Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ منم نیت به قیام میکنم، ایشالا چند روز دیگه قیام میکنم. ممنون از طرح خوبی که دادی. من هستم از چند روز دیگه. البته قبلش تو تالار شهرسازی هم زده بودی. اون موقع هم بعد از چند روز اومدم وقتی قیام کردم دیگه بقیه که قیام کرده بودن پاشون درد گرفته بود نشسته بودن 13 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تازه راحت شدم از دستش مهندس زارعی جور ما رو میکشند ایشالله همینه دیگه پشتت به مهندس زارعی گرم شده دیگه نیستی قربون تو برم مهندستو خودت سروري ولايق ما داريم درس ياد ميگيريم حالا كم كم بار مونو بستيم داريم رفع زحمت ميكنيم مخلص سهيل . . . اگه موندگاربودم بعد از امتحانات پایان ترم در خدمتتونم 7 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون از نوترون عزیز بابت زدن این تاپیک . امیدوارم با یک برنامه ریزی خوب بتونیم به نحو احسن در ارتقای این دیتابیس عالی برای استفاده همه دانش پژوهان گرانقدر کمک کنیم. همینجا از تمام تولیدکننگان علم و منتشران علم تشکر میکنم و امیدوارم هریک از ما در حدتوانمون به کمک هم بتونیم قسمتی کوچیک از این چرخ رونده رو به سمت ارتقای سطح دانش علمی این مرز و بوم برداریم. موفق باشید 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ از همه ی دوستانی که اعلام همکاری کردن تشکر میکنم. میتونید از هر موقع خواستین کار خودتون رو شروع کنید از خالی کردن و انتقال اطلاات سایتهای مفید گرفته تا ایجاد تاپیکهای آموزشی برای کاربران به خلاقیت خودتون 9 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خب نوترون جان میشه یک جمع بندی کنی و اینکه از کجا و به چه شکل شروع بشه؟بعد اگه بشه یک جایی بشه گزارش کارا رو رد کرد؟ 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ دوستانی که قیام کردن، این تاپیک زیر رو هم بخونن. درسته یه کمی طولانیه، اما آموزش خیلی خوبیه که دوست خوبمون حسین تهیه کرده و میتونه خیلی کمک کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread79706.html 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سایت نت گارد در حال تخلیه اطلاعاتی (مطالب مفید) می باشد. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سایت یک پزشک در حال تخله اطلاعاتی با ذکر منبع معتبر می باشد. 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ همه جای اینترنت خانه من است بجز جاهایی که مدیرانش احمق بودند احمق هستند واحمق میمانند 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ تشکر در حین انجام عملیات هستم 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ مقالاتی از دکتر پیران: شورا در ایران:نگاهی آسیبشناسانه تحلیل جامعه شناختی از مسکن شهری در ایران:اسکان غیررسمی مشکلات اجتماعی/ مردسالاری و بهداشت باروری زنان آلونکنشینی در تهران نظریه شهر در ایران (سخنرانی دکتر پرویز پیران در خانه هنرمندان) 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ چرخههای تاریخی جوامع: کلیودینامیک، تحلیل علمی تکرار تاریخ سایت مرجع بازی های فلش شما هم سفرنامه بنویسید استروباکس: سایتی برای اشتراک نحوه نورپردازی عکسها برنامهای برای ایجاد عکسهای پانوراما چند سایت جالب Globe Genie: تلهپورت به یاری گوگل! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ مطالب جدید ایجاد شده توسط Spow بیست مکتب فلسفی 6 سیگما همه چیز در مورد ActiveX از ایده تا فیلمنامه آموزش شنا همسایه من چه کسی است ؟ بوستان سعدی چه کسی می گوید فیلها نمی توانند برقصند؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ مطالب جدید ایجاد شده توسط Spow ملكه الیزابت مصطفی مستور اشنایی با شیرالات صنعتی واصول تعمیرشیرها ژان پل سارتر هونینگ دنیای بی نهایت ها... دانلود کتاب دینامیک سیستم های قدرت کندور لوگوها چه میگویند؟ 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اختصاصی نواندیشان: [h=1]مجموعه مقالات سایت SAGE - Urban studies[/h] 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ با این کار زیاد موافق نیستم هدف چیه ؟ خب تقریبا همه مطالب کپی پیست هست معمولا هم با ذکر منبع وقتی تخلیه میکنیم سایت و چی کار کردیم ؟ جز اینکه حالا از اون سایت دوتا داریم عین هم ! به نظرم بهتر بود اصلاح میکردیم و اصلاح و ویرایش شدش رو میذاشتیم وفقط ذکر میکردیم برگرفته از فلان سایت لا اقل خودمونم تو اون مطلب نقشی داشتیم در ثانی اسم منبع باز هم تو سرچ هست و تو گوگل مورد سرچ قرار میگیره تگ ها هم ک همونطوره ک گفته شده بود 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ با این کار زیاد موافق نیستمهدف چیه ؟ خب تقریبا همه مطالب کپی پیست هست معمولا هم با ذکر منبع وقتی تخلیه میکنیم سایت و چی کار کردیم ؟ جز اینکه حالا از اون سایت دوتا داریم عین هم ! به نظرم بهتر بود اصلاح میکردیم و اصلاح و ویرایش شدش رو میذاشتیم وفقط ذکر میکردیم برگرفته از فلان سایت لا اقل خودمونم تو اون مطلب نقشی داشتیم در ثانی اسم منبع باز هم تو سرچ هست و تو گوگل مورد سرچ قرار میگیره تگ ها هم ک همونطوره ک گفته شده بود هدف تو عنوانش هست دیگه. غنی سازی بانک اطلاعاتی که البته لازمه پیشرفتم هستش اون مورد رو هم نوترون به عنوان قسمتی از کار اشاره کرده بهش: در فرآیند بارگزاری اطلاعات ، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:1- ذکر منبع. (مطالبی که منبع نداشته باشند از اعتبار علمی برخوردار نیستند.) 2- بارگزاری اطلاعات در زیرشاخه مرتبط. 3- تکمیل برچسب کامل و متنوع مرتبط با موضوع. 4- دادن نظر شخصی در مورد مطلب در صورت امکان. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده