رفتن به مطلب
  • 0

مقاله

mohandese shahrsaz

سوال

سلام به همه.من باید در مورد خط اسمان مقاله بنویسم در حد12 صفحه:banel_smiley_4:

مبانی نظریم کانله فقط مونده مقاله ولی نمیتونم بنویسم تا حالا 1 بارم ننوشتم.وقت ندارم واسه هنرنماییم:ws52:باید تا31 خرداد تحویل استادم بدم توروخدا بهم کمک کنین یه چیزی بنویسم تحویل بدم.اگه منبعی سراغ دارین اگخ دعایی بلدین که بهم کمک کنه دریغ نکنین.قول میدم اگه مقالمو نوشتم یه سورپرایز خیلی خوب واستون دارم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

امان از این خط آسمان icon_pf%20%2834%29.gif :ws3:

الان مبانی نظریت کامله؟ خب اون چیزایی که واسه مبانی نظری درآوردی رو مرتب کن پشت هم بیار، بعدشم اگه نمونه موردی هم بررسی کردی، اون نمونه موردی رو معرفی کن و وضع خط آسمان رو توش نشون بده و توضیح بده و با توجه به اون مبانی نظری که آوردی تحلیلش کن که چطوریه. آخرشم اگه ایرادی بود تو خط آسمانش که باید اصلاح میشد پیشنهاد بده که اگه مثلاً اینجوری بشه بهتره و بتونی یه خط آسمانی پیشنهادی رو هم رسم کنی که حله. (البته اصلاً نمیدونم بررسی موردی داره کارت یا نه. اما اگه نداشته باشه، 12 صفحه صرفاً بحث تئوری واسه خط آسمان خیلی سخته :ws3: )

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
امان از این خط آسمان icon_pf%20%2834%29.gif :ws3:

الان مبانی نظریت کامله؟ خب اون چیزایی که واسه مبانی نظری درآوردی رو مرتب کن پشت هم بیار، بعدشم اگه نمونه موردی هم بررسی کردی، اون نمونه موردی رو معرفی کن و وضع خط آسمان رو توش نشون بده و توضیح بده و با توجه به اون مبانی نظری که آوردی تحلیلش کن که چطوریه. آخرشم اگه ایرادی بود تو خط آسمانش که باید اصلاح میشد پیشنهاد بده که اگه مثلاً اینجوری بشه بهتره و بتونی یه خط آسمانی پیشنهادی رو هم رسم کنی که حله. (البته اصلاً نمیدونم بررسی موردی داره کارت یا نه. اما اگه نداشته باشه، 12 صفحه صرفاً بحث تئوری واسه خط آسمان خیلی سخته :ws3: )

اره نمونه موردی دارم واسه نمونه موردیم 3تا سناریو پیشنهادی دادم که چیکار کنه خوب میشه خط اسمانش

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...