afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ کاری نمیخوام بکنم روی بعضیا کم میشه شانسکی مساوی گرفتین ان شا الله بیاین بیفتین به المان نابودتون کنیم به دست خودمون 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ شاد نباش سختی هایی هم پیش رو هست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ کاری نمیخوام بکنم روی بعضیا کم میشه روی کی کم شه... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جوابتو گرفتی دیگه قربونت بشم بزن قدش....... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ روی کی کم شه... حالا شمام گیر نده 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ شانسکی مساوی گرفتینان شا الله بیاین بیفتین به المان نابودتون کنیم به دست خودمون انقد حرص نخور برا قلبت ضرر داره 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ شاد نباش سختی هایی هم پیش رو هست 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ شاد نباش سختی هایی هم پیش رو هست در ناامیدی بسی امید است ولی زیاد دلتو خوش نکن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ انقد حرص نخور برا قلبت ضرر داره 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ روی کی کم شه... طرف دشمن دیگه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ طرف دشمن دیگه آهان،گرفتم... خیالت راحت،من رو هر تیمی دست بزارم اون میبره خیالت تخت... راستی دفعه بعدی طرفدار ایتالیا باش،اسپانیام شد تیم... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ آهان،گرفتم... خیالت راحت،من رو هر تیمی دست بزارم اون میبره خیالت تخت... راستی دفعه بعدی طرفدار ایتالیا باش،اسپانیام شد تیم... نه نه نه اول اسپانیا ایتالیا مشنگن سوراخن امشبم الکی شانس آوردن 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه نه نه اول اسپانیاایتالیا مشنگن سوراخن امشبم الکی شانس آوردن خداوکیلی کی شانس آوورد... خیلی رو دارید خدایی...:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خداوکیلی کی شانس آوورد... خیلی رو دارید خدایی...:vahidrk: :vahidrk:حالتو میگیرما 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بررو بچ 3 به یک به نفع کرواسی بزن دست قشنگرو امتیازارو هرچه سریعتر رد کنید بیاد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من اون بازی رو گفتم مساوی میشه تکلیفم چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جدی جدی من از هر تیمی طرفداری می کنم می بازه! هرکی می خوا تیمش ببره با من تماس بگیره! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ برای بازی فردا...فرانسه میبره 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من سر برد فرانسه شرط میبندم 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ الان میشه برای فردا رو گفت؟ فردا فرانسه قطعا میبره اگر هم نبره شک نکنید که داورو خریدن این انگلیسیا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده