*mehrsa* 14558 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 این عکس رو برای دوستانی که قلیان و سیگار میکشن گذاشتم که مربوط میشه به یه فرد سیگاری که بعد از مرگش کالبد شکافی کردن و این تصویر رو روی یکی از سایتهای پزشکی دیدم و دانلود کردم این تاثیر گذارترین تصویر برای ترک سیگار هم هست 8
میلاد 24047 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 روزی 100 نخ رو میکشید بابا.. هر چیزی متعادلش خوبه اوهوم...این یه سیگاری معمولی نیست 3
alimec 23102 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 اوهوم...این یه سیگاری معمولی نیست میگما.. فک کنم طرف سیگار رو بدون *****ش می کشید 1
Avenger 19333 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 این سیاهی بخاطر مردن و جمع شدن خون تو ریه هست برای ترسوندن ما گذاشتنش:ws3: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 این سیاهی بخاطر مردن و جمع شدن خون تو ریه هست برای ترسوندن ما گذاشتنش:ws3: مرض:vahidrk: به جای این حرفا اون وامونده رو کمتر بکشید:vahidrk: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 میگما.. فک کنم طرف سیگار رو بدون *****ش می کشید تازه حتما یکی بوده که از جنگ جهانی دوم تا حالا داشته سیگار میکشیده خلاصه اینکه اگه کسی میخواد به خاطر این عکس سیگار نکشه یا به سیگاری ها گیر بده؛ کار اشتباهی میکنه 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 تازه حتما یکی بوده که از جنگ جهانی دوم تا حالا داشته سیگار میکشیده خلاصه اینکه اگه کسی میخواد به خاطر این عکس سیگار نکشه یا به سیگاری ها گیر بده؛ کار اشتباهی میکنه میلاد میزنم نصفت میکنم ها:vahidrk: بجای اینکه ارشادشون کنی که نکشن داری تشویق میکنی؟:vahidrk: 3
alimec 23102 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 دوستان یادتون باشه که سیگار علاوه بر قطران و نیکوتین(که میگن مضرن:viannen_38:)، دو ماده مفید هم برای مغز دارهپس آتیش کنید 2
میلاد 24047 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 میلاد میزنم نصفت میکنم ها:vahidrk: بجای اینکه ارشادشون کنی که نکشن داری تشویق میکنی؟:vahidrk: آخه با ارشاد کردن نمیشه کسی رو ترک داد هی بگیم نکش نکش اعصابشون خرد میشه فقط 3
poor!a 15130 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 یارو تو قسمت موتور قطار زندگی میرده هیزم میریخته دود میخورده حالا پیپ هم همین جوری یا کم خطر تره ؟ 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 یارو تو قسمت موتور قطار زندگی میردههیزم میریخته دود میخورده حالا پیپ هم همین جوری یا کم خطر تره ؟ من شنیدم سرطان لب میاره مریم فتحی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نمایشگاه «زندگی بدون دخانیات» در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، اظهار کرد: متاسفانه پس از سیگار و قلیان، مصرف پیپ هم در میان دانشجویان شایع شده است و با توجه به اینکه پایه هر سه مورد تنباکو است مضرات آنها نیز مشابه هم است و حتی شاید مضرات پیپ و قلیان بیش از سیگار باشد. - وی درخصوص اهداف برگزاری این نمایشگاه، عنوان کرد: اکثر دانشجویان درباره عوارض مصرف دخانیات اطلاع دارند؛ اما از روش های ترک آن اطلاعات چندانی ندارند؛ 4
poor!a 15130 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 پس نکش اون وامونده رو هفته ای دو بار سه بار که بی لب نمیکنه ؟ میکنه ؟ 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 هفته ای دو بار سه بار که بی لب نمیکنه ؟میکنه ؟ برو از دکترا بپرس من نمیدونم 3
Avenger 19333 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من شنیدم سرطان لب میاره ای بابا بذار هر چی میاره بیاره بابا بچه میترشونی 3
poor!a 15130 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 برو از دکترا بپرس من نمیدونم من از دکترا پرسیدم تالاپی افتادی وسط بحث میخوای به وحید بگی لباشو از دست میده با سیگار به خودش بگو به در میگی دیوار بشنوه ؟ وحید مواظب لباات باش من گفتم بهش شقی 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من از دکترا پرسیدم تالاپی افتادی وسط بحث میخوای به وحید بگی لباشو از دست میده با سیگار به خودش بگو به در میگی دیوار بشنوه ؟ وحید مواظب لباات باش من گفتم بهش شقی از من نقل قول گرفتی فسیل وحید پیپ نمیکشه سیگار میکشه:icon_razz: خودم زبون دارم میگم:vahidrk: 3
poor!a 15130 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 از من نقل قول گرفتی فسیلوحید پیپ نمیکشه سیگار میکشه:icon_razz: خودم زبون دارم میگم:vahidrk: من گفتم پیپ مشکل چیه تو اومدی وارد بحث های بیشتر از سنت شدی برو نگا کن میدونم زبون داری اونم 9 متر وحید 6 برابر بکش بذار چشمش دراد شقی 3
ارسال های توصیه شده