El Roman 31720 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 لطفا در این فصل سال از دست ندید و این شام رو حتما بخورید آموزش تره تور ( آبدوغ خیار ترکیه ای) مواد لازم: مغز نان های فانتزی یا حجیم خشک یا لواش خشک 1 قاشق غذا خوری مغز گردوی آسیاب شده 3 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 4قاشق غذاخوری ماست نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم چند شاخه شوید یا ریحان چند عدد زیتون سبز خیار 100 گرم خورد یا رنده شده طرز تهیه: همشو میریزین تو یه کاسه با یکم آب هم میزنین میخورین 11
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 تو بچگی یه بار خوردم و دیگه نخوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا یادم نمیاد چه مزه ای میداد 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 خوشمزه ترین غذای دنیا آبدوغ خیاره..... حتی تو سرمای زمستونم خیلی مزه میده..... 4
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2012 تو بچگی یه بار خوردم و دیگه نخوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3اصلا یادم نمیاد چه مزه ای میداد فوق العادس؛ هم خنک هم خوشمزه هم مفید هم سبک هم ارزون 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 بابا از این خوراکیا نزارین من گناه دارم عصری فقط یه لیوان شیر و دو تا خرما خوردم الانم از پیاده روی برگشتم شدید گشنمه 6
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2012 خوشمزه ترین غذای دنیا آبدوغ خیاره..... حتی تو سرمای زمستونم خیلی مزه میده..... دقیقا:hapydancsmil: این یه مورد از دست خدا و مسئولین در رفته هم خوشمزس هم ارزون :hapydancsmil: 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2012 بابا از این خوراکیا نزارین من گناه دارم عصری فقط یه لیوان شیر و دو تا خرما خوردم الانم از پیاده روی برگشتم شدید گشنمه عکس بیف استراگانوف (درسته؟) نیست که، آبدوغ خیاره، درست کن بخور 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 دقیقا:hapydancsmil: این یه مورد از دست خدا و مسئولین در رفته هم خوشمزس هم ارزون :hapydancsmil: کجاش ارزونه میدونی گردو چنده سیر الان چنده سبزی کیلویی چنده لبنیات لبنیات هر روز میره بالا زیتون سبز ای مرفه بی درد :vahidrk: 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2012 کجاش ارزونهمیدونی گردو چنده سیر الان چنده سبزی کیلویی چنده لبنیات لبنیات هر روز میره بالا زیتون سبز ای مرفه بی درد :vahidrk: اون تره توره، من خودم الان ماستو آبلیمو و خیار و شوید رو قاطی کردم خوردم بازم خیلی خوشمزه بود 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 اون تره توره، من خودم الان ماستو آبلیمو و خیار و شوید رو قاطی کردم خوردم بازم خیلی خوشمزه بود صدای یک عدد شیکم بیچاره 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 آبدوغ خیارو جون میده فقط واسه ناهار بخوری... خوشمزه ترین غذایی که دوست دارم حداقل هفته ای 4،5 بار میخورم... 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 بدون سیر خوبه آبدوغ خیار کلا خوشمزس چه با سیر چه بدون سیر 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 آبدوغ خیارو باید خورد بعد رفت زیر پتو خوابید دقیقا همونجا پای سفره......غیر از این باشه گفته شده حروم میشه :hapydancsmil:........... 3
Arpak 8511 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 لطفا در این فصل سال از دست ندید و این شام رو حتما بخورید آموزش تره تور ( آبدوغ خیار ترکیه ای) مواد لازم: مغز نان های فانتزی یا حجیم خشک یا لواش خشک 1 قاشق غذا خوری مغز گردوی آسیاب شده 3 حبه سیز 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 4قاشق غذاخوری ماست نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم چند شاخته شوید یا ریحان چند عدد زیتون سبز طرز تهیه: همشو میریزین تو یه کاسه با یکم آب هم میزنین میخورین خیارش کو په؟ 6
ارسال های توصیه شده