شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ تصور کنید در حال فرار از دست کسی هستید، نفسزنان میدوید و ... ناگهان خود را بر سر پرتگاه میبینید. چه کار میکنید؟ سوسک و مارمولک در چنین شرایطی به راحتی از پرتگاه پایین رفته و پنهان میشوند! جزئیات این فرار موفق تاکنون مشخص نبود، اما پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در برکلی با فیلمبرداری پرسرعت از چگونگی فرار کردن مارمولک و سوسک توانستهاند راز این مانور را آشکار کنند. سوسک و مارمولک وقتی به لبه پرتگاه میرسند، بدون کاستن از سرعت، خود را به هوا پرتاب کرده، لبه پرتگاه را با عقبترین پای خود گرفته، خود را به سوی پایین تاب داده و درنهایت سطح زیرین را میگیرند. به همین راحتی، سوسک و مارمولک خود را از دست شکارچیان پنهان میکنند. با توجه به تصویر زیر بهتر میتوانید این پدیده را درک کنید. این مانور به قدری سریع انجام میشود که جزئیات آن از چشم غیرمسلح پنهان میماند و دانشمندان پس از بازبینی تصاویر ثبتشده توسط دوربین فیلمبرداری پرسرعت بود که متوجه شدند در تمام طول مانور، عقبترین پای حیوان لبه را گرفته است. زمانهای ارایه شده در گوشه تصویر، سرعت این مانور را نشان میدهد. همچنین در این تصاویر مشخص شد که در این مانور، شاخکهای سوسک اهمیت زیادی دارند، چراکه به او کمک میکنند تا فاصله تا لبه را به درستی تخمین بزند. پس از این کشف، گروههای بیوفیزیک و روباتیک دانشگاه کالیفرنیا در برکلی با همکاری یکدیگر، این مانور را روی یک روبات ششپای کوچک آزمایش کردند. این روبات با موفقیت توانست این مانور را انجام دهد. ردیف اول و دوم مربوط به مانور سوسک و مارمولک و ردیف سوم، مربوط به مانور روبات است. موفقیت این روبات ششپا، امیدها را برای امکان حرکت روباتها در سطوح مختلف افزایش داده و به نظر میرسد نخستین کاربرد عملی این مانور در روباتهای امدادگری باشد که برای عملیات جستجو و نجات مصدومان به دام افتاده در آوار استفاده میشوند 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ ولی عمرا اگه سوسکی از دست من بتونه در بره..............:gnugghender: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ ولی عمرا اگه سوسکی از دست من بتونه در بره..............:gnugghender: عجب از سوسکم نمیترسی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ عجب از سوسکم نمیترسی من از مردا نمیترسم از یه سوسک کوچیک بترسم؟!!! عمرررااااا لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ sharook وmission میشه در همه تاپیکها اسپم نکنید؟ یه تاپیک برای اسپم هست کافیه مرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده