Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نطر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟ من همیشه طوری مینویسم که توش کنایه و توهین ویا مسخره کردن نباشه مگر اینکه بخوام کسی رو به قصد ناراحت کنم چطور میشه انتقاد کرد که ناراحت نشه ؟به نظر من امتقاد رو هر جور انجام بدی طرف ناراحت میشه چون 99 در صد ما انتقاد پذیر نیستیم به خاطر همین تا کسی از من نخواد نقدش نمیکنم چطور بفهمیم ناراحت شده از دستمون یا نه ؟ اینو نمیتونی متوجه بشی مگر این که بدونی متی که نوشت واقا ناراحت کننده برای خودت هست ------ شماها چه زمانی ناراحت میشین ؟ من که زیاد ناراحت میشم چون مجبورم خیلی جا ها خیلی از پستهای کار برها رو بر خلاف میلم و بر اساس قانون سایت پاک کنم و بعدش تیکه از کار بر نوش جان کنم یا وقتی کسی بهم فحش بده در غیر این صورت ناراحت نمیشم موقعی که ناراحت میشین چه برخوردی نشون میدین؟اکثر مواقع مقابله با مثل هر چند خوب نیست [/b]( حالا که میاین تو تاپیک نظرتونو بگین دیگه؛ )[/color] 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نطر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟ با احترام به همدیگه چطور میشه انتقاد کرد که ناراحت نشه ؟ نمیدونم ولی من خودم سعی میکنم انتقاد نکنم مجبور که نیستم با انتقادم کسی رو ناراحت کنم چطور بفهمیم ناراحت شده از دستمون یا نه ؟ از طرز نوشتنه هاش مشخص میشه_اگر هم مشخص نشد نشد ازش میپرسم شماها چه زمانی ناراحت میشین ؟ کلا زیاد ناراحت نمیشم ولی وقتی که بهم توهین شه موقعی که ناراحت میشین چه برخوردی نشون میدین؟ ک بستگی به طرف مقابلم داره که دو حالت داره 1_اگه بشناسمش بهش میگم که ازت ناراحتم 2_اگه نشناسمش جوابشو نمیدم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نطر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟ چطور میشه انتقاد کرد که ناراحت نشه ؟ چطور بفهمیم ناراحت شده از دستمون یا نه ؟ ------ شماها چه زمانی ناراحت میشین ؟ موقعی که ناراحت میشین چه برخوردی نشون میدین؟ تو دنیای مجازی حرف نمی زنیم. تایپ می کنیم صحبت کردن تو فضای مجازی خیلی سخته. سختیش به اینه که افراد مقابل و خصوصیات و روحیاتشون رو نمیشناسی خوب و اینکه تغییر چهره و رفتار رو موقع حرف زدنها نمی بینیم. واسه همین خیلی سخته و باید سعی کنیم تو حرفمون مستقیم و غیرمستقیمی توهین نکنیم. غیرمستقیم حرفمونو نزنیم. اگر انتقادی می خوایم بکنیم، طرف رو نکوبیم و با دادن پیشنهادهای بهتر در مورد اون چیزی که انتقاد می کنیم انجام بدیم و حتی اگه خودمونم می تونیم کمک کنیم. اگه شخص هم ناراحت بشه و چیزی نگه و متوجه تغییر رفتارش بعد یه مدت بشیم، مشخص میشه که ناراحت شده. اگرم چیزی نشون نده که خب کاری نمیشه کرد. من خودم کم ناراحت میشم. ولی اگه ناراحت بشم، همونجا حرفمو بهش میگم یا اینکه صبر میکنم یه مدت تا ناراحتیم فروکش کنه و بعدش باهاش صحبت میکنم. چون نمیخوام تو اوج ناراحتی چیزی بگم که پشیمون بشم. اگرم ناراحتی چرت و پرت و الکی باشه که ولش میکنم میره. ارزش نداره که همه اینا رو گفتم، ولی خب خودمم خیلی اشتباها کردم. قبلاً هم تو یه تاپیک دیگه گفته بودم باید سعی کنیم اگه ناراحت میشیم از کسی روراست بریم به خودش بریم. 99 درصد ناراحتیا تو فضای مجازی از سوءتفاهما و عدم شناخت بچه ها از همدیگه ناشی میشه. الکی هم اینجا قربون صدقه هم نریم و بعدش با یه حرکت پشت سر همدیگه، همدیگه رو نابود کنیم. همونی باشیم که هستیم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای منم خیلی پیش اومده که با کسی شوخی کردم جور دیگه ای برداشت کرده یا کلا منظورم چیز دیگه ای بوده چیز دیگه ای برداشت شده ...تو فضای مجازی پیش میاد دیگه چون طرز نگاه و میمیک صورت خیلی تو رسوندن منظور موثره به نطر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟ من سعی میکنم از شکل زیاد استفاده کنم که جای میمیک صورتمو که تو فضای مجازی دیده نمیشه رو بگیره چطور میشه انتقاد کرد که ناراحت نشه ؟ این قسمتش شاید زیاد به فضای مجازی بستگی نداشته باشه به نظرم بیشتر مربوط به ظرفیت و انتقاد پذیری اون ادم و میزان صمیمت ما بستگی داره چطور بفهمیم ناراحت شده از دستمون یا نه ؟ مشخص میشه دیگه یا جواب تند میده یا به قول خودت میره دیگه پیداش نمیشه در اون صورت معمولا پیگیر میشم ببینم ناراحت نشده باشه بهش میگم که شوخی کردم دلگیر نشی شماها چه زمانی ناراحت میشین ؟ مثال نمیتونم بزنم از بعضی حرفا و لحنا شاید خیلی ناراحت بشم انتقاد،بحث،شوخی یا هر چیز دیگه ای اگر مودبانه باشه هیچ وقت ناراحتم نمیکنه موقعی که ناراحت میشین چه برخوردی نشون میدین؟ بعضی وقتا عکس العمل تند نشون میدم بعضی وقتا اصلا جوابم نمیدم بستگی به طرف مقابلم و حوصله اون لحظم داره 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من کلا با داداش peyman2133 موافقم ولی یه چیز متفاوت من زود رنج بودنمه که خیلی زود ناراحت میشم حتی اگه طرفم بی منظور چیزی گفته باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده