* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید یه سوال دیگه...الان صفحه ی اتوکدم سفیده میخوام سیاه بشه صفحه ام چیکار کنم؟؟؟ خب، باید رو صفحه کلیک راست کنی؛ بعد گزینه آخر رو بزنی؛میره تو تنظیمات،اونجا میری تو display ؛ قسمت رنگ ؛بک گراندتو مشکی میکنی لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بعدشم میخوام نوار ابزارم عینه اتوکد 2007 بشه چیکار کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بعدشم میخوام نوار ابزارم عینه اتوکد 2007 بشه چیکار کنم ؟؟؟ اون پایین؛سمت راست؛ یه چیز هستا مثل پیچ؛رو اون بزن و به حالت کلاسیک تبدیل کن اتوکدتو ؛ لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا ممنونم ازتون بخشید که با سوالاتم خستتون کردم... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا ممنونم ازتونبخشید که با سوالاتم خستتون کردم... خواهش میکنم؛ نه بااباا؛خسته چرا لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ولی با این سوالم حتما خسته میشید.... من هنوزم یاد نگرفتم تبدیل 2بعدی به 3بعدی رو 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ چرا.....!؟!؟؟ مگه تایپیکو ندیدی...!؟؟ هرجا سوال داری بپرس 2 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ چرا.....!؟!؟؟ مگه تایپیکو ندیدی...!؟؟ هرجا سوال داری بپرس سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... همون روند رو برید سه بعدی میشه دیگه؛ از قسمت ویو ؛ جهت دید تو سه بعدی تغییر میکنه؛از قسمت visual style ،نحوه دیدن صفحه سه بعدی ؛رنگ زمیه و دیدن اشیا به صورت سیمی یا... لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید چرا دیدمش ولی نمیدونم چجوری میشه محیط 2 بعدی اتوکدم رو به 3بعدی تبدیل کنم... من دقیقا متوجه منظورت و مشکلت نشدم!! واشه همینم نمیتونم کمکی بکنم...به زودی آموزش تصوری (ویدئویی ) این نرم افزار رو تهیه میکنم 1 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ همون روند رو برید سه بعدی میشه دیگه؛ از قسمت ویو ؛ جهت دید تو سه بعدی تغییر میکنه؛از قسمت visual style ،نحوه دیدن صفحه سه بعدی ؛رنگ زمیه و دیدن اشیا به صورت سیمی یا... ممنون لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ من دقیقا متوجه منظورت و مشکلت نشدم!! واشه همینم نمیتونم کمکی بکنم...به زودی آموزش تصوری (ویدئویی ) این نرم افزار رو تهیه میکنم اگه این کار رو بکنی که خیلی عااااااااااااالیه مرسی لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من خواستم از سایت خوبتون تشکر کنم که بلافاصله جوابای منو دادین و به منم اتوکد 3 بعدی رو یاد دادین واقعا خسته نباشید و بازم ممنون :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
farshad0022 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت همه کسی هست که یک پلان خانه ویلایی بهش بدم و 3 بعدی بکنه برام،نیاز فوری فوری فوری farshad0022@yahoo.com 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت همهکسی هست که یک پلان خانه ویلایی بهش بدم و 3 بعدی بکنه برام،نیاز فوری فوری فوری farshad0022@yahoo.com باکد؟درچه حدمیخواید و کارتون در چه حده؟ اگه وقت گیرنیست بدید... 1 لینک به دیدگاه
zahradokht 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من یه مشکلی دارم اونم اینه که میخام گسترده یه حجمو در بیارم ولی نمیدونم با چه دستوری میشه این کارو کرد. از flatshot هم استفاده کردم ولی اندازه دقیق نمیده مخصوصا تو منحنی ها..... لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم:icon_pf (72): 1 لینک به دیدگاه
Merlot 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ گسترده حجم؟؟؟ دقیقا مشکلت چیه من نفهمیدم لینک به دیدگاه
zahradokht 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ گسترده حجم؟؟؟ دقیقا مشکلت چیه من نفهمیدم یعنی من یه حجم دارم میخوام گسترده(باز شده) اونو داشته باشم نمیخام دستی بکشم .دستوری هست که این کارو برام انجام بده؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان... من هرچی کلیک راست میکنم تو فضای اتوکدم باز نمیشه کلیک راست ... چیکار کنم تا وقتی کلیک راستو زدم عمل کنه...؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها تو کد دو بعدی چه جوری میشه سطحی و رنگ کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده