شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من اینجا چی کار کنم النما اومدیم تو تیم شما بازی اول که نمیتونی شرکت کنی بازی دوم و بگو: ایرلند یا کرواسی....؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من می گم ایرلند می بره خدا نکنه..... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول چی شد؟؟ فعلا ایتالیا داره میتازه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ دوستای عزیز ایتالیا 1 اسپانیا 1 :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول که نمیتونی شرکت کنی بازی دوم و بگو: ایرلند یا کرواسی....؟ کراسی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کراسی واو رو یادت رفت منظورش کرواسی هست ..... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ وای دمتون گرم با این تاپیک... من عاشق شرط بندیم...:hapydancsmil: حیف که به بازی اول نرسیدم... ولی بازی دوم میگم کرواسی... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی مساوی شد......:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اه مساوی شد امتیازا پرید 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ وای دمتون گرم با این تاپیک... من عاشق شرط بندیم...:hapydancsmil: حیف که به بازی اول نرسیدم... ولی بازی دوم میگم کرواسی... ای ول به شما 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی دوم ما میبببببببررررریییییم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از انجایی که هنوز اوضاع تیمها دستم نیومده فعلا رو هیچ تیمی سرمایه گذاری نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از انجایی که هنوز اوضاع تیمها دستم نیومده فعلا رو هیچ تیمی سرمایه گذاری نمی کنم سارا جون بیا ریکس کن 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ سارا جون بیا ریکس کن نه خیر نمیشه امتیازامو از راه اختلاس بدست نیاوردم که 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نه خیر نمیشه امتیازامو از راه اختلاس بدست نیاوردم که شونصدتا ستاره میخوای چیکار....... ببخش به ما فقیر فقراء...... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شونصدتا ستاره میخوای چیکار....... ببخش به ما فقیر فقراء...... به تو همین جوری دستی میدم شرط نمیخواد من بچه خوبیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده