شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من گفتم پیپ مشکل چیه تو اومدی وارد بحث های بیشتر از سنت شدی برو نگا کن میدونم زبون داری اونم 9 متر وحید 6 برابر بکش بذار چشمش دراد شقی تو به وحید چکار داری تو انقدر بکش تا لبات کنده بشه شقی و کوفت:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ تو به وحید چکار داری تو انقدر بکش تا لبات کنده بشهشقی و کوفت:vahidrk: من با لب وحید چی کار دارم ؟ تو با وحید کار داری به من چه من و وارد بحثای خوونوادگیتون نکن ببین خودت رو این شقی تاکید داریا 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من گفتم پیپ مشکل چیه تو اومدی وارد بحث های بیشتر از سنت شدی برو نگا کن میدونم زبون داری اونم 9 متر وحید 6 برابر بکش بذار چشمش دراد شقی روزی 1 بسته بیشتر نمیتونم بکشم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ روزی 1 بسته بیشتر نمیتونم بکشم shar کن رو اون یکی ریه ات 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ shar کن رو اون یکی ریه ات سی پی یو جواب نمیده شیر کنم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سی پی یو جواب نمیده شیر کنم بابا ارتقا بده این سیستم بنجولتو لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چرا ادم به خودش این همه زحمت بده که وقتی که مرد ریه اش سیاه نباشه حیف نیست ریه ی سالم بره زیر گل؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده