peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ترایفل خامه و تمشک مواد لازم: 1 بسته شیر شیرین 1 فنجان آب سرد 1 قاشق چایخوری بادام خرد شده 1 بسته کیک آماده وانیلی 2 فنجان کرم غلیظ شیرین 1 کیک آماده بریده شده به قطعات 2 سانتی متر 2 قاشق غذاخوری مربای تمشک 2 فنجان تمشک تازه کمی شکلات و نعناع تازه • در یک کاسه بزرگ ، شیر را بزنید و آب را به آن اضافه کنید و باز هم هم بزنید. به گزارش نیک صالحی، سپس پودر کیک آماده راه به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید. سپس آن را 2 دقیقه کنار بگذارید. سپس روی آن را پوشانده و کنار بگذارید تا مایع کاملا خودش را بگیرد. سپس روی آن خامه را بریزید. • قطعات کیک را در ظرف هایی که میخواهید دسر را سرو کنید بگذاریدو روی آن را با مایع خامه پر کنید. سپس یک لایه مربای تمشک به آن اضافه کرده و روی آن را با تمشک تازه تزئین کنید. باقیمانده لایه قطعات کیک را روی تمشک های تازه ، سپس مایع خامه و در آخر کرم را مجددا تکرار کنید. در آخر شکلات را روی ترایفل آماده شده رنده کرده و با نعناع تازه آن را تزئین کنید. اختصاصی گروه سبک زندگی نیک صالحی www.niksalehi.com/index-sabk.php گردآوری : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده