Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلام خوبید قصدم از این تاپیک معرفی مکانهای طبیعی یا پارکهایی که شهرداری و دولت واسه تفریح و گردش درست کردن یا اونجاهای دنجیه که واسه گذروندن ساعاتی به دور از هر شهر و شلوغی و ازدحام مترو بوق اتوبوس به اون پناه میبریم تا یکم آروم شیم تا دوباره سرحال شیم مغزمون ریکاوری شه و بتونیم به زندگی عادی ادامه بدیم بگیم بهم تا بقیه هم شاید به اون آرامش برسن حالا بنا به هر شهری که هستیم بییاید این مکان ها رو بهم دیگه معرفی کنیم من که خودم به شخصه بعضی وقتها میمونم کجا برم واسه تفریح حالا با دوستان یا خانواده چند جایی رو که تو تهران بلدم میگم بقیه ام بیان بگن تاپیک جالبی میشه اولین جایی که به نظرم جالب میاد بام های تهران حالا تو هر منطقه ای بهش میگن ولی اینجایی که ما اکقرا میریم سمت شرق طرف بلوار اوشان جای جالبی مخصوصا منظره جالبی تو شب داره دوستان گل و بلبل و سمبل طبق این جدول معرفی کنید تا من همه رو یه جا جمع کنم بزار تو همین جدول به بخش بالایی ولنجک و قسمت ابتدای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم بام اصلی تهران میگن بام تهران مجموعهای است که بین بخش پارکینگ تله کابین و ایستگاه اول آن بصورت جاده آسفالته بوده و به علت وجود مناظر زیبای کوهستانی و نیز دید زیبا از بالاییترین نقطه شهر تهران جای مناسبیه یکی از اون سوژههاش بانجی جامپینگ ولی تینا پولیه حال نمیده جای بعدی دربند و درکه و فرحزاده که اونایی که قلیون کوه دوست دارن اکثرا اینجا رو ترجیه میدن بعدیش پارک چیتگر که دارن درستش میکن جای ردیفی میشه قراره دریاچه مصنوعیش تا آخر امسال را بیوفته دوست داران دوجرخه سواری و طبیعت بعدیش پارک جمشیدیه پارکا زیاده حالا دونه به دونه یادم بیاد میزارم شما هم اگه جایی که پاتوقتونه رو میرید به بقیه ام پیشنهاد کنید 25 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اهههههههه عجب جاهایی دارن تهران:jawdrop: ما میریم لب ساحل: 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اهههههههه عجب جاهایی دارن تهران:jawdrop:ما میریم لب ساحل: همش مال شوما هر کدومشو بخوای اندازه یه جاده شمال تو را هو ترافیکی نرفتنش بیشتر میصرفه چی میشد دریا هم داشتیم وای دادا تازگیا رفتیم یه سفر اصفهان لب زاینده رود چه صفایی داره شباش ....خنک...آب ...منظره ...یکی زیر پل میحونه ......آقا خودش خوب میدونه که ما اونو از رودخونه درش آوردیم بیرون آوردیم اوردیمش توی خونه هرجا که آبه یه صفای دیگه ای داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آقا بی خیال میخواستم جاهای دبشه شمال رو نشون بدم بی خیال شدم.. موازی نوار ساحلی جنگل و کوه و آبشار و کلبه های رویایی..آه رسیدی به عروس مازندران رامسر..صفا سیتی بندر 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آقا بی خیالمیخواستم جاهای دبشه شمال رو نشون بدم بی خیال شدم.. موازی نوار ساحلی جنگل و کوه و آبشار و کلبه های رویایی..آه رسیدی به عروس مازندران رامسر..صفا سیتی بندر جدا رامسر دوست دارم با اون کاخها و حنگل و شهر و ساخل تمیزش مخصوصا تله کابینش از دریا میره تو جنگل صفایی داره 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من فرحزاد و چیتگر رو به جاهای دیگه ترجیح میدم فقط اینجاهاست که میتونی یه جای دنج پیدا کنی و تنهایی به ریش این دنیا بخندی 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ من فرحزاد و چیتگر رو به جاهای دیگه ترجیح میدم فقط اینجاهاست که میتونی یه جای دنج پیدا کنی و تنهایی به ریش این دنیا بخندی پارک طالقانی نزدیک مترو حقانی پارگ نخج البلاغه ام جای باحالیه به دوستان پیشنهاد میکنم برن دهکده گردشگری نهج البلاغه یا بوستان نهجالبلاغه یکی از پارکهای تهران میباشد که بیش از ۳۵ هکتار وسعت دارد و در بخش وسیعی از دره فرحزاد بین بزرگراه نیایش،بزرگراه همت و غرب بزرگراه یادگار امام احداث شدهاست. طول این بوستان یک و نیم کیلومتر و عرض متوسطش ۳۰۰ متر است. همچنین اختلاف ارتفاع سطح تا کف پارک، ۵۵ متر و دارای شیب بین ۱۰ تا ۳۵ درجه است. بوستان نهجالبلاغه دارای هشت تراست پیادهرو طولی ۱۲۰۰ متری، سه تراست پیادهرو عرضی ۳۰۰ متری، ۹۰۰۰ متر مربع مسیر دوچرخهسواری، ۱۸۰۰ متر مربع فضای ورزش همگانی، ۸۰ واحد آلاچیق، دو پل عابر پیاده بر روی دره و صدها نیمکت و چراغ برق است. در عمیقترین نقطه این بوستان فضایی بکر و طبیعیای به چشم میخورد که آب حاصل ازقناتها در آن جریان دارد. برای ساخت این بوستان یک میلیون و پانصد هزار ساعت کار انجام و بیش از ۱۵ میلیارد تومان نیز هزینه شدهاست. این بوستان همچنین دارای مسجد، پارکینگ ۷۵۰ واحدی، ۴۰ سرویس بهداشتی، فضاهای جانبی برای استراحت خانوادهها و سه مجموعه بازی برای کودکان میباشد. 9 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اهههههههه عجب جاهایی دارن تهران:jawdrop:ما میریم لب ساحل: ای خــــــــــــــــــــــــدا .......... حالا فکر کنین این 2 تا با هم چه شود :4564::4564: خونم گردن شماها اما برای این که پستم اسپم محسوب نشه پاتوق ما هم معمولا داراباده (نه کاخ ها !!! منظورم اون منطقه کوهستانی که بعد از ولنجکه ) آب و هواش که فوق العاده است فقط 2 تا موردی که داره : روزای تعطیل زیادی شلوغه البته فقط این قسمت پایین که مسطحه تا ایستگاه اول که بساط چای و قلیون و تنقلات به راهه یکی هم پایین یه ایستگاه پلیس داره که در اصل همون گشت ارشاد خودمونه اما یکی دو تا ایستگاه اول رو که رد کنی بعدش ازادی توان بالا رفتن هم که داشته باشی فوق العاده است چون چند تا حالت غار مانند داره البته کاملا طبیعیه یه جوی آب فوق العاده داره که می افته توی سراشیبی (فقط باید حواستون باشه مثل من هر دفعه با سر نرین توی آب و بتونین خودتون رو کنترل کنین ) اگر هم تا غروب یا طلوع خورشید هم بتونین خودتون رو برسون بالا که دیگه محشره ؛ چون خورشید واقعا دیدنیه پ.ن : یه کم طولانی گفتم برای اونایی بود که آشنایی ندارن با تهران وگرنه بچه های تهران که حتما می شناسن 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک آب و آتشم جای بدی نیست میشه خوش گذروند 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ای خــــــــــــــــــــــــدا .......... حالا فکر کنین این 2 تا با هم چه شود :4564::4564: خونم گردن شماها اما برای این که پستم اسپم محسوب نشه پاتوق ما هم معمولا سعد آباده (نه کاخ ها !!! منظورم اون منطقه کوهستانی که بعد از ولنجکه ) آب و هواش که فوق العاده است فقط 2 تا موردی که داره : روزای تعطیل زیادی شلوغه البته فقط این قسمت پایین که مسطحه تا ایستگاه اول که بساط چای و قلیون و تنقلات به راهه یکی هم پایین یه ایستگاه پلیس داره که در اصل همون گشت ارشاد خودمونه اما یکی دو تا ایستگاه اول رو که رد کنی بعدش ازادی توان بالا رفتن هم که داشته باشی فوق العاده است چون چند تا حالت غار مانند داره البته کاملا طبیعیه یه جوی آب فوق العاده داره که می افته توی سراشیبی (فقط باید حواستون باشه مثل من هر دفعه با سر نرین توی آب و بتونین خودتون رو کنترل کنین ) اگر هم تا غروب یا طلوع خورشید هم بتونین خودتون رو برسون بالا که دیگه محشره ؛ چون خورشید واقعا دیدنیه پ.ن : یه کم طولانی گفتم برای اونایی بود که آشنایی ندارن با تهران وگرنه بچه های تهران که حتما می شناسن ادغامه هر چیز قشنگی یکیشو از زیبایی کم میکنه بزار جدا جدا باشه قشنگه ولنجک جای بسی زیبا ولی یه خاطره بد از اونجا داریم با رفیقامون سر همون پلیس و آهنگ ...دیگه نمیریم دارابادم قشنگه برید حال میده البته اگه واقعا اهل را رفتن باشین نه اینکه اون پایین دمه رودخونه بشینید یک روز خوب در کوهستان زیبا ، شاد و با نشاط باشید دماوند همیشه و هرجاش زیباست 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک آب و آتشم جای بدی نیست میشه خوش گذروند جدیدا خیلی شلوغ میشه ...جای آرومی نیست ولی برای یه بار رفتن می ارزه بعد از این آدما داره که دارن تفریح میکنن به مونین سفارش نمیشه 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ در حد یه آب بازی تو یه فضای باز بد نیست راستی پارک آزادگانم بد نیست البته بیشتر خانوادگیه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ در حد یه آب بازی تو یه فضای باز بد نیست راستی پارک آزادگانم بد نیست البته بیشتر خانوادگیه تاحالا نرفتم ولی میگن یه دستشویی داره نگبانش ع آدم هوش سلیقس ببین چیکار کرده اونجارو پارک بانوانم به خانوما پیشنهاد میکنم برن البته مواظب این خانومهای عکاسم باشن 7 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ادغامه هر چیز قشنگی یکیشو از زیبایی کم میکنه بزار جدا جدا باشه قشنگهولنجک جای بسی زیبا ولی یه خاطره بد از اونجا داریم با رفیقامون سر همون پلیس و آهنگ ...دیگه نمیریم دارابادم قشنگه برید حال میده البته اگه واقعا اهل را رفتن باشین نه اینکه اون پایین دمه رودخونه بشینید یک روز خوب در کوهستان زیبا ، شاد و با نشاط باشید دماوند همیشه و هرجاش زیباست نه من منظورم این بود که یه عالمــــــــــــــــــــه از این آلوچه ها و لواشک های دربند رو داشته باشی و بشینی کنار دریا و با لذت بخوری :hapydancsmil: شما به دل نگیر اما منظور من هم همون داراباد بود اشتباه نوشتم (جالب اینه که هر چی هم می زنم توی سرچ گوگل یه عکس از کوه های سعدآباد بهم نشون بده که بذارم زیر پستم نشون نمی ده ) باز برای این که این پست هم اسپم محسوب نشه : این 2 تا مکان زیاد هم جز تهران نیستن اما معمولا تهرانیا رو زیاد می شه این جا ها دید : 1. سد و دشت لار که دشت لار واقعا توی بهار دیدنیه 2. آب گرم رینه 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ نه من منظورم این بود که یه عالمــــــــــــــــــــه از این آلوچه ها و لواشک های دربند رو داشته باشی و بشینی کنار دریا و با لذت بخوری :hapydancsmil:شما به دل نگیر اما منظور من هم همون داراباد بود اشتباه نوشتم (جالب اینه که هر چی هم می زنم توی سرچ گوگل یه عکس از