zzahra 4750 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 این اسم یه تئاتره که تا 25 خرداد تو تالار سایه ی تئاترشهر اجرا داره برنده جایزه اول کارگردانی ، اول طراحی صحنه ، اول متن ، تقدیر بازیگری مرد و کاندیدای بازیگری مرد از بخش مسابقه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر شده! عکساشو دیدم،قشنگ به نظر میاد...اگه وقت کردم میرم حتما... 19
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 نه که حالا ما رفتیم ببینیمش؟ ! خودتون نمیرین دیگه.ما سالی یه هفته میایم واسه نمایشگاه و تئاتر و جشنواره و سینما و کنسرت و اووووووووووووووووووووو اونوقت شما استفاده نمیکنید 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 همه رو که نه.اونا که مقدور باشه و به درد بخور.این سری که اومدم غیر از نمایشگاه هیچکدوم و نتونستم برم.حالا یکی از بچه ها یه تئاتر دارن به زودی انگار.اون رو حتما میام 2
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2012 خوش به حالتون که تهران هستید به به شما کجا تشریف دارین به سلامتییییینگگگ؟ 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 به به شما کجا تشریف دارین به سلامتییییینگگگ؟ اونجا که ما هستیمگگگ از اینا نداره تووووش 3
کهربا 18089 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 اونجا که ما هستیمگگگ از اینا نداره تووووش ااا تهران ، کرج و حومه نیستی؟ !!! 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 من انقدر تئاتر دوست دارم هم دوست دارم بازی کنم هم تماشا کنم 5
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2012 من انقدر تئاتر دوست دارم هم دوست دارم بازی کنم هم تماشا کنم چه عجب یه علاقه مند به تئاتر تو این انجمن پیدا شد :hapydancsmil: خوب چرا ناراحتی حالا؟خیلی خوبه که.... 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 چه عجب یه علاقه مند به تئاتر تو این انجمن پیدا شد :hapydancsmil:خوب چرا ناراحتی حالا؟خیلی خوبه که.... منم دوست دارما.تله تئاتر هم دوس دارم. 1
ارسال های توصیه شده