رفتن به مطلب

دیدنی هایی از دو جنسه ها

رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟

• 25
    • 5
    • 0
    • 2

ارسال های توصیه شده

:icon_gol::ws37:سلام دوستان یه چند وقتی نبودم دلم برا همه تنگ شده بود و تنگ ترم میشه:ws37:

میخوام نظرتون رو درمورد آدمهایی بدونم که دیدگاهای متفاوتی در موردشون وجود دارد از هر نوعش چه دخترانی که رفتار پسرانه دارن چه برعکس :sigh:

به نظر شما نوع برخورد ها در جوامع اسلامی با غیر اسلامی چگونه است ؟؟

اصلا چه چیزهایی غیر از هورمون ها وژنها در میل این افراد به تغییر جنسیت تاثیر گذاره؟شرایط محیطی اجتماعی خانوادگی ؟؟؟

به نظر شما این افراد میتونن ازدواجهای موفق با جنس مخالف خود داشته باشند ؟؟؟

13262976461.jpg

نظر اکثر مراجع در این مورد :

خنثی مشکل، یعنی کسی که به هیچ نحوی نمی توان غلبه مرد یا زن بودن را در او تشخیص داد، درصد بسیار کمی است؛ چنین فردی نمی تواند ازدواج کند و ازدواجش باطل است.

به نظر من این موارد در ایران از تمام نقاط جهان بیشتر اما به صورت کاملا مخفیانه من آدمهای زیادی دیدم که اصلا تابلو نبوده که دو جنسه اند ولی میل به جنس مواقثشون فوق العاده بالا بوده نه از روی شوخی یا مسخره بازی به صورت کاملا جدی به دنبال برقراری ارتباط جنسی بودند.

images?q=tbn:ANd9GcTGHeeg8KCHQxkANti7wWC0aheHlgVBb2_qdaBNt_M_OU7TEth3rw

امروز تو مترو یک نمونه بارزش رو دیدم گرچه بسیار خنده دار بود ولی در درون ناراحت کننده ترین صحنه بود زنی که سیبیل داشت با آرایش غلیظ بعد از یک ربع فوکوس متوجه شدم مرد است و تنها جامعه زنانه پوشیده گرخیده بودم

و تو دلم میگفتم اگر بره تو واگن بانوان چی میشه:icon_pf (34):؟؟؟؟؟

طرز برخورد در کشورهای مختلف را مشاهده کنید....

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

عکس هایی از دانشگاه دو جنسه ها در تایلند

به نظر تايلند بايد تنها کشوري در جهان باشد که چنین دانشگاهی را دارد و آنها مي توانند مراحل آموزش عالي را طی کرده و کار پيدا کنند .این دانشگاه که در بانکوک تایلند قرار دارد و نام آن Suan Dusit می باشد.

1270224132_1.jpg

1270224122_2.jpg

1270224080_3.jpg

1270224111_4.jpg

• Like 36
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پسر من از این ریزبینی اجتماعی ات خیلی خوشم میاد!

من اطراف تئاتر شهر زیاد از این موارد دیدم

ابتدا رفتارشون برای من خیلی زننده بود، بیشتر از اینکه مسخرشون کنم بدم میومد ازشون. اما بعد از دیدن یه مستندی که چهارپنج سال پیش در مورد دوجنسه ها دیدم، کلا نظرم در موردشون عوض شد. الان خیلی وقته که یه دوجنسه ندیدم. و نمیدونم در برابرش چه عکس العملی نشان خواهم داد! اما فعلا که طرز تفکرم مبتنیه بر نگرش عادی به اونها! اما نمیدونم اگه باز دوباره ببینم، چه عکس العملی داشته باشم! دروغ چرا! شاید برام هنوز هم چندشناک باشند! هرچند به نظر خودم کار بسیار اشتباهیه. :(

• Like 17
لینک به دیدگاه

دست خودم نیست، نمی تونم مثلاً مثل یه خانوم یا آقا باهاشون رفتار کنم. صد البته باعث اذیتشون نمیشم ولی ازشون فاصله میگیرم.:icon_gol:

اگه تو گزینه دوم جمله حالم از شون بهم میخوره رو ملایم تر مینوشتی به گزینه 2 رای میدادم.:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
پسر من از این ریزبینی اجتماعی ات خیلی خوشم میاد!

من اطراف تئاتر شهر زیاد از این موارد دیدم

ابتدا رفتارشون برای من خیلی زننده بود، بیشتر از اینکه مسخرشون کنم بدم میومد ازشون. اما بعد از دیدن یه مستندی که چهارپنج سال پیش در مورد دوجنسه ها دیدم، کلا نظرم در موردشون عوض شد. الان خیلی وقته که یه دوجنسه ندیدم. و نمیدونم در برابرش چه عکس العملی نشان خواهم داد! اما فعلا که طرز تفکرم مبتنیه بر نگرش عادی به اونها! اما نمیدونم اگه باز دوباره ببینم، چه عکس العملی داشته باشم! دروغ چرا! شاید برام هنوز هم چندشناک باشند! هرچند به نظر خودم کار بسیار اشتباهیه. :(

چاکرم دادا کلا عادت ندارم درشت ببینم:icon_pf (34)::ws3:

منظورت پارک دانشجوست؟ اونجا که منبع درآمدشونه:whistle:

اما به نظرت یه بیماریه یا مجیط بیشتر تاثیر میزاره؟؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

فیلم جالبی نبود، در واقع ناراحت کننده بود !

اتفاقاتی که در مورد تشکیل یه جنین دوجنسه می افته، یه موضوع کاملا طبیعیه

فک کنم یه دو جنسه وضعیت بهتری داشته باشه نسبت به همجنس باز

چرا که با جراحی در نهایت مشکلی که از ابتدا به وجود اومده قابل رفعه

اینا یه چیزای ناقصی بود که تو ذهنم بود، شایدم غلط باشه !

• Like 13
لینک به دیدگاه
دست خودم نیست، نمی تونم مثلاً مثل یه خانوم یا آقا باهاشون رفتار کنم. صد البته باعث اذیتشون نمیشم ولی ازشون فاصله میگیرم.:icon_gol:

اگه تو گزینه دوم جمله حالم از شون بهم میخوره رو ملایم تر مینوشتی به گزینه 2 رای میدادم.:icon_gol:

اگر بخواد باهات دوست شه چیکار میکنی؟ فرار میکنی فک کن همکارته یا همکلاسیته؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
چاکرم دادا کلا عادت ندارم درشت ببینم:icon_pf (34)::ws3:

منظورت پارک دانشجوست؟ اونجا که منبع درآمدشونه:whistle:

اما به نظرت یه بیماریه یا مجیط بیشتر تاثیر میزاره؟؟

من اسمشو بیماری نمیذارم!

میذارم یه ورژن از آدما

مث تبلت که جابز میخواست هم موبایل باشه هم لپ تاپ!

• Like 6
لینک به دیدگاه

اون ویدئو چقدر ناراحت کننده بود. نتونستم کامل ببینمش.

سابقه برخورد با چنین افرادی رو داشتم. شخصی رو میشناسم که به 7 زبان زنده دنیا مسلطه و استاد مسلم زبان های خارجیه. در کلاس درس خصوصیش چند جلسه ای رو شاگردی کردم اما به دلیل مشغله نتونستم ادامه بدم. ایشون استعداد فوق العاده ای در تدریس زبانهای خارجی دارند ولی به دلایلی که میدونیم قادر به تدریس یا اشتغال در هیچ ارگانی نیست. و کمتر کسی رغبت میکنه در کلاس خصوصی این فرد شرکت کنه. اما همچنان در انزوا و هزار درد دست و پا میزنه و سعی میکنه زنده بمونه.

• Like 13
لینک به دیدگاه

سابقه برخورد با چنین افرادی رو داشتم. شخصی رو میشناسم که به 7 زبان زنده دنیا مسلطه و استاد مسلم زبان های خارجیه. در کلاس درس خصوصیش چند جلسه ای رو شاگردی کردم اما به دلیل مشغله نتونستم ادامه بدم. ایشون استعداد فوق العاده ای در تدریس زبانهای خارجی دارند ولی به دلایلی که میدونیم قادر به تدریس یا اشتغال در هیچ ارگانی نیست. و کمتر کسی رغبت میکنه در کلاس خصوصی این فرد شرکت کنه. اما همچنان در انزوا و هزار درد دست و پا میزنه و سعی میکنه زنده بمونه.

:4564::4564:

خوب اینجور آدمام باید با خودشون کنار بیان:ws37:

مثه کسایی که هزار تا مشکل و نقص دارن و مجبورن قبولش کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
فیلم جالبی نبود، در واقع ناراحت کننده بود !

اتفاقاتی که در مورد تشکیل یه جنین دوجنسه می افته، یه موضوع کاملا طبیعیه

فک کنم یه دو جنسه وضعیت بهتری داشته باشه نسبت به همجنس باز

چرا که با جراحی در نهایت مشکلی که از ابتدا به وجود اومده قابل رفعه

اینا یه چیزای ناقصی بود که تو ذهنم بود، شایدم غلط باشه !

با حرفات داش پیمان کاملا موافقم :icon_gol:ولی به نظر من هم جنس گرا ها نوعی دوجنسه با درصد کمتری هستن باز بستگی به شرایط داره ممکنه یه نفر لز جنس مخالقش ضربه لی بذی چیزی دیده که میل به هم جنسخودش داره اما اونی که همین جوری دوست داره به نظرم اونم نوعی رفتار دو جنسیتی داره:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اسمشو بیماری نمیذارم!

میذارم یه ورژن از آدما

مث تبلت که جابز میخواست هم موبایل باشه هم لپ تاپ!

:ws28:

تبلت و قشنگ اومدی

ولی تنها فرقشون اینه که تبلت و اسیو جابز خلق کرده این یکی رو خدا اگر بنا به جزا و عذاب باشه حکم این افراد چیه؟

رفتی لوات کردی یا زنا؟؟؟:sigh::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

الان زبانت در چه وضعیه do u understand baby؟؟:w02:

ولی جدا به نظرت چرا این افراد خودشون رو نمیتونن کنترل کنند خوب حداقل اگر مردن و میخوان زنونه رفتار کنن به هرکسی نظر نداشته باشند شاید اوضاع بهتری داشته باشن؟:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:

تبلت و قشنگ اومدی

ولی تنها فرقشون اینه که تبلت و اسیو جابز خلق کرده این یکی رو خدا اگر بنا به جزا و عذاب باشه حکم این افراد چیه؟

رفتی لوات کردی یا زنا؟؟؟:sigh::ws3:

چیزی در مورد جبر در خلقت شنیدی؟

تو میتونی قیافتو عوض کنی؟ (البته یه ذره عوض کردیا ناقلا :whistle:)

دیگه چه کار کنیم؟!

همینیه که هست!

به نظر میرسه تنها راهش اینه که ما اونها رو به رسمیت بشناسیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
چیزی در مورد جبر در خلقت شنیدی؟

تو میتونی قیافتو عوض کنی؟ (البته یه ذره عوض کردیا ناقلا :whistle:)

دیگه چه کار کنیم؟!

همینیه که هست!

به نظر میرسه تنها راهش اینه که ما اونها رو به رسمیت بشناسیم.

خب قضیه همون کارست دیگه ؟؟؟ تو اگر ازت تقاضای رابطه از طرف این افراد بشه حاظری قبول کنی خودت به شخصه؟؟؟نگی آدمای زیادی هستن به من احتیاجی نیست فکر کن هیشکی نباشه تنخا تو باشی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تنها فرقشون با ما اینه که ما تو اکثریتیم :ws38:

الان تو خودت رو جزو ما حساب کردی:w02:الان موضعت رو مشخص کن از قول دوجنسه ها که حرف نزدی:ws3:

آره یه چیزی تو مایه های فیلمheros:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر بخواد باهات دوست شه چیکار میکنی؟ فرار میکنی فک کن همکارته یا همکلاسیته؟؟

باهاشون تا حالا رابطه نزدیکی نداشتم. شاید برام عادی بشه بعد یه مدت رابطه. شایدم ابتدا به خاطره دلسوزی و ترحم باهاش دوست بشم.

یجورایی دلم براشون میسوزه. تو کل دنیا یه جور دیگه نگاهشون میکنن. حالا شدتش فرق داره.

در کل اگر مجبور نباشم فاصله رو ترجیح میدم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلاملیکم .

من با یه همچین کسی برخورد داشتم چند روز .

خوابگاه یکی از دوستان . پسری که ظاهرا عمل کرده بود و دختر شده بود .

خیلی چیزا هست که باید در موردش بگم . سر فرصت البته .

همینقد بگم که متاسفانه ما شدیدا فقر فرهنگی در برخورد با هر چیز جدیدو به طور کل موضوع جدید داریم .

نحوه برخورد بچه ها رو و یادم نمیره . نهایتا اون دختر مجبور شد بره و آخرین حرفی که زد این بود :"از تنهایی خسته شدم"

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...