milad6120 45 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 سلام کسی از دوستان می دونه چطور باید با علامت های نقشه کشی آشنا شد... و چطور از اون ها استفاده کرد... اگه مطلبی دارید لطفا لینک بزارید... (من خودم کاردانی نقشه کشی صنعتی دارم ولی متاسفانه اطلاعاتم کامل نیست) 6
just work 12354 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 سلام کسی از دوستان می دونه چطور باید با علامت های نقشه کشی آشنا شد...و چطور از اون ها استفاده کرد... اگه مطلبی دارید لطفا لینک بزارید... (من خودم کاردانی نقشه کشی صنعتی دارم ولی متاسفانه اطلاعاتم کامل نیست) سلام منظورتون دقیقا از علائم چیه ؟ من بهتون کتاب " مرجع نقشه کشی صنعتی " مهندس عبدالله ولی نژآد انتشارات نشر طراح رو پیشنهاد میکنم . کتاب فوق العده کاملی هست اگر هم کتاب نقشه کشی " بوگولیوفسکی " رو توی بازار پیدا کردید اونم عالیه . موفق باشید 2
milad6120 45 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2012 به عنوان مثال علائم جوش کاری.... اگه ممکنه لینک اینترنتی بهم بده... 3
just work 12354 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 تمام این علائم بعلاوه علائم انطباقات و تلرانس گذاری و ... در همون کتاب که گفتم هست . کتابهای فارسی لینک گذاشته نمیشه دوست عزیز بهتره خریداری کنید 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 از این لینکا میتونید استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 در ضمن کتاب آقای ولی نژاد کامل نیست و صرفا برای پروژه های دانشگاهی اونم برای کارشناسی مناسبه برای کارهای بزرگتر بهتره از سری کتب وسترمان یا استاندارد های معتبر نظیر din استفاده کنید 4
milad6120 45 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2012 از این لینکا میتونید استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عالی بودن....کارمو راه انداختن 1
ارسال های توصیه شده