.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایرلند جز پدیده های این جام هست حالا میبینید... عجب حالا که شب اومدی گفتی کاش به حرفتون گوش کرده بودم گریه کردی اونوقت میفهمی 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ mission ای خدا خفت نکنه دیدم لینک بده نیستی خودم اومدم خو من هر چی تو بگی من که فوتبالی نیستم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ mission ای خدا خفت نکنه دیدم لینک بده نیستی خودم اومدم خو من هر چی تو بگی من که فوتبالی نیستم بگو اولی اسپانیا دومی کرواسی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایتالیا کرواسی ایتالیا رو اشتباه گفتی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایتالیا رو اشتباه گفتی:vahidrk: میدونم..فقط هر کار کردم نتونستم بگم اسپانیا نمیشه بگیم مساوی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خو من بعد از کمی تعمق و بررسی اندر احوالات تیمها به این نتیجه رسیدم که : اولی اسپانیا دومی کرواسی اصلانشم تحت تاثیر حرف کسی نیستم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ mission ای خدا خفت نکنه دیدم لینک بده نیستی خودم اومدم خو من هر چی تو بگی من که فوتبالی نیستم اسپانیا کرواسی زود باش بگو 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اسپانیا کرواسی حالا قاقا لی لی منو بده :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ میدونم..فقط هر کار کردم نتونستم بگم اسپانیا نمیشه بگیم مساوی میشه؟ :gnugghender: نه نمیشه به آتروس میگم یکی از اون ستاره هاتو ازت کم کنه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خو من بعد از کمی تعمق و بررسی اندر احوالات تیمها به این نتیجه رسیدم که :اولی اسپانیا دومی کرواسی اصلانشم تحت تاثیر حرف کسی نیستم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اسپانیا کرواسی حالا قاقا لی لی منو بده :hapydancsmil: عجب دختر آدم باش مردم چی فک میکنن من هیچی نمیدما میخوای برو 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ این ایده های خلاقانه تون تو حلقمم منم بنویسید اسپانیا در راستای پیش بینی شگفتی ایرلند 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عجب دختر آدم باش مردم چی فک میکنن من هیچی نمیدما میخوای برو آذر گول خوردی:gnugghender: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آذر گول خوردی:gnugghender: طلفکی نمیدونه اگر ببازه امتیازش از دست میره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خودت گفتی احتمالا سمعکت رو اون موقع نزده بودی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از یک بزرگوار در انجمن پس جدی نگیر نه آقا مشنگه مشنگدقت داشته باش شک نکن به حرفام چرا؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ احتمالا سمعکت رو اون موقع نزده بودی من شنوائیم مشکلی نداره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من شنوائیم مشکلی نداره داره خودت خبر نداری بو دکتر صد درصد تایید می کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده