سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ الان عنوان تاپیک کامل دیدم.در تاپیکهای بعدیت بیشتر درین باب موشکافی کن لطفا چشم ولی می ترسم دخترای انجمن منو طرد کنن پسرای انجمن انگ فمنیسم بهم بزنن ما کار قبلی مون تاپیکای 30آسی بود که بش دیروز یه اخطار توپ دادن زدیم تو کار خوشگلی لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم چشمام درشته واسه همین همیشه باید عینک آفتابی بزنم... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم چشمام درشته واسه همین همیشه باید عینک آفتابی بزنم... شقی راه حلشو گفت از مداد سیاه داخل چشات استفاده کن لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چشم ولی می ترسم دخترای انجمن منو طرد کنن پسرای انجمن انگ فمنیسم بهم بزنن ما کار قبلی مون تاپیکای 30آسی بود که بش دیروز یه اخطار توپ دادن زدیم تو کار خوشگلی چرا طرد؟بحث درباره مشکلات جامعه زنانه و ارایه راهکارهای مناسبه! سیاسی چیه خاهرم.درگیر این بی پدر مادر نشو.ببین تاپیک چقد جلو رفته و طرفدار داره لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم چشمام درشته واسه همین همیشه باید عینک آفتابی بزنم... شما میتونی از مداد مشکی پررنگ استفاده کنی لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ مداد کشیدن پسرای انجمن همه قیافه ها این شکلی میشه.خیلیم خوشگل لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تزی، ایده ای، تاکتیکی، چیزی ندارید ما چی جوری خوشگل بشیم ؟! متاسفانه آقایون با هیچ روشی خوشگل نمیشن لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چرا طرد؟بحث درباره مشکلات جامعه زنانه و ارایه راهکارهای مناسبه!سیاسی چیه خاهرم.درگیر این بی پدر مادر نشو.ببین تاپیک چقد جلو رفته و طرفدار داره این درسته منم شخصا تو این زمینه ها سوالات زیادی دارم ! مثلا از وقتی فهمیدم کرم روز و شب داریم، با زمان بندیش مشکل پیدا کردم از کی به بعد می شه کرم شب رو استفاده کرد؟ مثلا بعد غروب آفتاب، یا وقتی چراغای خیابونا روشن می شه ؟ چرا اصلا یه کرم 24 ساعته نمی سازن ؟ پ.ن. دوستانی که چشاشون درشته، زغالم می تونن بکشن ! زغال خوبشم سراغ دارم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ بزنم به تخته بزنم به تخته رنگ و روت وا شده بزنم به تخته بزنم به تخته صورتت ماه شده لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ چرا طرد؟بحث درباره مشکلات جامعه زنانه و ارایه راهکارهای مناسبه!سیاسی چیه خاهرم.درگیر این بی پدر مادر نشو.ببین تاپیک چقد جلو رفته و طرفدار داره جدی میگی آتوسا جان یعنی امیدی هس تو این بازار , کارم بگیره و مشتری ها, مشت مشت به دکونم سرازیر بشن؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ این درستهمنم شخصا تو این زمینه ها سوالات زیادی دارم ! مثلا از وقتی فهمیدم کرم روز و شب داریم، با زمان بندیش مشکل پیدا کردم از کی به بعد می شه کرم شب رو استفاده کرد؟ مثلا بعد غروب آفتاب، یا وقتی چراغای خیابونا روشن می شه ؟ چرا اصلا یه کرم 24 ساعته نمی سازن ؟ پ.ن. دوستانی که چشاشون درشته، زغالم می تونن بکشن ! زغال خوبشم سراغ دارم از وقتی که چراغای خونه خاموش میشن و ملت میخوان اماده بشن برا لالا درمورد سوال دوم تون اینکه چرا کرم 24 ساعته نمی سازن ؟ مجبورم مثل مموتی سوالتونو با سوال جواب بدم به نظر شما چرا همه ویژگی های خوب رو تو یه گوشی موبایل یا تبلت یا لپ تاپ نمیزارن ؟ هان ؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ متاسفانه آقایون با هیچ روشی خوشگل نمیشن کی میگه ؟ همه اقایون دهه هفتادی همشون خوشگلن درست مثل یه خانوم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ مداد کشیدن پسرای انجمنهمه قیافه ها این شکلی میشه.خیلیم خوشگل این خوشگلتره لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ :ydm47612zsesgift969 مردم مشکل دارن مام مشکل داریم:ws27: نگو که تو هم ازین مشکلات داری محمد پیانوووووووو لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ همه اقایون دهه هفتادی همشون خوشگلن درست مثل یه خانوم ایتو خوب اومدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده