afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ زهی خیال باطل :biggrin: گریه ات رو هم می بینم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا انتظار داره ایتالیا به اسپانیا ببازه همونطور که رئالش رو ترکوندیم الان هم همه ی تیما رو ببره (حتی ایتالیا ) به ما که برسه می ترکه منظورت ایتالیای مشنگن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ گریه ات رو هم می بینم عمراااااا یه زن هیچ وقت گریه نمیکنه ه ه ه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منظورت ایتالیای مشنگن کدوم منظور منظورته؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عمراااااا یه زن هیچ وقت گریه نمیکنه ه ه ه اتفاقا گریه مال زن هاست البته برا طرفدار های اسپانیا هم هست 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کدوم منظور منظورته؟ یه ایتالیای مشنگ که نداررریییم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اتفاقا گریه مال زن هاستالبته برا طرفدار های اسپانیا هم هست گریه مال زمانیه که توش باخت باشه زن و مردم نداره این تویی که قراره اشک بریزی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یه ایتالیای مشنگ که نداررریییم قشنگ بوده نه مشنگ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ قشنگ بوده نه مشنگ مطمئنم مشنگ بووووود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ گریه مال زمانیه که توش باخت باشه زن و مردم نداره این تویی که قراره اشک بریزی:gnugghender: با اسپانیا مشکل دارم برا همین دوست دارم ببازه حالا ببرین اخرش میرسین به اقاتون المان اونجا می خوان چیکار کنین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مطمئنم مشنگ بووووود از کی شنیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ با اسپانیا مشکل دارم برا همین دوست دارم ببازه حالا ببرین اخرش میرسین به اقاتون المان اونجا می خوان چیکار کنین آقامون آلماااااااان؟!!! اسم آقای ما یه چیزه دیگست 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول : اسپانیا بازی دوم : ایرلند امتیازارو بدید برم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ قشنگ بوده نه مشنگ نه آقا مشنگه مشنگ دقت داشته باش شک نکن به حرفام 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ از کی شنیدی؟ از یک بزرگوار در انجمن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول : اسپانیا بازی دوم : ایرلند امتیازارو بدید برم... اولی رو خوب اومدی ولی یک تغییر نظری رو دومی بکنی بد نیستا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول : اسپانیا بازی دوم : ایرلند امتیازارو بدید برم... اولی شاید یه 2-3 امتیازی بهت برسه ولی دومی رو باید بی زحمت امتیازتو اِخ کنی بیاااااد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اولی رو خوب اومدی ولی یک تغییر نظری رو دومی بکنی بد نیستا اولی شاید یه 2-3 امتیازی بهت برسه ولی دومی رو باید بی زحمت امتیازتو اِخ کنی بیاااااد ایرلند جز پدیده های این جام هست حالا میبینید... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایرلند جز پدیده های این جام هست حالا میبینید... :spiteful: امشب قراره ببازه این پدیده..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده