شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ به تو همین جوری دستی میدم شرط نمیخواد من بچه خوبیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنونم عزیزم....... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نبود شرطو بیشتر کنه... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ فعلا 50 تا رفت تو جیبمون... کرواتا یه دونه زدن...:w42: 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منکه فردا تا 8 نمیرسم خونه: فرانسه میزنه 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شرمنده اسپم میکنم ولی مساوی شه تکلیف چیه...نمیشه که فقط رو برد و باخت بست 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شرمنده اسپم میکنم ولی مساوی شه تکلیف چیه...نمیشه که فقط رو برد و باخت بست منتفی میشه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منتفی میشه خدا نکنه منتفی بشه من میخوام از آدمین امتیاز بگیرم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خدا نکنه منتفی بشه من میخوام از آدمین امتیاز بگیرم نشون میده قمارباز حرفه ای نیستین فعلا که یکی منتفی شد.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خدا نکنه منتفی بشه من میخوام از آدمین امتیاز بگیرم بعدش می خوای با امتیازا چیکار کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نشون میده قمارباز حرفه ای نیستینفعلا که یکی منتفی شد.. پَ نَ پَ فکر کردی الان از لاس و گاس از پای میز های قمارش بلند شده اومده تو این شرط بندی شرکت کنه؟!! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نشون میده قمارباز حرفه ای نیستینفعلا که یکی منتفی شد.. جوابتو گرفتی دیگه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بعدش می خوای با امتیازا چیکار کنی؟ کاری نمیخوام بکنم روی بعضیا کم میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده