رفتن به مطلب

خصوصیات فردی وجمعی

Fakur

ارسال های توصیه شده

هر یک از ما دارای یک سری خصوصیات غالب فردی و برخی خصوصیات غالب جمعی هستیم. طبیعی است که این خصلت ها در مواجهه با خود و دیگران مدام به چالش کشیده میشوند و طبعات این بازخورد ها هم به خود ما برمیگردد.

برای یاد آوری خصلت های خوب و احیانا فراموش شده لطفا بگید شما چه نوع خصوصیت برجسته فردی و چه نوع خصوصیت غالب اجتماعی رو که از نظر خود شما ممتاز هستند دارا میباشید؟

و نفع و ضرر این خصلت ها با توجه به اوضاع اجتماعی براتون چه بوده. سپاس

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از خصلت های غالب فردی من اینه که با هر سن و هر جنسیتی میتونم بطور یکسان معاشرت و دوستی داشته باشم. کلا سن افراد برام ملاک نیست. البته احترام بزرگتر ها رو همیشه حفظ میکنم.

خصوصیت بعدی من چغر بودنمه. یعنی به سادگی از رو نمیرم و خسته هم نمیشم.

یکی دیگر از خصوصیات بارز اجتماعی من هم اینه که تو هر محیطی که باشم سریعا توش ذوب میشم و همزمان میتونم مرز های خودم رو طوری حفظ بکنم که احدی نمیتونه از صمیمیت و صداقت من سوء استفاده بکنه.

بقیه شو بعدا خواهم گفت.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب من از خصوصیات فردیم یه جور محبت به همه هست او اینکه با افراد مسن خیلی عالی ارتباط برقرار میکنم طوری که اکثر افراد مسن به شدت دوستم دارند و البته بماند هر جا میرم بچه ها دورم جمع میشند :ws3:

بعد زیادی هم امیدوارم به همه چیز :ws3: همیشه هم دنبال بالاترم و گرچه گاهی در حد انفجار نامید میشم و بد اخلاق :hanghead: اما سریع میتونم خودم رو جمع کنم :hanghead:

از خصوصیات جمعی هم اینه که به همه یاد میدم با رفتارم که اگر هر طور من رفتار کنند دقیقا همون چوری برخورد میکنم باهاشون البته از نوع مودبانه

دیگه اینکه خیلی راحت با هر جمع و محیطی کنار میام و توی کار خیلی فرزم :ws3: معمولا چندین کار و همزمان میتونم انجام بدم با کیفیت بالا و سرعت بالا :ws3: و البته مثل جناب فکور به هیچ عنوان اجازه نمیدم کسی از اخلاق خوبم سو استفاده کنه و اجازه نمیدم کسی حقم رو پامال کنه :a030:

به به چقدر من خوبمممممممممممممممممممممممم :jawdrop: :girl_blush2: :biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...