رفتن به مطلب

آيا با مطرح نمودن سلسله بحث هايي تحت عنوان "تاريخ زبان آذري در آذربايجان" به روايت تاريخ و مستندات موافقيد؟

amirgb

آيا با مطرح كردن مبحثي تحت عنوان"تاريخ زبان آذري در آ  

11 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آيا با مطرح كردن مبحثي تحت عنوان"تاريخ زبان آذري در آ

ارسال های توصیه شده

اين ديدگاه و تقابل ايجاد شده به واسطه ي آنها در بين مردم ساكن در منطقه با مردم فارس زبان از يك سو و از سوي ديگر تقابل در ميان خود مردم ساكن در منطقه ضرورت بحث و پيگيري بي طرفانه و تاريخي اين مبحث را بيشتر مشخص مي كند .

البته چنانچه پيشتر گفتم اين به اين معني نيست كه كسي قصد داشته باشد زبان كسي را عوض كند .زيرا انديشه و خرد در بستر منطق و خردورزي است كه شكل مي گيرد و زبان تنها وسيله اي براي بيان آن است و تفاوت نمي كند كه امروز ما به چه زبان سخن مي گوييم بلكه مهم اين است كه با شناخت گذشته و تفكر در حال پيش به سوي آينده اي درخشان برويم و دست در دست هم فارغ از زبان و نژاد سرزمين هاي خويش را آباد تر از پيش كنيم.

اميدوارم كه مفيد افتد

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

براي آخرين بار تاپيك رو آپديت مي كنم شايد نتيجه بخش باشه

اميدوارم به بهانه ي قولي كه اينجا دادم باز هم يك تاپيك ديگر در نوانديشان به يادگار بذارم:icon_gol:

شب و روز همگي خوش

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

عمر اين تاپيك به سر اومد

تاپيك اصلي ايجاد شد

خيلي از دوستان آمدند و ديدند و رفتند ,بي آنكه در نظر سنجي شركت كنند و اين انفعال را ناشي از ترس ايشان از اين بحث و حاشيه هاي آن مي دانم

اميدوارم كه با طي روندي مناسب بتوانم اعتماد اين عزيزان را نيز جلب كنم.

از مديريت محترم مي خواهم كه اين تاپيك را ببندد:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عمر اين تاپيك به سر اومد

تاپيك اصلي ايجاد شد

خيلي از دوستان آمدند و ديدند و رفتند ,بي آنكه در نظر سنجي شركت كنند و اين انفعال را ناشي از ترس ايشان از اين بحث و حاشيه هاي آن مي دانم

اميدوارم كه با طي روندي مناسب بتوانم اعتماد اين عزيزان را نيز جلب كنم.

از مديريت محترم مي خواهم كه اين تاپيك را ببندد:icon_gol:

امیر جان تصور میکنم یخورده تو این قسمت یکجانبه و در راستای هدف این تاپیک نوشتی

هرچند که چیز زیادی در باره تاریخ این زبان نمیدونم ولی واقعا فکر مییکنم حقیقت چیز ترسناکی نیست که بخواهیم کتمانش کنیم

منتهی یک زبان شناس باید زبانی رو که مورد بررسی قرار میده یک اشراف کلی داشته باشه و حداقل بتونه یک جمله کامل از آن زبان ادا کنه!

همونطور که چند روز پیش پیشنهاد دادم میشه درباره موضوعاتی صحبت کرد که نزدیکی محسوسی با آن داریم و پرده برداری از بعضی از این وقایع واقعا ما رو نواندیش کنه.

من واقعه پوریم رو بهت پیشنهاد کردم که خب ردش کردی منتهی من برچسب ترسیدن به این بازخورد نزدم داداش من

موفق باشی

• Like 2
لینک به دیدگاه
امیر جان تصور میکنم یخورده تو این قسمت یکجانبه و در راستای هدف این تاپیک نوشتی

هرچند که چیز زیادی در باره تاریخ این زبان نمیدونم ولی واقعا فکر مییکنم حقیقت چیز ترسناکی نیست که بخواهیم کتمانش کنیم

منتهی یک زبان شناس باید زبانی رو که مورد بررسی قرار میده یک اشراف کلی داشته باشه و حداقل بتونه یک جمله کامل از آن زبان ادا کنه!

همونطور که چند روز پیش پیشنهاد دادم میشه درباره موضوعاتی صحبت کرد که نزدیکی محسوسی با آن داریم و پرده برداری از بعضی از این وقایع واقعا ما رو نواندیش کنه.

من واقعه پوریم رو بهت پیشنهاد کردم که خب ردش کردی منتهی من برچسب ترسیدن به این بازخورد نزدم داداش من

موفق باشی

اشتباه برداشت كردي

من گفتم "ترس ايشان از اين بحث و حواشي آن"

و نگفتم "ترس ايشان از نتايج اين بحث "

اين دو جمله علي رغم تشابه بسيار اما 2 معني كاملا متفاوت دارد.

اين نوع بحث در فروم هاي مختلف داراي سابقه است و چون بيشتر حرف ها احساسي است تا مستند به حواشي و ايجاد كدورت كشانده مي شود و به همين دليل بسياري از دوستان ترجيح مي دهند كه فعلا در كنار گود بمانند و روند تاپيك را ببينند و اگر آن را به دور از بحث هاي بي حاصل و حاشيه اي ديدند وارد گود شوند.

ضمن اينكه من در هيچ كجاي تاپيكم نگفتم كه قصد دارم مطلبي را اثبات كنم و بگويم كداميك از دو ديدگاه درست و كدام يك غلط است.لذا تاپيك من هدف مشخصي ندارد كه بخواهم در راستاي اثبات آن حرفي را بزنم.

من فقط مشتي مدارك و استدلال را بازگو مي كنم و در نهايت برداشت و نتيجه گيري را به عهده ي دوستان خواننده مي گذارم.

در هيمن راستاست كه از عزيزان ترك زبانم عاجزانه خواهش كردم اگر منابعي جز آنچه من گفتم در اختيار دارند كه داراي استدلال و مدركي است كه مي تواند به ساير دوستان كمك كند آن را در اختيار من بگذارند تا از آن هم بهره ببرم.

در مورد پيشنهادت:

همانطور كه گفتم اطلاعات من در مورد پوريم فعلا كم است و نمي توانم اطلاعات ناقص خود را به عنوان سند و مدرك در اختيار ديگران بگذارم.

و تاكيد كردم اگر عمري بود و روزي به اين نقطه برسم كه حرفي براي گفتن دارم حتما و حتما خواهم گفت و تاپيك خواهم زد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...