رفتن به مطلب

flame خودکشی کرد


poor!a

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

موسسه ایمنی « سیمانتک » با استفاده از شبکه های ساختگی که جهت به کمین انداختن ویروس flame ( شعله) خلق کرده بود، توانسته است رمز یا راهنمای « خودکشی » این جاسوس افزار را دریافت کند.

 

کارشناسان بر این عقیده اند که flame یک حمله سایبری بسیار دقیق و پیچیده است و هدف آن سرقت اطلاعات حساس از کامپیوترها در کشورهای خاورمیانه به خصوص ایران و اسرائیل بوده است.

 

از چند روز پیش موسسه ایمنی سیمانتک متوجه این موضوع شد که بد افزار flame پیام های راهنمای جدیدی را به کامپیوترهای آلوده به این ویروس ارسال می کند.

 

این موسسه ایمنی می گوید که « رمز خودکشی » که توسط flame ارسال شده این ویروس را به طور کامل از کامپیوترهای آلوده پاکسازی می کند. این پاکسازی به شکلی صورت می گیرد که هیچ اثری از حمله این بد افزار و تاثیرات آن در کامپیوترهای آلوده باقی نمی ماند. طبق ارزیابی کارشناسان ظاهرا این رمز یا راهنمای « خودکشی » اوایل ماه مه تنظیم و پس از آن ارسال شده است.

 

به گفته کارشناسان ایمنی و رمز گشایان ویروسهای کامپیوتری جاسوس افزارflameاولین بد افزاری است که از یک سیستم جدید برای نگارش برنامه ریزی استفاده می کند. این سیستم جدید به flameامکان می دهد که کدهای دیجیتالی را که به کمک آنها شیوع پیدا می کند جعل کند.

 

این روش برای طراحی و انجام حملات سایبری اولین بار در سال ۲۰۰۸ شناخته شد ولی به نظر می رسد که خالقان flame نمونه منحصر به فردی از این سیستم را برای جاسوس افزار خود خلق کرده اند.

 

کارشناسان ارشد ایمنی کامپیوتر می گویند که خلق و طراحی این سیستم نگارش برنامه ریزی مستلزم دانش و امکانات بسیار پیشرفته ای است. به همین خاطر بسیاری معتقدند که خلق و شیوع جاسوس افزار flame توسط یک دولت که امکانات و فن آوری بسیار پیشرفته ای دارد صورت گرفته است. ولی هنوز کاملا مشخص نیست که چه کشوری مسئول این حملات سایبری است.

 

 

منبع :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
bbc.co.uk/news

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...