El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ لطفا در این فصل سال از دست ندید و این شام رو حتما بخورید آموزش تره تور ( آبدوغ خیار ترکیه ای) مواد لازم: مغز نان های فانتزی یا حجیم خشک یا لواش خشک 1 قاشق غذا خوری مغز گردوی آسیاب شده 3 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 4قاشق غذاخوری ماست نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم چند شاخه شوید یا ریحان چند عدد زیتون سبز خیار 100 گرم خورد یا رنده شده طرز تهیه: همشو میریزین تو یه کاسه با یکم آب هم میزنین میخورین 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو بچگی یه بار خوردم و دیگه نخوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا یادم نمیاد چه مزه ای میداد 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خوشمزه ترین غذای دنیا آبدوغ خیاره..... حتی تو سرمای زمستونم خیلی مزه میده..... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو بچگی یه بار خوردم و دیگه نخوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3اصلا یادم نمیاد چه مزه ای میداد فوق العادس؛ هم خنک هم خوشمزه هم مفید هم سبک هم ارزون 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بابا از این خوراکیا نزارین من گناه دارم عصری فقط یه لیوان شیر و دو تا خرما خوردم الانم از پیاده روی برگشتم شدید گشنمه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خوشمزه ترین غذای دنیا آبدوغ خیاره..... حتی تو سرمای زمستونم خیلی مزه میده..... دقیقا:hapydancsmil: این یه مورد از دست خدا و مسئولین در رفته هم خوشمزس هم ارزون :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بابا از این خوراکیا نزارین من گناه دارم عصری فقط یه لیوان شیر و دو تا خرما خوردم الانم از پیاده روی برگشتم شدید گشنمه عکس بیف استراگانوف (درسته؟) نیست که، آبدوغ خیاره، درست کن بخور 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا:hapydancsmil: این یه مورد از دست خدا و مسئولین در رفته هم خوشمزس هم ارزون :hapydancsmil: کجاش ارزونه میدونی گردو چنده سیر الان چنده سبزی کیلویی چنده لبنیات لبنیات هر روز میره بالا زیتون سبز ای مرفه بی درد :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ کجاش ارزونهمیدونی گردو چنده سیر الان چنده سبزی کیلویی چنده لبنیات لبنیات هر روز میره بالا زیتون سبز ای مرفه بی درد :vahidrk: اون تره توره، من خودم الان ماستو آبلیمو و خیار و شوید رو قاطی کردم خوردم بازم خیلی خوشمزه بود 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اون تره توره، من خودم الان ماستو آبلیمو و خیار و شوید رو قاطی کردم خوردم بازم خیلی خوشمزه بود صدای یک عدد شیکم بیچاره 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ آبدوغ خیارو جون میده فقط واسه ناهار بخوری... خوشمزه ترین غذایی که دوست دارم حداقل هفته ای 4،5 بار میخورم... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ صدای یک عدد شیکم بیچاره حقته 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بدون سیر خوبه آبدوغ خیار کلا خوشمزس چه با سیر چه بدون سیر 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ آبدوغ خیارو باید خورد بعد رفت زیر پتو خوابید دقیقا همونجا پای سفره......غیر از این باشه گفته شده حروم میشه :hapydancsmil:........... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ لطفا در این فصل سال از دست ندید و این شام رو حتما بخورید آموزش تره تور ( آبدوغ خیار ترکیه ای) مواد لازم: مغز نان های فانتزی یا حجیم خشک یا لواش خشک 1 قاشق غذا خوری مغز گردوی آسیاب شده 3 حبه سیز 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 4قاشق غذاخوری ماست نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم چند شاخته شوید یا ریحان چند عدد زیتون سبز طرز تهیه: همشو میریزین تو یه کاسه با یکم آب هم میزنین میخورین خیارش کو په؟ 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خیارش کو په؟ به نکته بسیار کلیدی اشاره کردی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خیارش کو په؟ یادمون رفت 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ منم میخواستم بگم خیارش کو در ضمن من تا حالا نخوردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده