Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ Euro 2012 Poland-Ukraine [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ شانس ما هلند و آلمان افتادن تو یه گروه ولی من هلند رو ترجیح میدم 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ شانس ما هلند و آلمان افتادن تو یه گروه ولی من هلند رو ترجیح میدم آلمان بیترتر رفیق 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان بیترتر رفیق میگم هلند بهتره بگو باشه 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ میگم هلند بهتره بگو باشه حالا چرا میزنی خوب باشه آلمان خودِ خودشه همونی که تو میخواستی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اسپانیا ایتالیا فرانسه پرتقال هلند 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ انگلیسسسسسس که از دوران طفولیت عشقم بوده همچنانم هست ♥♥♥ کرواسی هم بخاطر مربی شون دوست دارم ، سری پیشم نامردی حذف شد ترکا یهو رگ ترکیشون گرفت 2 تا گل تو یه دیقه زدن وگرنه کرواسی راحت تا نیمه نهایی میومد بالا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ هلند بخاطر اینکه باهاش حال میکنم اسپانیا بخاطر اینکه واقعا قشنگ بازی میکنن لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان - اسپانيا - ايتاليا - پرتغال لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده