eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ دوباره سلام خب خیلی از پست ها رو خوندم و این برداشتم بود مودب پرتلاش زود جوش میاری اما این به این معنا نیست که ادم بی منطقی هستی رکی رفیق با مرامی هستی بزرگتر از سنت که نمی دونم چند ساله رفتار می کنی از تغییر نمی ترسی هر چند بزرگ اینا برداشت هام بود تایید می کنی؟ سلام دختر چه همتی داری تو درست و غلطش رو کار ندارم همین که خووندی و برداشتت رو گذاشتی برام کلی ارزش داره مرسی از توجهت 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سلامدختر چه همتی داری تو درست و غلطش رو کار ندارم همین که خووندی و برداشتت رو گذاشتی برام کلی ارزش داره مرسی از توجهت بعضی کاربرا ارزششو دارن چیزی که خودم در موردت حس می کنم اینکه خیلی باید لوتی باشی تشکرها13,651 13,068 تشکر در 2,525 پست این نزدیکی ارقام می گه هر کسی رو قبول نداری ؟! و یا لایق تشکر نمی دونی! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ این رو هم یکی از دوستای با ارزشم چند وقت پیش گفت و از اونجایی که الان تو انجمن نمیاد اسمش رو نمیارم اما این تحلیلش دلیلی شد که به فکر بیافتم برای زدن این تاپیک باز هم ممنون ازش هر جا هست موفق باشه خودت میگی فضای مجازی رو جدی نگیر، اما باز هم جدی میگیری.سر حرف دیگران عقب میکشی. من هم همین مشکل رو دارم، ما هردومون اهل شعار دادن هستیم. اگه کسی خلاف انتظار ما رفتار کنه،ابتدا عصبانی میشیم ، سپس ممکنه عکس العملی سریع انجام بدیم و در نهایت خود خوری میکنیم و خودمون رو محکوم میکنیم. اکثرا هم مثل ایرانی ها فرار رو بر قرار و مبارزه ترجیح میدیم. احساساتی هم هستی،هرچند زیاد نشون نمیدی، مطمئنا خیلی وقت ها پشت مونیتور ممکنه اشکت هم در اومده باشه. بعضی جاها هم به نظرم زیادی روک میشی، من این خصلت رو ندارم ولی خوب تو اینو داری. یعنی محکم و مستقیم تو چشم طرفی که آزارت داده نگاه میکنی و حالش رو میگیری. این به نظرم گاهی مواقع خوبه گاهی بده،چون راه رو برای دوستی های مجدد در آینده میبنده. اگر هم با کسی خواستی به هم بزنی، همه پل های پشت سرت رو خراب نکن که فردا روز شاید دوباره امکان دوستی بود. برای رفقات هم خیلی مایه میذاری باز هم مثل من، اینجا هم بیشتر آسیب هست تا به درد خوردن. فکر کنم خصوصیان نقد پذیرت هرچی بود گفتم. صفات مثبت هم میشه تملق، چون من دوستت دارم و از شخصیتت و آواتارت و... هم خوشم میومده و همیشه فکر میکردم مثل عمو کوچیکم هستی بهت میگفتم عمو ادر. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی کاربرا ارزششو دارن چیزی که خودم در موردت حس می کنم اینکه خیلی باید لوتی باشی تشکرها13,651 13,068 تشکر در 2,525 پست این نزدیکی ارقام می گه هر کسی رو قبول نداری ؟! و یا لایق تشکر نمی دونی! خودت با ارزشی راستش اکثر چیزایی که میخونم رو تشکر میزنم حتی مطالبی که بر خلاف نظرم باشن مگر اینکه اون مطلب به نظرم بی ارزش و هجو باشه تشکر نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از دعوتت امین...حساس! حساس تر از چیزی که مردمان این دوره هستن! روی تصمیم هاش پایبند نیست...میگه میره برای همیشه...ولی برمیگرده... آدم بدهارو هم باور میکنه! این از خوب بودنشه...! ممکنه ازاین ((خوب))بودنش ضربه های بدی بخوره... نظر دیگران خیلی مهمه براش! بیش تر از اون چیزی که باید باشه! فکر میکنم شاید تو زندگیش خیلی دهن بین باشه...! نسبت به شهر و دیارش تعصب داره! شاید تا حدودی نژاد پرست! فکر میکنم هنوز نتونسته یه تصمیم قطعی و درست برای این که بخواد در آینده چیکار بکنه بگیره.تو این مورد تفاهم داریم البته :دی آدم سرخوشی نیست! اکثر اوقات دلش از یه چیزی گرفته خلاصه! فعلا همینا اومد به ذهنم... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از دعوتت امین...حساس! حساس تر از چیزی که مردمان این دوره هستن! روی تصمیم هاش پایبند نیست...میگه میره برای همیشه...ولی برمیگرده... آدم بدهارو هم باور میکنه! این از خوب بودنشه...! ممکنه ازاین ((خوب))بودنش ضربه های بدی بخوره... نظر دیگران خیلی مهمه براش! بیش تر از اون چیزی که باید باشه! فکر میکنم شاید تو زندگیش خیلی دهن بین باشه...! نسبت به شهر و دیارش تعصب داره! شاید تا حدودی نژاد پرست! فکر میکنم هنوز نتونسته یه تصمیم قطعی و درست برای این که بخواد در آینده چیکار بکنه بگیره.تو این مورد تفاهم داریم البته :دی آدم سرخوشی نیست! اکثر اوقات دلش از یه چیزی گرفته خلاصه! فعلا همینا اومد به ذهنم... مرسی که اومدی یعنی خیلی مرسی ها از معدود دوستای قدیم هستی که تو این مدت هم با هم در ارتباط بودیم اما این تحلیلت بیشتر فکر کنم به رفتارهای اخیرم برگرده اون آینده رو خوب اومدی سیاهه ولی میرم جلو ببینم چی میشه بازم ممنون اگه چیز دیگه ای بود بگو 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ درود .... استاد ادر هنرمند... آدمی خونگرم و مهربان و با معرفت... رک و با اطلاع و ذهن خلاقی داری و جستجو گر.... تا حرفت رو به کرسی نشونی راحت نمیشینی.تند و آتیشی.... فکر میکنم آدم گیری باشی و یکدنده!!!!گاهی زود و اشتباه تصمیم میگیری و برخی موضوع ها که نباید هیچ اهمیتی داشته باشه برات خیلی مهم میشه و بزرگش میکنی. برا موضوعات کم اهمیت خیلی مایه میذاری.خیلی از این آدما و موضوعات باید برات بی اهمیت باشه....خوب البته منم گاهی اینجوری میشم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ درود ....استاد ادر هنرمند... سلام ستاره ی عزیز آدمی خونگرم و مهربان و با معرفت... رک و با اطلاع و ذهن خلاقی داری و جستجو گر.... تا حرفت رو به کرسی نشونی راحت نمیشینی.تند و آتیشی.... فکر میکنم آدم گیری باشی و یکدنده!!!!گاهی زود و اشتباه تصمیم میگیری و برخی موضوع ها که نباید هیچ اهمیتی داشته باشه برات خیلی مهم میشه و بزرگش میکنی. من هیچ وقت اشتباه نمیکنم برا موضوعات کم اهمیت خیلی مایه میذاری.خیلی از این آدما و موضوعات باید برات بی اهمیت باشه....خوب البته منم گاهی اینجوری میشم!!!!! حق با توئه مرسی که شرکت کردی بازم بیا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ بزار ببینم با منشی من هماهنگ کردی سلام حاج اقا اددر دامن براکتووو اول بگو چفیه ات کو:vahidrk: اددر مثل یه بابای مدرسه میمونه همون طور که بابای مدرسه فکر دانش اموز های مدرسه اس اددر ما هم فکر انجمنه بعضی وقت ها هم سرش درد میکنه برا بحث که فکر کنم با یه بار منشی درمانی خوب شه بعد از این ادم های کاخ نشین هم هستش که فکر فقر بدبخت ها هم نیس همه دارن میگن اتیشت تنده من که ندیدم اما درمان داره اونم منشی درمانی یه انتقاد هم بکنم هر وقت دلش بخواد پروفش رو میبنده انقد بدم میاد از پروف بستن خلاصه پسر خوبیه بیا این منشی مون رو بندازیم بهت خوشحال شدیم دعوت کردی شاد و سر زنده باشی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااااام، مرسیییی بابت دعوتت، خب ، اول تعریف کنیم :gnugghender: تو دوستی خیلی بامعرفتید ، حدودا آدم جدی هستید خیلیی هنرمندید ، پرتلاش هستیدو خیلی خوبیای دیگه که دوستای نزدیکتون که شناخت بیشتری دارند بهشون اشاره کردن بدی هم که واقعا من که ازتون ندیدم؛ اما تو آشنایی که دارم ازتون فکر کنم اگه بحث و ناراحتی پیش بیاد زیاد جدی میگیرید و به راحتی ازش نمیگذرید و سعی میکنید طرف رو قانع کنید و .... موفق باشید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ ادررررررررررررررررررررررررررررررر میسی از دعوتت ... تو این مدتی که شناختمت ادمِ فعالی هستی اطلاعاتت درباره رشتت خوبه ادم خونگرمی هستی اما وقتی جدی میشی ترسناک میشی مهربونی... اما زوودی عصبی میشی 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ بزار ببینم با منشی من هماهنگ کردی سلام حاج اقا اددر دامن براکتووو سلام عزیزم دامن برا کت؟ اصلا جالب نیست اول بگو چفیه ات کو:vahidrk: دادم آویزون کردن تو یه کشتی برا تبرک اددر مثل یه بابای مدرسه میمونه همون طور که بابای مدرسه فکر دانش اموز های مدرسه اس اددر ما هم فکر انجمنه بعضی وقت ها هم سرش درد میکنه برا بحث که فکر کنم با یه بار منشی درمانی خوب شه بعد از این ادم های کاخ نشین هم هستش که فکر فقر بدبخت ها هم نیس کاخ من رو هر فقیری ببینه دلش برام میسوزه البته بخاطر فقرشه خب همه دارن میگن اتیشت تنده من که ندیدم اما درمان داره اونم منشی درمانی یه انتقاد هم بکنم هر وقت دلش بخواد پروفش رو میبنده انقد بدم میاد از پروف بستن پروف خودمه .... وقتی حال ندارم میبندم خلاصه پسر خوبیه بیا این منشی مون رو بندازیم بهت خوشحال شدیم دعوت کردی شاد و سر زنده باشی خوشحال شدم اومدی فدات بازم بیا اینورا 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااام سلااااااام، مرسیییی بابت دعوتت، خب ، اول تعریف کنیم :gnugghender: تو دوستی خیلی بامعرفتید ، حدودا آدم جدی هستید خیلیی هنرمندید ، پرتلاش هستیدو خیلی خوبیای دیگه که دوستای نزدیکتون که شناخت بیشتری دارند بهشون اشاره کردن :dancegirl2: بدی هم که واقعا من که ازتون ندیدم؛ اما تو آشنایی که دارم ازتون فکر کنم اگه بحث و ناراحتی پیش بیاد زیاد جدی میگیرید و به راحتی ازش نمیگذرید و سعی میکنید طرف رو قانع کنید و .... موفق باشید :dancegirl2: سلام ونوسی ممنون که قبول کردی مرسی از تعاریفت طرف رو قانع کنم؟ چجوری؟ منظورت اینه؟ :vahidrk: مرسی که اومدی شما هم موفق باشی مثل همیشه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ ادررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil:میسی از دعوتت ... تو این مدتی که شناختمت ادمِ فعالی هستی اطلاعاتت درباره رشتت خوبه ادم خونگرمی هستی اما وقتی جدی میشی ترسناک میشی مهربونی... اما زوودی عصبی میشی سلام مینا جان ممنون که اومدی چرا ترساک میشم خو!؟ ... جدی بودن خوبه که این عصبانیتمم شده یه مصیبت یباید یه کاریش کنم بازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر ادر عزیز والا شناخت و تحلیل ک نمی شه اسمشو گذاشت تفکراتم رو درباره ات می نویسم نه ک صرفا درست باشن. اونو فقط خودت می دونی ک هستن یا نه . پس اگه بی خود بودن، نادیده بگیر مثبتها اهل فکر کردن هستی خلاقیت بالایی داری مسئولیت پذیر رک هستی دروغ ندیدم ازت مغرور نیستی زود عصبانی می شی گاهی زود هم تصمیم می گیری (صرفا تصمیم گیری سریع بد نیست اما ب نظرم نتایج تصمیم گیری سریع جالب نمی شه ) مممم. شاید باید یکم رو کنترل خودت کار کنی. رک گویی ت گاهی زیاد می شه، باید دقت کنی ک ب کسی توهین نشه . (البته مثالی براش ندارم، فقط ی مورد بود ک گفتم دقت کنی بهش) پیروز باشی. 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ سلام امین جان مرسی از اینکه دعوتم کردی گفتنی ها رو دوستان گفتن فقط خیلی کلید تر از منی(گیر میدی) کار هنریت حرف نداره بهترین انتقاد اینکه سربازی نرفتی 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر ادر عزیز والا شناخت و تحلیل ک نمی شه اسمشو گذاشت تفکراتم رو درباره ات می نویسم نه ک صرفا درست باشن. اونو فقط خودت می دونی ک هستن یا نه . پس اگه بی خود بودن، نادیده بگیر مثبتها اهل فکر کردن هستی خلاقیت بالایی داری مسئولیت پذیر رک هستی دروغ ندیدم ازت مغرور نیستی زود عصبانی می شی گاهی زود هم تصمیم می گیری (صرفا تصمیم گیری سریع بد نیست اما ب نظرم نتایج تصمیم گیری سریع جالب نمی شه ) مممم. شاید باید یکم رو کنترل خودت کار کنی. رک گویی ت گاهی زیاد می شه، باید دقت کنی ک ب کسی توهین نشه . (البته مثالی براش ندارم، فقط ی مورد بود ک گفتم دقت کنی بهش) پیروز باشی. درود بر سجاد عزیز خیلی خوشحالم کردی که اومدی والا تفکراتت به واقعیت (از نظر خودم) نزدیکه بخصوص مثبتهاش درباره ی عصبانیت ... دیشب فیلم Avengers رو میدیدم بعد هالک تو یه دیالوگ وقتی بهش میگن الان که عصبانی نیستی میگه من همیشه عصبانیم یاد خودم افتادم و تحیلیل دوستان هالک هم نشدم که از این عصبانیت استفاده کنم سعی میکنم کنترل خودمو بیشتر کنم مرسی از تحلیلت- تفکراتت و باز هم ممنون که اومدی 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ سلام امین جانمرسی از اینکه دعوتم کردی گفتنی ها رو دوستان گفتن فقط خیلی کلید تر از منی(گیر میدی) کار هنریت حرف نداره بهترین انتقاد اینکه سربازی نرفتی سلام آشخور لطف کردی اومدی والا فکر نمیکردم بچه ها اینقدر فکر کنن من گیر و عصبی ام .... ولی حتما هستم انتقادت وارد نیست درباره ی فلافل هم سوالی داشتی در خدمتم ممنون بازم بیا 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر امین جان اوایل آشنایی بخاطر پاره ای مسائل شخصی زیاد باهاش نمیخواستم صمیمی باشم اما بچه آقایی هستی گاهی منطقت با واقعیت جور نیست به نظر ایده آلیستی برخلاف جهت شنا کردن رو دوست داری گاهی حال میکنی طرفت رو ضایع کنی کمی منفی بافی دیدت رو نسبت به محیط پیرامونت مثبت کنی بهتره کمتر اذیت میشی بیشتر به ما سربزن 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر امین جان درود بر خودت اوایل آشنایی بخاطر پاره ای مسائل شخصی زیاد باهاش نمیخواستم صمیمی باشم:icon_razz: مشکلاتت رو با هیچ کس به شخص دیگه ای ارتباط نده :icon_razz: کما اینکه من هیچ وقت مشکلی باهات نداشتم اما بچه آقایی هستی خودتی گاهی منطقت با واقعیت جور نیست به نظر ایده آلیستی برخلاف جهت شنا کردن رو دوست داری گاهی حال میکنی طرفت رو ضایع کنی ..... کمی منفی بافی دیدت رو نسبت به محیط پیرامونت مثبت کنی بهتره کمتر اذیت میشی بیشتر به ما سربزن مرسی که اومدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده