شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است. در این ترفند قصد داریم به معرفی پیدا کردن نوع گوشی افراد مختلف از روی شماره تلفن همراه آنها بپردازیم. خطوط «ایرانسل» برای پیدا کردن نوع گوشی شمارههای «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی کد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنید. سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیششماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید. اخیراً با تغییراتی که در وبسایت ایرانسل انجام گرفته، این ترفند برای خطوط ایرانسل از کار افتاده است. خطوط «همراه اول» برای پیدا کردن مدل گوشی شمارههای «همراه اول» نیز کافی است به آدرس کد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنید. شماره تلفن همراه را با پیششماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال 989120000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد. این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راهانداری شدهاند اما چنین استفادهای نیز میتوان از آنها کرد. :ws3: منبع:ترفندستان 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ ایرانسل جواب نداد یه اس ام اس از یه شماره نا شناس اومد میگه یه کد بزن م نم ترسیدم گوشیم هک بشه نزدم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ عه پس چرا واسه من کد نیومد؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ آها یه راهکار واسه دوستا و فامیلاتون و امتحان کنید گوشی اونا هک بشه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ به این چیزا اعععععععععععععععععععععععتماد نکنید عزیزان من مخابرات به اندازه کافی شمارو هک می کنه دیگه به دیگرون هم امکان هک ندین لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ آها یه راهکار واسه دوستا و فامیلاتون و امتحان کنید گوشی اونا هک بشه خو از کجا معلوم اونا کد رو بزنن شماره ات رو بده به من ببین کد میاد یا نه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خو از کجا معلوم اونا کد رو بزنن شماره ات رو بده به من ببین کد میاد یا نه عمرا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ عه پس چرا واسه من کد نیومد؟ سرور ارسال شماره 8285 to validate please enter the follwing cod کدش رو نمیگم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ عمرا تو رو خداااااااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انخد خوبه اس ام اس اش با همه اس ام اس ها فرق داره 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ من کد رو زدم نه گوشیم هک شد و نه چیزه دیگه مدل گوشیم رو هم بعد زدن کد بهم نشون داد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ من کد رو زدم نه گوشیم هک شد و نه چیزه دیگه مدل گوشیم رو هم بعد زدن کد بهم نشون داد از کجا میدونی هک نشدی شماره ات رو بده من بزنم ببینم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ از کجا میدونی هک نشدی شماره ات رو بده من بزنم ببینم اگر هم هک شده باشم مهم نیست,چیزه خاصی تو گوشیم نیست فرمایشه دیگه ای ندارید ؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ منم زدم 5تا نوع گوشی بهم نشون داد که یکی از اونا گوشیم بود ا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ منم زدم 5تا نوع گوشی بهم نشون داد که یکی از اونا گوشیم بود ا اس ام اس اومد برات که یه کد رو بزنی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ من با همراه اول امتحان کردم این مدل رو برام اورد : SonyEricsson مدل:W595 یکی به من بگه سونی اریکسون چه ارتباطی به نوکیا داره 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ اس ام اس اومد برات که یه کد رو بزنی؟؟ اره یه کد اومد... اما کدرو تو سایته زدم به جا اس ام اس 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ اره یه کد اومد... اما کدرو تو سایته زدم به جا اس ام اس درستش هم اینه که تو سایت بزنیم کد رو لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ درستش هم اینه که تو سایت بزنیم کد رو پ مشکل کوجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ پ مشکل کوجاس؟ نمیدونم امید میگه ممکنه اگه کد رو بزنیم هک بشیم (که البته شدیم ) لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من شماره زدم بعد پیام اومد کد داد کدرو دادم چندتا گوشی داد که مدل گوشی منم توش بود ولی الان کاش نمیدادما هر اتفاقی واس گوشیم و اطلاعاتم بیفته شخایخ پاسخگو باشیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده