شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بازگشت آقای حكایتی به تلویزیون این بازیگر تلویزیون درخصوص كمرنگ شدن بازیگران پیشكسوت در عرصههای مختلف هنری گفت:به دلیل خروجیهای مختلف كلاسهای بازیگری و دانشگاهها.... سری جدید برنامه كودك "زیرگنبد كبود" با اجرا و كارگردانی "بهرام شاه محمدلو" ساخته میشود. بهرام شاه محمدلو، بازیگر و دوبلور تلویزیون گفت:بزودی مجموعه جدیدی از برنامه تلویزیونی "زیرگنبد كبود" ساخته میشود كه هم اكنون این طرح تایید شده و در اولین فرصت ساخته میشود. برنامه "زیرگنبد كبود" به شكل داستانی با موضوعاتی مربوط به قصه و قصه پردازی با "آقای حكایتی" كه خودم نقش آن را اجرا میكنم و به مرور زمان نیز پیر شده است،برای كودكان امروز قصه میگویم. این بازیگر تلویزیون درخصوص كمرنگ شدن بازیگران پیشكسوت در عرصههای مختلف هنری گفت:به دلیل خروجیهای مختلف كلاسهای بازیگری و دانشگاهها هرساله صدها دانشجو به این عرصه وارد میشوند كه عدهای از آنهایی كه دارای خلاقیت و پتانسیل هستند در این مسیر باقی میمانند. وی ادامه داد: به همین جهات حضور بازیگران پیشكسوت كمرنگتر میشود، به طور مثال نقشی را دیدم كه باید از یك بازیگر 80 ساله در آن استفاده میشد كه متاسفانه از بازیگری 20 ساله استفاده شد. وی بیان كرد: اگر به تمامی اینها توجه كنیم میبینیم كه دیگر امروزه به ایفای نقشها توسط بازیگران توجهی نمیشود و فقط برخی فیلمسازان میخواهند فیلم خودشان را بسازند. منبع: khabaronline.ir 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ آقای حکایتی اسم قصه گوی ماست زیر گنبد کبود شهر خوب قصه هاست:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ آقای حکایتی اسم قصه گوی ماست زیر گنبد کبود شهر خوب قصه هاست:hapydancsmil: مال دوره خودمونه متولدین 70 یادشون نمیاد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ مال دوره خودمونه متولدین 70 یادشون نمیاد دهه هفتادیا خودشون هم یادشون نمیاد چه برسه به آقای حکایتی فکر کنم دوشنبه ها میداد این برنامه رو 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ قصه گلِ قشنگ...قصه شیرو پلنگ...قصه موشِ زرنگ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ دهه هفتادیا خودشون هم یادشون نمیاد چه برسه به آقای حکایتی فکر کنم دوشنبه ها میداد این برنامه رو :ws28: اره دوشنبه بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده