*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ این عکس رو برای دوستانی که قلیان و سیگار میکشن گذاشتم که مربوط میشه به یه فرد سیگاری که بعد از مرگش کالبد شکافی کردن و این تصویر رو روی یکی از سایتهای پزشکی دیدم و دانلود کردم این تاثیر گذارترین تصویر برای ترک سیگار هم هست 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ روزی 100 نخ رو میکشید بابا.. هر چیزی متعادلش خوبه 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ روزی 100 نخ رو میکشید بابا.. هر چیزی متعادلش خوبه اوهوم...این یه سیگاری معمولی نیست 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اوهوم...این یه سیگاری معمولی نیست میگما.. فک کنم طرف سیگار رو بدون *****ش می کشید 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ این سیاهی بخاطر مردن و جمع شدن خون تو ریه هست برای ترسوندن ما گذاشتنش:ws3: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ این سیاهی بخاطر مردن و جمع شدن خون تو ریه هست برای ترسوندن ما گذاشتنش:ws3: مرض:vahidrk: به جای این حرفا اون وامونده رو کمتر بکشید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ میگما.. فک کنم طرف سیگار رو بدون *****ش می کشید تازه حتما یکی بوده که از جنگ جهانی دوم تا حالا داشته سیگار میکشیده خلاصه اینکه اگه کسی میخواد به خاطر این عکس سیگار نکشه یا به سیگاری ها گیر بده؛ کار اشتباهی میکنه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ تازه حتما یکی بوده که از جنگ جهانی دوم تا حالا داشته سیگار میکشیده خلاصه اینکه اگه کسی میخواد به خاطر این عکس سیگار نکشه یا به سیگاری ها گیر بده؛ کار اشتباهی میکنه میلاد میزنم نصفت میکنم ها:vahidrk: بجای اینکه ارشادشون کنی که نکشن داری تشویق میکنی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان یادتون باشه که سیگار علاوه بر قطران و نیکوتین(که میگن مضرن:viannen_38:)، دو ماده مفید هم برای مغز دارهپس آتیش کنید 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ میلاد میزنم نصفت میکنم ها:vahidrk: بجای اینکه ارشادشون کنی که نکشن داری تشویق میکنی؟:vahidrk: آخه با ارشاد کردن نمیشه کسی رو ترک داد هی بگیم نکش نکش اعصابشون خرد میشه فقط 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یارو تو قسمت موتور قطار زندگی میرده هیزم میریخته دود میخورده حالا پیپ هم همین جوری یا کم خطر تره ؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یارو تو قسمت موتور قطار زندگی میردههیزم میریخته دود میخورده حالا پیپ هم همین جوری یا کم خطر تره ؟ من شنیدم سرطان لب میاره مریم فتحی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نمایشگاه «زندگی بدون دخانیات» در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، اظهار کرد: متاسفانه پس از سیگار و قلیان، مصرف پیپ هم در میان دانشجویان شایع شده است و با توجه به اینکه پایه هر سه مورد تنباکو است مضرات آنها نیز مشابه هم است و حتی شاید مضرات پیپ و قلیان بیش از سیگار باشد. - وی درخصوص اهداف برگزاری این نمایشگاه، عنوان کرد: اکثر دانشجویان درباره عوارض مصرف دخانیات اطلاع دارند؛ اما از روش های ترک آن اطلاعات چندانی ندارند؛ 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من شنیدم سرطان لب میاره ای بابا نمیشه که بی لب زندگی کرد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا نمیشه که بی لب زندگی کرد پس نکش اون وامونده رو 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ پس نکش اون وامونده رو هفته ای دو بار سه بار که بی لب نمیکنه ؟ میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ هفته ای دو بار سه بار که بی لب نمیکنه ؟میکنه ؟ برو از دکترا بپرس من نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من شنیدم سرطان لب میاره ای بابا بذار هر چی میاره بیاره بابا بچه میترشونی 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ برو از دکترا بپرس من نمیدونم من از دکترا پرسیدم تالاپی افتادی وسط بحث میخوای به وحید بگی لباشو از دست میده با سیگار به خودش بگو به در میگی دیوار بشنوه ؟ وحید مواظب لباات باش من گفتم بهش شقی 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من از دکترا پرسیدم تالاپی افتادی وسط بحث میخوای به وحید بگی لباشو از دست میده با سیگار به خودش بگو به در میگی دیوار بشنوه ؟ وحید مواظب لباات باش من گفتم بهش شقی از من نقل قول گرفتی فسیل وحید پیپ نمیکشه سیگار میکشه:icon_razz: خودم زبون دارم میگم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ از من نقل قول گرفتی فسیلوحید پیپ نمیکشه سیگار میکشه:icon_razz: خودم زبون دارم میگم:vahidrk: من گفتم پیپ مشکل چیه تو اومدی وارد بحث های بیشتر از سنت شدی برو نگا کن میدونم زبون داری اونم 9 متر وحید 6 برابر بکش بذار چشمش دراد شقی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده