pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ طوفان عطایی ” خواننده پاپ ایرانی ساکن لس آنجلس که به دلیل مبتلا شدن به بیماری سرطان ریه در اوضاع بحرانی به سر می برد ، درگذشت. این خواننده و آهنگساز اهل آستارا فعالیت هنری خود را در ایران با نوازندگی آغاز کرد و سپس به خوانندگی روی آورد و آثار محبوب و مبتکرانه ای به بازار ارائه داد. او با گروه ناصر چشم آذر کار میکرد و از معروفترین ترانه های وی “خدای آسمانها” میباشد. طوفان پس از انقلاب به آمریکا مهاجرت کرد و برای مدتی نیز آلبومها و آثاری نظیر “بله بله” را ارائه داد اما در پی ابتلا به بیماری سرطان ریه که احتمالاً ناشی از عادات ناسالم و استعمال زیاد مواد دخانیات بود دچار مشکلات فراوانی شد. در اقدامی متحدانه، گروه بزرگی از خوانندگان پاپ ایرانی از جمله ابی ، بلک کتس, اندی, هنگامه, هلن, فرشید امین, کامیار, کامران و هومن، منصور, لیلا فروهر, کوروس, پویا, امید, مرتضی, معین, شهرام شب پره, سپیده, پیروز, شاهرخ, شهرام صولتی, شهره صولتی در روز ۳۱ می در لس آنجلس برای همیاری و بزرگداشت طوفان مراسم کنسرتی برگزارکردند. همین الان اهنگ بله بله طوفان رو دان کردم یکی از اهنگ هایی بود که من خیلی باهاش خاطره دشتم خواستم فلش کنم بزارم اینجااااااااااااااااا تا با شاد شدن شماها روح اون مرحوم هم شاد بشه سرعت یاری نکردددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 روحش شاد و یادش گرامی 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 550] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی اينجا کلیک کنید[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 434] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2] [/TD] [/TR] [/TABLE] 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگاش خیلی یخ بود.... خدارحمتش کنه.... 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خدایش بیامرزد... چند سالش بود؟ 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خدا رحمتش کنه ولی این دلیل نمیشه که اخراجت نکنن...... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خدایش بیامرزد... چند سالش بود؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ روحش شاد و یادش گرامی باد 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آخی خدارحمتش کنه روحش شاد دبیرستان که بودم یه مدتی خیلی خوشم میومد ازش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده