سرعت اینرنت خوب میشه!!؟ پدر به دختر : دخترم این موقع شب تو بالکن چیکار میکنی ؟؟ دختر : دارم ماهو میبینم بابایی ! پدر : پس بی زحمت به ماهت بگو ماشینشو خاموش کنه ، صداش نمیذاره بخوابیم! جدیدترین خبر از جهنم: هر دو تا شیر دستشویی داغه:icon_pf (34): دكمه پاور مغز تو دماغه واسه همينه وقتي دست ميكني تو دماغت ميري تو فكر! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ :persiana__hahaha:به نظرت تو این 20 دقیقه هلند میتونه به آلمان 3 تا گل بزنه برنده بشه واسه همین میگم گیر ندی دیگه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ :persiana__hahaha:به نظرت تو این 20 دقیقه هلند میتونه به آلمان 3 تا گل بزنه برنده بشه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک که رسمیت نداره اونایی که اتروس بزنه مهمه امتیازی رد و بدل نمیشه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ واسه همین میگم گیر ندی دیگه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خوب حالا جوگرمونو کباب نکناصلا میخوای ما بردیم امتیازامونو بدیم به تو قربونه مرامت... من امتیازامو مردونه میگیرم... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک که رسمیت نداره اونایی که اتروس بزنه مهمه امتیازی رد و بدل نمیشه 150 تا رد کن بیاد 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ قربونه مرامت... من امتیازامو مردونه میگیرم... اوووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ اینم چندتا جک واسه کاهش استرس دوستان از خود آزاری های دوران بچگی میشه به زبون زدن به دو سر باتری کتابی اشاره کرد حتی اگر از دوران مهد کودکتون چشاتون ضعیف باشه از نظر پدر و مادرتون این کامیوتر صاحاب مرده باعثشه ! فیزیک خیلی آسونتر میشد ، اگه به جای سیب، خود درخت رو نیوتن افتاده بود!:icon_razz: نمیدونم چرا هر موقع تصمیم میگیرم درس بخونم سرعت اینرنت خوب میشه!!؟ پدر به دختر : دخترم این موقع شب تو بالکن چیکار میکنی ؟؟ دختر : دارم ماهو میبینم بابایی ! پدر : پس بی زحمت به ماهت بگو ماشینشو خاموش کنه ، صداش نمیذاره بخوابیم! جدیدترین خبر از جهنم: هر دو تا شیر دستشویی داغه:icon_pf (34): دكمه پاور مغز تو دماغه واسه همينه وقتي دست ميكني تو دماغت ميري تو فكر! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده