eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام خدمت دوستان همیشه بر این باور بودم که تاپیک های تحلیل شخصیت جایی برای تعارف تیکه پاره کردن هستن:icon_razz: یه جورایی انگار میخوایم از دوستمون جلوی دیگران تعریف کنیم ... مثلا رفتیم براش خاستگاری :icon_pf (34): اما جدیدا متوجه تاثیرات خوبش هم شدم .... که البته به شرظی تاثیر مثبت داره که شخص تحلیل کننده بدون تعارف کردن و ملاحضه تمام نظراتش رو بیان کنه از اونجایی که همیشه دوست داشتم دیگران ایرادتم رو بگن تا اونها رو اصلاح کنم و با توجه به اینکه چند سالی با شما دوستانم بودم و تا حدودی به جنبه هایی از شخصیت من پی بردید ازتون درخواست میکنم نکات مثبتی که فکر میکنید باید بیشترشون کنم و نکات منفی ای که فکر میکنید باید حذفشون کنم رو اینجا بگید مطمئن باشید این حرفها میتونه روی زندگی من تاثیرات مثبتی داشته باشه پس بی تعارف و تا اونجا که میتونید انتقادی ، من رو تحلیل کنید اگه نصیحتی هم دارید که برای من مناسب باشه لطفا دریغ نکنید پیشاپیش از حضورتون سپاسگذارم:icon_gol: 37 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به به. تحلیل شخصیت ادر با شخصیت. اول سلام. آقا خیلی دمت گرم. شخصیت پر تلاشی داری. یه کم آتیشت تنده تو بحث کردن. اما منطق رو از دست نمیدی. خیلی به فکر انجمنی. اما کیه که قدر بدونه. (شکلک خطاب به ممد ای) دیگه همین. برات آرزوی موفقیت دارم. 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ مستر ادر بچه خوبی هستی سخت کوشی یکم عجولی یکم زود احساساتی میشی که برات دردسر ساز هست یکمم پست هات خیلی بلنده که من بعضی وقتها حوصلم سر میره نمیتونم تا اخرش بخونم تو اسطوره پرور هم هستی که من نیستم اختلاف سلیقه داریم 15 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به به. تحلیل شخصیت ادر با شخصیت. اول سلام. آقا خیلی دمت گرم. شخصیت پر تلاشی داری. یه کم آتیشت تنده تو بحث کردن. اما منطق رو از دست نمیدی. خیلی به فکر انجمنی. اما کیه که قدر بدونه. (شکلک خطاب به ممد ای) دیگه همین. برات آرزوی موفقیت دارم. فدات شم ابولفضل سلام از ماست سالاری مرسی از حضورت اگه بازم بود بگو .... نصیحت هم داشته باشی که دیگه چه بهتر 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ مستر ادربچه خوبی هستی سخت کوشی یکم عجولی یکم زود احساساتی میشی که برات دردسر ساز هست یکمم پست هات خیلی بلنده که من بعضی وقتها حوصلم سر میره نمیتونم تا اخرش بخونم تو اسطوره پرور هم هستی که من نیستم اختلاف سلیقه داریم آقای انتقامجو خوبه پس از این به بعد سیاسی هم مینویسم و میدونم نمیخونی مرسی که شرکت کردی 12 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلامممممممم مرسی که دعوتم کردی امین جون خب بچه خوب گل آقا جدی! بحثا و انجمنو جدی میگیری چیزی که واست مهمه واسش مایه میذاری 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه با فکر ، خون گرم ، فعال و کمی حساس و دقیق هستی به چیزایی که دور و اطرافت میبینی معمولا اهمیت میدی و بی تفاوت از کنارشون نمیگذری احساس میکنم گاهی عجول هستی و یا شاید بهتر باشه بگم شاید گاهی از روی احساس تصمیمی رو میگیری در کل خیلی آقایی... قربانت... 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلامممممممممرسی که دعوتم کردی امین جون خب بچه خوب گل آقا جدی! بحثا و انجمنو جدی میگیری چیزی که واست مهمه واسش مایه میذاری مرسی که اومدی مریم جان حالا جدی بگیرم یا نه؟ 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه با فکر ، خون گرم ، فعال و کمی حساس و دقیق هستی به چیزایی که دور و اطرافت میبینی معمولا اهمیت میدی و بی تفاوت از کنارشون نمیگذری احساس میکنم گاهی عجول هستی و یا شاید بهتر باشه بگم شاید گاهی از روی احساس تصمیمی رو میگیری در کل خیلی آقایی... قربانت... مرسی از حضورت حامد عزیز درباره ی احساسات حرفت رو کاملا قبول دارم فدات شم 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام من زیاد باهات برخورد نداشتم فقط اینکه بودنت رو همیشه دوست داشتم و این یعنی برای من دوست خوبی هستی ... 9 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ممنون از دعوتت به نظرم آدم جدی و پر تلاشی هستی راحت از کنار وقایع و اتفاقای اطرافت نمیتونی بگذری، وقتی تو دنیای مجازی این طوریه تو واقعیت حتما باید بیشتر هم باشه خب یه خوبیایی داره یه بدیایی........خوبیش اینه که ایده میدی به فکری هر کاری از دستت برمیاد انجام میدی و کمک به پیشرفت کار می کنی.....اما بدیش این که محیط ممکنه متوجه این حس تو و هم فکری تو نشه و از نظر روحی یکم اذیت شی که اون جوابی که میخوای رو نگرفتی به خاطر همین کلا یه کم ساده تر بگیر همه چیز رو......خیلی چیزها و خیلی کس ها رو کلا نباید جدی گرفت!!! دقیق و ریز بینی رک و بی پروا حرفت رو میزنی و اهل تعارف های معمول نیستی و این خیلی خوبه چون آدم احساس می کنه چیزی که میگی نظر واقعیت هست و فیلم نیست انتقاد هم این که گاهی در بحث ها یکم تند میری.......متاسفانه الان هر چی ادم با سیاست باشه وضعش بهتره......یکمی با سیاست تر رفتار کنی بهتره مثل خیلی ها ! طراحیت هم خیلی خوبه البته به تحلیل شخصیت ربطی نداره ولی گفتم که گفته باشم :دی (شکلک حسودی) موفق و شاد باشی 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شناخت من یه هنرمند خوب یه دوست با معرفت بعضی وقتا خیلی از کوره در میره و دیگه از عقلش استفاده نمیکنه. بیشتر از این چیزی نمیدونم 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلیوم قطعا روابط مجازی اونقدر عمیق نیست که بخوای کسی رو بشناسی وتحلیل کنی و از تحلیلت مطمئن باشی ولی ذهنیتی که من ازت دارم آدم پر تلاشی هستی برای کاری که انجام میدی ارزش قائلی و سعی میکنی اون کار رو به نحو احسن انجامش بدی به نظرم شخصیت متعادل و منطقی ای داری من تو برخوردایی که داشتم چیز بدی تو اخلاقت ندیدم :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سلاممن زیاد باهات برخورد نداشتم فقط اینکه بودنت رو همیشه دوست داشتم و این یعنی برای من دوست خوبی هستی ... سلااام خیلی لطف داری مرسی که اومدی 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ممنون از دعوتت درود به نظرم آدم جدی و پر تلاشی هستی راحت از کنار وقایع و اتفاقای اطرافت نمیتونی بگذری، وقتی تو دنیای مجازی این طوریه تو واقعیت حتما باید بیشتر هم باشه خب یه خوبیایی داره یه بدیایی........خوبیش اینه که ایده میدی به فکری هر کاری از دستت برمیاد انجام میدی و کمک به پیشرفت کار می کنی.....اما بدیش این که محیط ممکنه متوجه این حس تو و هم فکری تو نشه و از نظر روحی یکم اذیت شی که اون جوابی که میخوای رو نگرفتی به خاطر همین کلا یه کم ساده تر بگیر همه چیز رو......خیلی چیزها و خیلی کس ها رو کلا نباید جدی گرفت!!! این حرفت یادم میمونه مرسی دقیق و ریز بینی رک و بی پروا حرفت رو میزنی و اهل تعارف های معمول نیستی و این خیلی خوبه چون آدم احساس می کنه چیزی که میگی نظر واقعیت هست و فیلم نیست انتقاد هم این که گاهی در بحث ها یکم تند میری.......متاسفانه الان هر چی ادم با سیاست باشه وضعش بهتره......یکمی با سیاست تر رفتار کنی بهتره مثل خیلی ها ! طراحیت هم خیلی خوبه البته به تحلیل شخصیت ربطی نداره ولی گفتم که گفته باشم :دی (شکلک حسودی) موفق و شاد باشی مرسی از حضورت مریم جان پاینده باشی 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به به ادر پیر یکم زیادی احساس پیری میکنی اهل مزاح هستی این خیلی خوبه و این که جنبه داری باهات مزاح بشه بعضی ها آدم رو مجبور میکنن که ازشون فاصله بگیره ولی تو این نوع دافعه و غرور کاذب رو نداری روی حرف خودت هستی حتی اگه اشتباه باشه(اینو حدس میزنم تو رفتارت ندیدم) سخت کوشی چیزی که خیلی هامون نیستیم و لازمه که باشیم احسنت سیب زمینی سرخ کرده زیاد میخوری:vahidrk: فکر کنم زود عصبانی میشی اگه 65% دیگه بیخیال باشی خیلی خوب میشه! بازم میام برم به بعد رفتاریت بیشتر فکر کنم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شناخت من یه هنرمند خوب یه دوست با معرفت بعضی وقتا خیلی از کوره در میره و دیگه از عقلش استفاده نمیکنه. بیشتر از این چیزی نمیدونم مرسی که اومدی حمید جان این کوره هه رو باید یه جوری درستش کنم انگار ممنون 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلیوم علیک سلیوم قطعا روابط مجازی اونقدر عمیق نیست که بخوای کسی رو بشناسی وتحلیل کنی و از تحلیلت مطمئن باشی ولی ذهنیتی که من ازت دارم آدم پر تلاشی هستی برای کاری که انجام میدی ارزش قائلی و سعی میکنی اون کار رو به نحو احسن انجامش بدی به نظرم شخصیت متعادل و منطقی ای داری من تو برخوردایی که داشتم چیز بدی تو اخلاقت ندیدم :vahidrk: نه جون من بیا ببین مریس که اومدی 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دروود بر عمو ادر عزیز در این مدت با شناختی که ازت بدست اوردم متوجه شدم که پسر بسیار پرتلاش و آینده نگری هستی. به دوستات اهمیت بسیار زیادی میدی و خوشی اونا خوشی خودته و همینطور برعکسش. ( که خب این یک عیب و ایراد بزرگ میتونه باشه ) تفکرات چالش بر انگیزی داری :دی در واقع هروقت لب به سخن گشادی! بخش زیادی از مواضع و تفکرات قشر ordinary جامعه رو زیر سوال بردی . :دی ( گفتم اردینری الان یکی پیدا میشه میگه این باز میخواد کلاس بذاره!! :دی ) در مواقعی که عصبانی میشی آتیشت تنده. اگه یکم صبور تر باشی خیلی از مسائل رو میشه با خوبی و خوشی حل کرد . ( حالا نه که خودم خیلی آرووم و متواضعم؟ ) 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بر امین عزیز از بچه های قدیمی ...خیلی وقته با اسمت آشنام ولی دیر باهم دوست شدیم فک میکنم شخصیت جدی ای داری و با کسایی که تو دایره دوستات نیستن خشک تر و جدی تر هم هستی و به راحتی با کسی دوست و صمیمی نمیشی تو بحثا سر حرفت میمونی و به راحتی کوتاه نمیای ولی معمولا منطقی هستی البته بعضی وقتا هم تند میشی مودب و محترم هستی ولی جایی که لازم باشه بعضیا رو سر جاشونم میشونی سنجیده حرف میزنی و به نظر با هوش میای کلا فک میکنم شخصیت رک و بی رودرواسی ای داری برات ارزوی شادی و سلامتی میکنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده