shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ خرداد، ۱۳۹۱ غوره (به انگلیسی: unripe grapes) میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی میباشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند میباشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزهاست. غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد. فواید: غوره این میوه نارس، حرارت خون و صفرا در بدن را کم کرده و باعث از بین رفتن صفرا و بلغم موجود در معده میشود. آب غوره( Verjuice ) باعث تقویت کبد و برطرف کننده تشنگی و سستی اعضای بدن است و مصرف کم آب غوره همراه با غذای روزانه در زنان باردار به حفظ جنین آنها کمک میکند اما این افرا دباید توجه داشته باشند که مصرف بیش از حد آن ممکن است موجب سقط جنین شود. اگر چند قطره از آبغوره را هنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانند در مدت زمان کوتاهی موجب توقف خونریزی میشود. مصرف رب غوره اشتها آور و تقویت کننده احشاء بوده همچنین در برطرف کردن اسهال و استفراغ صفراوی (ناشی از صفرا) و سوزش مقعد نیز کاربرد دارد. کسانی که طبع سرد دارند، نباید از غوره و فرآوردههای آن استفاده کنند، مصرف زیاد آب غوره باعث کاهش میل جنسی، تولید باد و دل پیچه میشود و برای اینکه این حالت اتفاق نیفتد توصیه میشود به همراه آن گل قند، انیسون و یا انجیر مصرف کنند. مصرف شربت آبغوره تقویت کننده معده، برطرف کننده رطوبت زائد رحم و رفع کننده کندی هضم غذا است. طرز تهیه شربت آبغوره : آبغوره شیرین شده و عسل کف گرفته را با هم مخلوط کرده و 3 تا 4 روز در آفتاب بگذارید و بعد روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و بعد صاف کرده و درون ظرف در بستهای گذاشته و مجددا در آفتاب بگذارند تا قوام پیدا کند. اگر افراد دسترسی به آب غوره ندارند، میتوانند آب سیب ترش و صماغ را جایگزین آن کنند منبع : ashpazonline.com/bahar59/530 ویکی پدیا هر گونه کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده