رفتن به مطلب

راهنمایی درمورد نظام مهندسی

mitra*

ارسال های توصیه شده

سلام به همه ئ مهندسای گل،

بچه ها می خواستم اگه میشه من و راهنمایی کنین،

من 3 سال که توی نظام مهندسی عضو شدم ولی نمیدونم،

چطوری توی ازمون های نظام مهندسی ثبت نام کنم ؟

موارد ازمون چین؟

زمان ازمون ها کی هست؟

و....

لطفا کمکم کنین.

از همگی ممنونم.:love070:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مهندس جان بهت تبریک میگم

من نمیدونم چطوری تو عضو هستی و تو رو برای امتحانات نظام خبر نمیکنن ؟؟!!!

نظام مهندسی کجا عضو هستی؟

چند ساله از مدرک مهندسیت میگذره؟؟

امتحاناتش که قبلاَ با خود نظام بود ولی جدیداً رفته زیر نظر سازمان سنجش و اونا هم فعلاٌ هیچ فراخوانی برای امتحانات پاییه سه نظام در رشته های مهندسی مکانیک و برق و عمران و معماری نداشتن......فعلاً معلوم نیست

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهندس جان بهت تبریک میگم

من نمیدونم چطوری تو عضو هستی و تو رو برای امتحانات نظام خبر نمیکنن ؟؟!!!

نظام مهندسی کجا عضو هستی؟

چند ساله از مدرک مهندسیت میگذره؟؟

امتحاناتش که قبلاَ با خود نظام بود ولی جدیداً رفته زیر نظر سازمان سنجش و اونا هم فعلاٌ هیچ فراخوانی برای امتحانات پاییه سه نظام در رشته های مهندسی مکانیک و برق و عمران و معماری نداشتن......فعلاً معلوم نیست

خب من 3 سال بیشتره.

اذربایجان عضو هستم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب من 3 سال بیشتره.

اذربایجان عضو هستم.

کارشناسی پیوسته هستی؟

میترا خانوم روال کار نظام اینه که هر کسی که عضو نظام میشه باید سه سال از مدرک تحصیلی بگذره .....بعدشم اگر عضو شده باشه و یه کد بهش بدن حتماً حتماً برای امتحانات نظام خبرش میکنم اگر با امسال سه سال بشه با این قانون جدید خودتون باید از سازمان سنجش پیگر امتحانات سال 91 باشی

• Like 5
لینک به دیدگاه
کارشناسی پیوسته هستی؟

میترا خانوم روال کار نظام اینه که هر کسی که عضو نظام میشه باید سه سال از مدرک تحصیلی بگذره .....بعدشم اگر عضو شده باشه و یه کد بهش بدن حتماً حتماً برای امتحانات نظام خبرش میکنم اگر با امسال سه سال بشه با این قانون جدید خودتون باید از سازمان سنجش پیگر امتحانات سال 91 باشی

منم این موضوع رو که باید بعد از 3 سال فارغ التحصیلی ازمون داد رو میدونم ولی چندتا از همکلاسیام که 1 ترم بعده من تموم کردن امتحان دادن و قبول شدن این موضوع رو امروز متوجه شدم من امسال اردیبهشت 3 سالم تموم شد در حالی که اونا هنوز 3 سالشون رو تموم نکردن!

من اردیبهشت 87 تموم کردم در حالی که اونا مرداد87 تموم کردن!

باهشون رابطه ندارم تا بفهمم چطور شده!

شما میدونین چطور چنین چیزی ممکنه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم این موضوع رو که باید بعد از 3 سال فارغ التحصیلی ازمون داد رو میدونم ولی چندتا از همکلاسیام که 1 ترم بعده من تموم کردن امتحان دادن و قبول شدن این موضوع رو امروز متوجه شدم من امسال اردیبهشت 3 سالم تموم شد در حالی که اونا هنوز 3 سالشون رو تموم نکردن!

من اردیبهشت 87 تموم کردم در حالی که اونا مرداد87 تموم کردن!

باهشون رابطه ندارم تا بفهمم چطور شده!

شما میدونین چطور چنین چیزی ممکنه؟

ببینید یه سری از رشته ها مثل معماری یا عمران هستن که تو سه رسته میتونن فعالیت کنن (طراحی_اجراء_نظارت) مثلاً اگه بچه های عمران یا معماری سه سال از مدرکشون رد نشده باشه اگر سابقه بیمه اجرای داشته باشن یعنی بیمه شده یه شرکت مرتبت به رشتشون باشن اونم به مدت یکسال سابقه بیمه باشن میتونن تو دو رسته از سه رسته یعنی (نظارت_اجراء) میتونن امتحان بدن و اگه قبول شدن میتونن تو این دو رسته فعالیت داشته باشن ولی میومنه طراحی که حتماً باید سه سالشون تموم بشه......رشته خودم یعنی مکانیک هم به همین روال پیش میره.......برق رو اطلاع ندارم

میخواین براتون بپرسم؟

چون خودم عضو هستم:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینید یه سری از رشته ها مثل معماری یا عمران هستن که تو سه رسته میتونن فعالیت کنن (طراحی_اجراء_نظارت) مثلاً اگه بچه های عمران یا معماری سه سال از مدرکشون رد نشده باشه اگر سابقه بیمه اجرای داشته باشن یعنی بیمه شده یه شرکت مرتبت به رشتشون باشن اونم به مدت یکسال سابقه بیمه باشن میتونن تو دو رسته از سه رسته یعنی (نظارت_اجراء) میتونن امتحان بدن و اگه قبول شدن میتونن تو این دو رسته فعالیت داشته باشن ولی میومنه طراحی که حتماً باید سه سالشون تموم بشه......رشته خودم یعنی مکانیک هم به همین روال پیش میره.......برق رو اطلاع ندارم

میخواین براتون بپرسم؟

چون خودم عضو هستم:a030:

بله اگه زحمتی نیست لطفا برام بپرسین:5c6ipag2mnshmsf5ju3.

مرسی

• Like 4
لینک به دیدگاه
کارشناسی پیوسته هستی؟

مطمئنی خبر میکنن؟ :ws38:

منم پارسال ثبت نام کردم و عضو شدم. (سه سال از مدرکم گذاشته بود)

ولی واسه آزمونی که پاییز ماه برگزار شد اطلاع ندادن و منم بعدش متوجه شدم که زمان آزمون گذشته icon_pf%20%2834%29.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی واسه آزمونی که پاییز ماه برگزار شد اطلاع ندادن و منم بعدش متوجه شدم که زمان آزمون گذشته :icon_pf (34):

من و چندتا از دوستامم عضو شدیم ولی هیچ وقت برا ازمون خبر نکردن فقط برا کلاسای اموزشی اس ام اس میدن!

• Like 2
لینک به دیدگاه

احتمالا امسال ازمون های نطام مهندسی تو شهریور و اسفند ماه برگزار میشه ولی از زمان ثبت نام اطلاعاتی بدست نیاوردم.

بچه ها اگه اطلاعات کلی میخواین برین به لینک زیر:

http://pe.sanjesh.org/index.html

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

ولی واسه آزمونی که پاییز ماه برگزار شد اطلاع ندادن و منم بعدش متوجه شدم که زمان آزمون گذشته icon_pf%20%2834%29.gif

والا قزوين به اين صورت كه اگر اونجام واسه گرفتن شماره عضويت اقدام كني شماره موبايلت رو ميگرن براي ارسال اسمس و اطلاع رساني و از اين طريق شما رو در جريان امور ميذارن......شهرستانهاي ديگه رو اطلاع ندارم!

ولي بايد خودشون اطلاع بدن وگرنه از غيب كه به بچه ها الهام نخواهد شد

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...