zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ این اسم یه تئاتره که تا 25 خرداد تو تالار سایه ی تئاترشهر اجرا داره برنده جایزه اول کارگردانی ، اول طراحی صحنه ، اول متن ، تقدیر بازیگری مرد و کاندیدای بازیگری مرد از بخش مسابقه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر شده! عکساشو دیدم،قشنگ به نظر میاد...اگه وقت کردم میرم حتما... 19 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ نه که حالا ما رفتیم ببینیمش؟ ! 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نه که حالا ما رفتیم ببینیمش؟ ! خودتون نمیرین دیگه.ما سالی یه هفته میایم واسه نمایشگاه و تئاتر و جشنواره و سینما و کنسرت و اووووووووووووووووووووو اونوقت شما استفاده نمیکنید 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هرسال همه رو میری؟ چرا ما هم میریم ولی نه همه رو 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همه رو که نه.اونا که مقدور باشه و به درد بخور.این سری که اومدم غیر از نمایشگاه هیچکدوم و نتونستم برم.حالا یکی از بچه ها یه تئاتر دارن به زودی انگار.اون رو حتما میام 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خوش به حالتون که تهران هستید 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خوش به حالتون که تهران هستید به به شما کجا تشریف دارین به سلامتییییینگگگ؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ به به شما کجا تشریف دارین به سلامتییییینگگگ؟ اونجا که ما هستیمگگگ از اینا نداره تووووش 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اونجا که ما هستیمگگگ از اینا نداره تووووش ااا تهران ، کرج و حومه نیستی؟ !!! 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ااا تهران ، کرج و حومه نیستی؟ !!! چرا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ چرا:icon_pf (34): سرکارمون گذاشتی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ سرکارمون گذاشتی؟:vahidrk: آره :دی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من انقدر تئاتر دوست دارم هم دوست دارم بازی کنم هم تماشا کنم 5 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من انقدر تئاتر دوست دارم هم دوست دارم بازی کنم هم تماشا کنم چه عجب یه علاقه مند به تئاتر تو این انجمن پیدا شد :hapydancsmil: خوب چرا ناراحتی حالا؟خیلی خوبه که.... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ چه عجب یه علاقه مند به تئاتر تو این انجمن پیدا شد :hapydancsmil:خوب چرا ناراحتی حالا؟خیلی خوبه که.... منم دوست دارما.تله تئاتر هم دوس دارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده