رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

« پنکیک »

35526_397959516915838_336897953021995_1159899_15021971_n.jpg

/// مواد لازم ///

 

تخم مرغ : ۱ عدد

خامه : ۱/۲ پیمانه

شکر : ۳ قاشق غذاخوری

آرد : به میزان لازم

شیر : ۱/۲ پیمانه

وانیل : نوک چاقو

بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

 

( طرز تهیه )

به تخم مرغ وانیل اضافه کنید وخوب بزنید.بعد شکر+خامه+شیر+بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنید ته مایع به شکل ماست دربیاد.

ماهیتابه رو با قلمو یا دستمال کاغذی چرب کنید بعد پنکیکها رو سرخ کنید.من مایع پنکیک را توی قوری میریزم اینطوری اینطوری خیلی راحتره دستون رو روی ماهیتابه نگهدارین و مایع رو صاف بریزین تو ماهیتابه تا به اندازه دایره دلخواه خود دربیاد.یک طرفش که قهوه ای کم رنگ شد طرف دیگشو هم بپزید.

یادتون باشد ماهی تابه باید گرم باشد

/// وقتی مایع را در ماهی تابه ریختید شعله راکم کنید تا با حرارت ملایم خوب بپزد می توانید روی پنکیک عسل بریزید ومیل کنید. من با یه کرم خوشمزه که مزه سرشیر می دهد سرو کردم جاتون خالی حال داد به من که خیلی چسبید تا ظهر گرسنه نشدم ///

 

( دستور کرم وسط پنکیک )

 

شیر : ۲ پیمانه

 

نشاسته ذرت : ۶ قاشق غذاخوری

 

شکر : ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری

 

خامه : ۴ قاشق غذاخوری

 

گلاب : ۳ قاشق غذاخوری

 

وانیل : نوک چاقو

 

(طرز تهیه کرم )

 

نشاسته + شیر + شکر+ گلاب+ وانیل را با همزن دستی میکس کنید

بعد روی شعله گازبگذارید تا غلیظ شود

بعد خامه را اضافه کنید و روش پلاستیک بکشید و بزارید تو یخچال تا خنک شود .

 

با عسل و سس شکلات و توت فرنگی تزیین شده //// نوش جان ////

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...