آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان..... گفتگوی هفته به این صورت هست که دوستان مطلبی رو که در اون تسلط نسبی دارن و میتونن سوالتشو جواب بدن رو اعلام میکنن و در صورتی که تاریخ خاصی مد نظرشون هست میگن تا تو اون تاریخ گفتگوی هفته با موضوع مورد نظرشون برگزار بشه ..... سیستم گفتگوی هفته به این شکل هست که یک نفر میزبان میشه و بحث رو مدیریت میکنه و سوالات رو در مورد موضوع اعلام شده پاسخ میده.البته اگر کسی جواب سوالی رو بلد بود توی جواب دادن به میزبان کمک میکنه .در کل گفتگوی هفته به صورت مشارکتی هست و همه توی سوال جواب ها و تبادل نظرها شرکت میکنن...... لیست گفتگوی هفته هایی که برگزار شده توی همین پست گذاشته میشه تا دوستان بتونن به راحتی بهشون دسترسی داشته باشن....... موضوع -------------------------------------------------------------------- میزبان هفته گفتگوی هفته اول : موتورهای الکتریکی ------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتگوی هفته دوم : نیروگاهها ----------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتگوی هفته سوم : ترانسفورماتورهای قدرت ------------------------------- samyar گفتگوی هفته چهارم : کنترل، پروسس، کارخانه آهن اسفنجی ---------------M.Aref گفتگوی هفته پنجم : موبایل و gsm ------------------------------------------ اوای علم گفتگوی هفته ششم : مدارهای مخابراتی ----------------------------------- آریوبرزن گفتگوی هفته هفتم : سیستم صوتی اتومبیل -------------------------------peyman2133 گفتگوی هفته هشتم : اینورتر -----------------------------------------------samaneh66 گفتگوي هفته نهم : آنتن ----------------------------------------------------آريوبرزن گفتگوی هفته دهم : شبکه های محلی بیسیم ( Wireless LAN) ------------ آریوبرزن آمادگی خودتون رو جهت میزبانی گفتگوی هفته توی همین تاپیک اعلام کنید. با قید موضوع و تاریخ شروع ...... منتظر حضور گرم شما دوستان عزیز هستیم...... 15 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ در هفته آینده گفتگویی با عنوان wireless و شبکه های WLAN به میزبانی آریوبرزن (خودم) برگزار میشه . ...... امید است بقیه دوستان هم جهت برگزاری گفتگوی هفته در موضوعات مختلف اعلام آمادگی کنن.......... 11 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای برقی و غیر برقی خودم از شنبه هفته آینده ایشاالله موضوعی رو با عنوان نحوه ارتباط پست های فشار قوی و انتقال اطلاعات به مرکز کنترل رو به میزبانی من شروع می کنیم. امیدوارم این گفتگو برای همه دوستان مفید واقع بشه 15 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من از شنبه مورخ 23اذر 92 به سوالهای تعمیرات تلوزیون و لوازم صوتی و تصویری جواب میدم منتظر حضور شما هستم 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام پیرو تاپیک[h=3]گفتگوی هفته هفتم : سیستم صوتی اتومبیل[/h] قسمت دومش رو ،یعنی مباحث حرفه ای ترش رو اگه خواستید حاضرم میزبانی کنم تاپیک از فردا ،یغنی جمعه 21 اردیبهشت باز بشه خوبه 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام پیرو تاپیکگفتگوی هفته هفتم : سیستم صوتی اتومبیل قسمت دومش رو ،یعنی مباحث حرفه ای ترش رو اگه خواستید حاضرم میزبانی کنم تاپیک از فردا ،یغنی جمعه 21 اردیبهشت باز بشه خوبه سلام پیمان جان... منظورت فردا 22 فروردین؟؟ 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام پیرو تاپیکگفتگوی هفته هفتم : سیستم صوتی اتومبیل قسمت دومش رو ،یعنی مباحث حرفه ای ترش رو اگه خواستید حاضرم میزبانی کنم تاپیک از فردا ،یغنی جمعه 21 اردیبهشت باز بشه خوبه قضیه چیه همه یه روز عقبن؟! یه جا دیگه تو سایت امروز رو زده بود 20ام!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده