R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ بهترین تست برای سنجش عملکرد مغز آرامش داشته باشید و ساکت بنشینید. ۱- در متن زیر C را پیدا کنید. از مکان نمای موس استفاده نکنید. OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO COOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO 2- اگر درمتن بالا C را پیدا کردید، حالا ۶ را پیدا کنید. ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۶۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۳- حالا حرف N رابیابید. کمی مشکلتر از قسمتهای بالا میباشد. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MNMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM این یک شوخی نیست. اگر قادر بودید که این سه تست را پشت سر بگذارید، شما دیگر هیچ وقت نیاز به دکتر اعصاب و روان نخواهید داشت. مغز شما عملکرد خوبی دارد و ازبیماری آلزایمر در امان خواهید بود. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من باید سریع بستری بشم فقط 6 و پیدا کردم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من حرف N رو نمیتونم پیدا کنم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من حرف N رو نمیتونم پیدا کنم با هم میریم تیمارستان بستری میشیم البته من یکم حالم وخیم تره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من حرف N رو نمیتونم پیدا کنم هی وای من منم فقط 6 پیدا کردم میشه جای c رو بگی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دمم گرم... زیر 30 ثانیه هر سه تاشو پیدا کردم...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دمم گرم... زیر 30 ثانیه هر سه تاشو پیدا کردم...:hapydancsmil: واقعا؟ بابا ای ول... میشه جاهاشو به منم بگید 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ با هم میریم تیمارستان بستری میشیم البته من یکم حالم وخیم تره باشه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هی وای من منم فقط 6 پیدا کردممیشه جای c رو بگی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ عجب..... جالب بود یعنی انقد اعصاب و روان من غاطه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دمم گرم... زیر 30 ثانیه هر سه تاشو پیدا کردم...:hapydancsmil: آفرین :hapydancsmil: جای حرف N رو به منم بگو 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ عجب..... جالب بود یعنی انقد اعصاب و روان من غاطه میتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ آفرین :hapydancsmil:جای حرف N رو به منم بگو خط اول از راست پنجمی... 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خط اول از راست پنجمی... چه اعصاب ضعیفی دارم من مرسی مهدی جان 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ بهترین تست برای سنجش عملکرد مغز آرامش داشته باشید و ساکت بنشینید. ۱- در متن زیر C را پیدا کنید. از مکان نمای موس استفاده نکنید. OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO COOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO 2- اگر درمتن بالا C را پیدا کردید، حالا ۶ را پیدا کنید. ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۶۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۳- حالا حرف N رابیابید. کمی مشکلتر از قسمتهای بالا میباشد. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MNMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMM این یک شوخی نیست. اگر قادر بودید که این سه تست را پشت سر بگذارید، شما دیگر هیچ وقت نیاز به دکتر اعصاب و روان نخواهید داشت. مغز شما عملکرد خوبی دارد و ازبیماری آلزایمر در امان خواهید بود. واقعا؟بابا ای ول... میشه جاهاشو به منم بگید اونایی که قرمز کردمه... 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من همشونو پیدا کردم ولی خوب مشخص نکرده تو چه زمیانی باید پیدا کنیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ منم همشون رو پیدا کردم 6 که تابلو بود ولی یه خورده طول کشید c رو پیدا منم در کل همشون رو کمتر از یه دقیقه پیدا کردم اگه تایمش هم مشخص بود دقیقتر می شد جواب داد 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ منم همشون رو پیدا کردم 6 که تابلو بود ولی یه خورده طول کشید c رو پیدا منم در کل همشون رو کمتر از یه دقیقه پیدا کردم اگه تایمش هم مشخص بود دقیقتر می شد جواب داد ایول :hapydancsmil: آره متاسفانه زمان نداشت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خیلییی جالب بود، هر 3 رو پیدا کردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده