M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اشنایی زیادی ندارم متاسفانه. فقط در حد کم و در محدوده ی نت، بنظر اروم و صبور میای (هرچند خودت بارها خلاف اینو عنوان کردی) فکر میکنم بسیار قابل اعتماد و اتکا باشی ادم خیلی پخته ای هستی و همین یه ارامش و دلگرمی عجیبی ازت ساتع میکنه (یا حداقل برای من که اینطوره و حضورت تو بحثها بهم ارامش و اطمینان میده) منطقی هستی و ریزبین و دقیق . توبحثها همیشه همه ی جوانب رو درنظر میگیری و برای همین همیشه نظراتت برام ملاک بوده مدیر خوبی هم هستی و از کسایی هستی که خیلی مشتاقم از نزدیک ببینمت امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این جالبو سجاد فرستاده بود!حالا خوبت شد؟سجاد حسابی سرش شلوغه ابوالفضل عزیز!میشه من نایبش باشم؟ ای وای. بیچاره داداش سجاد همیشه سرش شلوغه. سلام برسون بهش. چرا نمیشه؟ خوبم میشه. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاماشنایی زیادی ندارم متاسفانه. فقط در حد کم و در محدوده ی نت، سلام خوش آمدید. بنظر اروم و صبور میای (هرچند خودت بارها خلاف اینو عنوان کردی) در دنیای مجازی خیلی صبورترم. فکر میکنم بسیار قابل اعتماد و اتکا باشی ادم خیلی پخته ای هستی و همین یه ارامش و دلگرمی عجیبی ازت ساتع میکنه (یا حداقل برای من که اینطوره و حضورت تو بحثها بهم ارامش و اطمینان میده) منطقی هستی و ریزبین و دقیق . توبحثها همیشه همه ی جوانب رو درنظر میگیری و برای همین همیشه نظراتت برام ملاک بوده مدیر خوبی هم هستی و از کسایی هستی که خیلی مشتاقم از نزدیک ببینمت امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی ممنون بابت نظرات ارزشمندتون. خیلی خوشحال شدم که نظرتون رو عنوان کردید. منم براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تحلیل کردمااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب ندیده بودم. نوبت تحلیل من شدددددددددددددددددد خوش اومدی. حاج ابوالفضل مدیررررر این حاج ابوالفضل یکی از مدیر هایی هستش که زیاد خودشو تو انجمن در گیر تاپیک ها نمیکنه فکر میکنم به نسبت سایر مدیرا خیلی زیاد تو تالار فعالیت میکنم. و تنها زمینه اون زمین مدیرتش هستش و کمتر تو بحث ها شرکت میکنه بیشترین شرکتش تو تاپیک ها اینه تاپیک قفل شد اما شخصیت کامل و پخته ای داری حاجی مرسی. نظر لطفته. ولی آواز دهل از دور خوش است. فکر میکردم خیلی جدی ای اما بعد از اون چت تو مسنجررررررررررررررررررررررررررر:gnugghender: دیدم نه باباااااااااااا چقد شوخ هم هستش کدوم چت؟ کدوم مسنجر؟ وضع مالیش هم خوبه وضع مالی من خوبه؟ قصد ازدواج نداری دوباره من بلانسبت شما خیلی غلط بکنم. در کل حاجی امید وارم زندگیت پر از شادی باشه همیشه شاد باشی و سر بلند مرسی که اومدی امید جان. ببخشید دیر جواب دادم. چون از بالا به همه پست ها جواب دادم و پست شما اون موقع خالی بود یادم رفت. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه بگرد ببین کسی جا نمونده اون پشت مشت هااااااااااااااا تو جیب پشتت 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ آقا ابوالفضل به نظر من شما بسیار با شخصیت، کوشا، باغیرت و جدی هستید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ اینو یه نفرم قبل از شما گفت. اینطوری خوبه یا نه؟ واسه کسایی که اولش نمیشناسن خوب نیست. ولی بعد یه مدت که بگذره خوبه. تا حالا برات از کوره در رفتم؟ ندیدم که. ولی خب فکر کنم اگه این اتفاق بیفته بدجور میفته 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ واسه کسایی که اولش نمیشناسن خوب نیست. ولی بعد یه مدت که بگذره خوبه. ندیدم که. ولی خب فکر کنم اگه این اتفاق بیفته بدجور میفته محمد بهش بگو جرات نداری در بری با تیپ پا شوتت میکنم بیرون 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سلام!بااین که زیادباهات آشنایی ندارم اومدم درموردت نظر بدم آقای ابوالفضل!!!! 1_شخصیت پیچیده ولی جالبی داری!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2_مدیر خوبی هستی! 3_به وقتش جدی میشی ولی بادوستات رابطه ی خوب وصمیمی ای داری! دیگه نمی دونم چی بگم!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده