* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 ببخشید یه سوال دیگه...الان صفحه ی اتوکدم سفیده میخوام سیاه بشه صفحه ام چیکار کنم؟؟؟ خب، باید رو صفحه کلیک راست کنی؛ بعد گزینه آخر رو بزنی؛میره تو تنظیمات،اونجا میری تو display ؛ قسمت رنگ ؛بک گراندتو مشکی میکنی
mohsen memar 514 ارسال شده در 5 آبان، 2012 بعدشم میخوام نوار ابزارم عینه اتوکد 2007 بشه چیکار کنم ؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 بعدشم میخوام نوار ابزارم عینه اتوکد 2007 بشه چیکار کنم ؟؟؟ اون پایین؛سمت راست؛ یه چیز هستا مثل پیچ؛رو اون بزن و به حالت کلاسیک تبدیل کن اتوکدتو ؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 واقعا ممنونم ازتونبخشید که با سوالاتم خستتون کردم... خواهش میکنم؛ نه بااباا؛خسته چرا
mohsen memar 514 ارسال شده در 5 آبان، 2012 ولی با این سوالم حتما خسته میشید.... من هنوزم یاد نگرفتم تبدیل 2بعدی به 3بعدی رو 1
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 چرا.....!؟!؟؟ مگه تایپیکو ندیدی...!؟؟ هرجا سوال داری بپرس سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... همون روند رو برید سه بعدی میشه دیگه؛ از قسمت ویو ؛ جهت دید تو سه بعدی تغییر میکنه؛از قسمت visual style ،نحوه دیدن صفحه سه بعدی ؛رنگ زمیه و دیدن اشیا به صورت سیمی یا...
panoram 5055 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... من دقیقا متوجه منظورت و مشکلت نشدم!! واشه همینم نمیتونم کمکی بکنم...به زودی آموزش تصوری (ویدئویی ) این نرم افزار رو تهیه میکنم 1
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 همون روند رو برید سه بعدی میشه دیگه؛ از قسمت ویو ؛ جهت دید تو سه بعدی تغییر میکنه؛از قسمت visual style ،نحوه دیدن صفحه سه بعدی ؛رنگ زمیه و دیدن اشیا به صورت سیمی یا... ممنون
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 من دقیقا متوجه منظورت و مشکلت نشدم!! واشه همینم نمیتونم کمکی بکنم...به زودی آموزش تصوری (ویدئویی ) این نرم افزار رو تهیه میکنم اگه این کار رو بکنی که خیلی عااااااااااااالیه مرسی
mohsen memar 514 ارسال شده در 7 آبان، 2012 سلام من خواستم از سایت خوبتون تشکر کنم که بلافاصله جوابای منو دادین و به منم اتوکد 3 بعدی رو یاد دادین واقعا خسته نباشید و بازم ممنون :icon_gol: 1
farshad0022 11 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 با سلام خدمت همه کسی هست که یک پلان خانه ویلایی بهش بدم و 3 بعدی بکنه برام،نیاز فوری فوری فوری farshad0022@yahoo.com 1
memmar 6829 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 با سلام خدمت همهکسی هست که یک پلان خانه ویلایی بهش بدم و 3 بعدی بکنه برام،نیاز فوری فوری فوری farshad0022@yahoo.com باکد؟درچه حدمیخواید و کارتون در چه حده؟ اگه وقت گیرنیست بدید... 1
zahradokht 35 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 من یه مشکلی دارم اونم اینه که میخام گسترده یه حجمو در بیارم ولی نمیدونم با چه دستوری میشه این کارو کرد. از flatshot هم استفاده کردم ولی اندازه دقیق نمیده مخصوصا تو منحنی ها..... لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم:icon_pf (72): 1
zahradokht 35 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 گسترده حجم؟؟؟ دقیقا مشکلت چیه من نفهمیدم یعنی من یه حجم دارم میخوام گسترده(باز شده) اونو داشته باشم نمیخام دستی بکشم .دستوری هست که این کارو برام انجام بده؟؟؟؟
mohsen memar 514 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 سلام دوستان... من هرچی کلیک راست میکنم تو فضای اتوکدم باز نمیشه کلیک راست ... چیکار کنم تا وقتی کلیک راستو زدم عمل کنه...؟
ارسال های توصیه شده