کوه های سعدآباد بهم نشون بده که بذارم زیر پستم نشون نمی ده ) باز برای این که این پست هم اسپم محسوب نشه : این 2 تا مکان زیاد هم جز تهران نیستن اما معمولا تهرانیا رو زیاد می شه این جا ها دید : 1. سد و دشت لار که دشت لار واقعا توی بهار دیدنیه 2. آب گرم رینه نه خب درسته کلا اون راسته ولنجک و دارآباد و سعدآباد توچال همشون بام تهرانن تو این راسته جای دیدنی زیاد سد لار رفتم سد آهکیه جون میده واسه ماهیگیری اما اونجام الان گیر میدن فصل داره رفتنش اون یکی دومیه آبگرم رینه نرفتم ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دو تا پارک هم یادم اومد: یکی بوستان گفتگو سمت غرب تهران حدود گیشا که البته سمت غرب تقریبا به نامه یکی هم پارک شهر طرف خیابون خیامه (فکر کنم ! ) اون هم واقعا دیدنیه مخصوصا آکواریوم و ماهیاش 5 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ نه خب درسته کلا اون راسته ولنجک و دارآباد و سعدآباد توچال همشون بام تهرانن تو این راسته جای دیدنی زیادسد لار رفتم سد آهکیه جون میده واسه ماهیگیری اما اونجام الان گیر میدن فصل داره رفتنش اون یکی دومیه آبگرم رینه نرفتم ؟؟؟ سد لار که بله اما دشت لار محدودیتی نداره ؛ اتفاقا الان دیدنی ترین زمانه ؛ اگر نرفتین درنگ نکنین آبگرم رینه هم که از چشمه های آبگرم لاریجان یا دماونده فکر کنم ؛ فکر می کنم بعد از جاده هراز می شه (من چقدر فکر می کنم :icon_pf (34):) 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ دو تا پارک هم یادم اومد:یکی بوستان گفتگو سمت غرب تهران حدود گیشا که البته سمت غرب تقریبا به نامه یکی هم پارک شهر طرف خیابون خیامه (فکر کنم ! ) اون هم واقعا دیدنیه مخصوصا آکواریوم و ماهیاش پارک گفتگو زیر پل گیشا به سمت چمران برو بالا اونجاست اینم عکسش پارک شهر مترو امام خمینی پیاده شی به سمت میدون حسن آباد خیابون خیام بیای پایین خ فیاض بخشه 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سد لار که بله اما دشت لار محدودیتی نداره ؛ اتفاقا الان دیدنی ترین زمانه ؛ اگر نرفتین درنگ نکنین آبگرم رینه هم که از چشمه های آبگرم لاریجان یا دماونده فکر کنم ؛ فکر می کنم بعد از جاده هراز می شه (من چقدر فکر می کنم :icon_pf (34):) آره حتما باید دیدنی باشه آخه اینجور جاها واسه چندبار نهایتا در سال خوبه نهایتا یکی دوبار پاتوق نمیشه اسمش و گذاشت ولی به ممدرضا انوشه پیشنهاد بدیم یه تور بعد از امتحانا بزارن بریم دسته جمعی حال میده پارک سرخه حصارم خوبه پیست موتورسواریشم باحاله 5 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اینجاهایی که گفتم رو من زیاد رفتم اما چون خودم معمولا راننده نیستم و جز بدترین کسایی هم هستم که می تونن یه آدرس رو درست و سر راست بدم همه رو حدودی گفتم که شما زحمت اطلاعات کاملش رو کشیدین بله زمانی که صحبت اولین تور بچه ها به تنگه واشی بود پیشنهاد دشت لار رو دادم اما نمی دونم چی شد که نشد ! چقدر قشنگـــــــــه! ... میای با هم بریم لار گفتین سرخه حصار یاد پارک جنگلی لویزان افتادم؛ سمت شمال شرق تهرانه و اتوبان بابایی از وسطش رد شده کلا یکی از بزرگترین پارک های جنگلی تهرانه که هتل شیان هم توی قسمت غربیش می افته تقریبا شلوغ می شه اما شلوغیش آزار دهنده نیست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده