رفتن به مطلب

تغذیه 15000 گوسفند از محل دفن زباله‌های عفونی بیمارستانی.و تولید 900 تن گوشت قرمز در شهرضا - اصفهان !


ارسال های توصیه شده

 

 

 

 

 

بر اساس آمار به دست آمده، اگر از هر گوسفند زنده 20 کیلو گوشت قرمز قابل استحصال باشد؛

 

در هر دوره پروار بندی 300 هزار کیلو گوشت قرمز از این چراگاه تولید می‌شود.

 

و اگر در طول مدت زمان یک سال بتوان سه دوره پروار بندی داشت،

 

به طور متوسط در سال 900 هزار کیلو گوشت از این چراگاه تولید و روانه بازار مصرف می‌شود!

 

 

 

ماشین حمل زباله‌های بیمارستانی و بازارچه تره بار یکی است !

 

 

 

 

 

 

3%282%29.jpg

 

 

 

 

8%283%29.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرگزاری ایمنا: دفن غیر اصولی زباله مشکل جدی و اساسی در شهرضا است که زنگ خطری برای محیط زیست ایجاد کرده است به طوری که روزانه 15 هزار راس دام شهرضا در مرتعی از زباله‌ها چرا می‌کنند.

 

 

 

به گزارش ایمنا از شهرضا، آیین نامه مدیریت پسماند در سال 83 به تصویب هیئت وزیران رسید و در دستور کار سازمان‌های متولی قرارگرفت، اما با این وجود هنوز بسیاری از سایت‌های زباله کشور از لحاظ ضوابط زیست محیطی و مقررات بهداشتی در وضعیت بسیار اسفناکی قرار دارد به طوری که سلامت بسیاری از مردم در معرض خطر است.

 

 

 

این موضوع به دلیل نبود عزم جدی و فقدان مدیریت واحد بین سازمان‌های متولی و از طرفی بی‌توجهی به اجرای آیین نامه مدیریت پسماند، موجب شده تا مشکلات زیادی برای شهروندان ساکن در اطراف این زباله دانی‌ها به وجود آورد.

 

 

 

با توجه به اینکه مسئولان بهداشتی و محیط زیست شهرستان به این مشکلات و تهدید‌ها اشراف کامل دارند، این پرسش مطرح است که چه عاملی موجب می‌شود وضعیت بد سایت‌های زباله بهبود نیابد و راهکار این معضل چیست؟

 

 

8%283%29.jpg

 

 

زباله دانی شهرضا و چرای 15 هزار راس گوسفند

 

و اما بررسی این داستان در شهرضا جای که روزانه 15 هزار راس گوسفند در مرتعی از زباله چرا می‌کنند تا گوشت قرمز مورد نیاز شهرستان و بخشی از استان از این چراگاه که محل دفن زباله‌های شهری و بیمارستانی تامین شود.

 

 

 

بر اساس آمار به دست آمده اگر از هر گوسفند زنده 20 کیلو گوشت قرمز قابل استحصال باشد در هر دوره پروار بندی 300 هزار کیلو گوشت قرمز از این چراگاه تولید می‌شود و اگر در طول مدت زمان یک سال بتوان سه دوره پروار بندی داشت به طور متوسط در سال 900 هزار کیلو گوشت از این چراگاه تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

 

 

 

دفن غیراصولی زباله مشکل جدی و اساسی در شهرضا است که زنگ خطری برای محیط زیست و سلامت شهروندان را به صدا در آورده است.

 

دفع غیراصولی و غیربهداشتی زباله و بروز مسائل زیست محیطی از جمله مشکلاتی است که مردم شهرضا با آن دست به گریبان‌اند.

 

 

 

چند کیلومتر مانده به محل، بوی نامطبوع زباله‌ها به استقبالمان می‌آید. در چند کیلومتری شهرضا به تابلویی می‌رسیم که محل دفع زباله‌های شهر را نشان می‌دهد.

 

 

2%283%29.jpg

 

 

اگر چه از‌‌ همان ابتدای خروج از منطقه شهر و قرار گرفتن در جاده زباله‌هایی در حاشیه اینجاده به صورت پراکنده به چشم می‌خورد و به راحتی مسیر حرکت به سمت زباله‌گاه را مشخص می‌کند اما از چند کیلومتر مانده به محل، بوی نامطبوع زباله‌ها به استقبالمان می‌آید.

 

با نزدیک‌تر شدن به محل به اصطلاح دفع زباله شهر، سیمای زشت منطقه که ناشی از انباشت زباله‌ها در آن است، جلب توجه می‌کند.

 

 

 

انبوهی از زباله‌های شهری و بیمارستانی

 

ر‌ها شدن زباله‌های بیمارستانی از قبیل آمپول و انواع باله‌های بیمارستانی که خود موجب تجمع افرادی سود جو و معتاد در این مکان می‌شود بسیار خطرناک است.

 

کار‌شناسان، منشاء بسیاری از بیماری‌های لاعلاج در این مناطق را آلودگی آب‌های زیرزمینی و چرای دام در مراتع آلوده به شیرابه زباله می‌دانند.

 

 

 

مسئولان از ساماندهی زباله‌های شهرستان صحبت می‌کنند اما به دلیل عدم صداقت دست اندرکاران و تصمیم گیری‌های غلط، نبود باور و آگاهی شاهد هستیم که همچنان این مشکل حل نشده است و اراضی با ارزش از دستبرد و بی‌حرمتی انسان‌های بی‌اندیشه و بی‌تعهد، در امان نیستند.

 

 

 

در ظاهر این قصه، به نظر می‌رسید مشکل تنها دفع زباله به صورت بسیار ابتدایی و غیر بهداشتی در شهرضا است اما باید گفت که این مساله بسیار دردناکتر از این بوده به طوری که این عرصه محلی برای چرای دام و تهدیدی مضاعف برای سلامت شهروندان تبدیل شده است.

 

 

3%282%29.jpg

 

4%283%29.jpg

 

 

5%281%29.jpg

 

 

 

منابع از سایت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...