هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یکی هم میشناسم اهل سلام احوال پرسی نیست یعنی برای همه اینجوریا فرقی نمیکنه طرفش ریسش باشه، یا همکار و یا فک و فامیلو غیرو کلا سیستمش اینجوریه ، از سلام فاکتور میگره ولی ادم با اطلاعاتی هست و همیشه اخبار تازه تو زمینه های مختلفی داره..ولی خیلی بخواد هنر کنه وقتی می بینت سرش را تکون میده اونم نه همیشه" مثلا وقتی پسرش اول صب صبی میاد سر میز صبحونه ، خب چون قطعا پسرش هم شبیه خودش هست و بلد نیست سلام کنه سرش را به نشونه سلام تکون میده ، و باباش هم در جواب سرش را تکون میده و زیر لب خیلی اروم حتی اروم تر از یه مرده چیزی بلغور میکنه که کاملا نامفهوم هست و غریزی در ضمن خودش هم نمیدونه چی گفته ولی خلاصه ی همون سر تکون دادن و بلغور کردن میشه " سلام پسرم خوبی سلامتی؟ روبه راهی؟ به راهی ؟ دماغت چاقه ؟دیشب خوب خوابیدی، برنامه امروزت چیه ؟ جاییت که درد نمیکنه ؟....".........................ولی بعضی ها هم کاملا برعکسن اینقد موقع دیدن خوش برخورد و خلاقانه عمل میکنند که باعث تعجب میشن!!! فراتر از تصور 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ الان نکته کلیدیش و من نگرفتم هوم.. لابد نداره 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من دوتا برداشت دارم 1- اینکه روابط اجتماعی به طبع گسترش اگاهی های شخصی وعمومی وپلیسی شدن فضاهای مختلف داره شخصی تر وشخصی تر میشه یعنی اون حس اعتماد داره نسبت به همه از بین میره واین ها همه نشانه های واضحی از افزایش انتروپی متراکم اجتماعی ایرانیان هست که ته دلم اگر چه دوست ندارم نتیجشو ببینم ولی اون ته تهش یه چیزی برای ترمیدور ایرانی قیژقیژ میکنه 2- تربیت موثر درخانواده های ایرانی وتسری این مسئله به اجتماع که با اداب دانی همیشگی وتاریخی ما ایرانی ها این کردا منافات داره وبه شخصه از این داستان سرایی های بیهوده خستم وبهتره نظرم ادامه نداشته باشه 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من دوتا برداشت دارم1- اینکه روابط اجتماعی به طبع گسترش اگاهی های شخصی وعمومی وپلیسی شدن فضاهای مختلف داره شخصی تر وشخصی تر میشه یعنی اون حس اعتماد داره نسبت به همه از بین میره واین ها همه نشانه های واضحی از افزایش انتروپی متراکم اجتماعی ایرانیان هست که ته دلم اگر چه دوست ندارم نتیجشو ببینم ولی اون ته تهش یه چیزی برای ترمیدور ایرانی قیژقیژ میکنه 2- تربیت موثر درخانواده های ایرانی وتسری این مسئله به اجتماع که با اداب دانی همیشگی وتاریخی ما ایرانی ها این کردا منافات داره وبه شخصه از این داستان سرایی های بیهوده خستم وبهتره نظرم ادامه نداشته باشه خیلی سنگین مینویسی رفیقصد رحمت به مطالب فلسفی ملاصدرا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی سنگین مینویسی رفیقصد رحمت به مطالب فلسفی ملاصدرا و البته اخرش رو با جملاتی چون الان فرصت ندارم یا به شخصه از این داستان سرایی های بیهوده خستم وبهتره نظرم ادامه نداشته باشه فرار می کنه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی ها هم از اون ورش می افتن! انقدر احوالپرسی میکنن که دیگه ادم خسته میشه! افراط تفریط مردم ما فقط همینو بلدن! 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه چیزی که تو احوالپرسیا جالبه عبارت : "سلام. خوبی؟ " یا سلام حال شما " هستش. معمولا هیچ کس جواب اون کلمه خوبی رو نمیده خیلی از اوقات. تو جوابش خودشونم همینو میگن : سلام. خوبی؟ " اصولا دیگه واسه کسی مهم نیست که کس دیگه ای ای چه مرگشه. فقط عبارت سلام خوبی؟ هی تکرار میشه. اینم مثل کما لوس شده و ارزششو از دست داده 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی سنگین مینویسی رفیقصد رحمت به مطالب فلسفی ملاصدرا داداش دیگه دوره ساده نویسیمون فعلا به سر اومده بزار یخورده هم حال این دوره رو ببریم!دی: وخداوند گوگل را افرید و البته اخرش رو با جملاتی چون الان فرصت ندارم یا به شخصه از این داستان سرایی های بیهوده خستم وبهتره نظرم ادامه نداشته باشه فرار می کنه البته اگه یخورده بیشتردقت میکردی نه فراری وجود داشت نه بحث ناتمامی فقط باید یخورده توضیح داده بشه که بهتره اساتید خودشون دنبال مطلب باشن چون عین یه حلقه تکرارشونده بخش دوم عودت داده میشه به بند اول وچیزی که واضح هست یکی از دوحالت زنگی ورومی پیش روی ملت شریف هست باشد که رستگار شوند 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ داداش دیگه دوره ساده نویسیمون فعلا به سر اومده بزار یخورده هم حال این دوره رو ببریم!دی:وخداوند گوگل را افرید قبلا هم اشاره کردین رفیق.. تو این فکرم که بیام تو خط شما یا نه؟ البته من اگه سنگین بنویسم و بعده مدتی بیام بخونم،خودم هم متوجه نمیشم در کل من از نوشت های شما و نیوترون و امیر استفاده می کنم و اکثر مواقع لذت میبرم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده