seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ نمیشه ه ه ه...... الان جواب روح زخم خورده منو کی میده؟!!!! آخییی،من خودم مخلصتم... قول میدم دیگه تاپیک نزنم،خوبه... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ آخییی،من خودم مخلصتم... قول میدم دیگه تاپیک نزنم،خوبه... تاپیک بزن ولی با موضوعات شاد من همینجوریش افسردگی دارم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ آخییی،من خودم مخلصتم... قول میدم دیگه تاپیک نزنم،خوبه... البته منظورتون این بود که از این تاپیکا نمیزنید دیگه نه که کلا تاپیک نزنید لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیک بزن ولی با موضوعات شاد من همینجوریش افسردگی دارم سوختم افسردگی چرا آخه... بی خیال ... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سوختمافسردگی چرا آخه... بی خیال ... زندگیه دیگه.... با من یکی که ناسازگاره لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیک بزن ولی با موضوعات شاد من همینجوریش افسردگی دارم البته منظورتون این بود که از این تاپیکا نمیزنید دیگهنه که کلا تاپیک نزنید باشه میزنم... البته اگه شاد بود میزنم... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ زندگیه دیگه.... با من یکی که ناسازگاره زندگی با کی سازگاره،که بخواد با شما سازگار باشه... فقط باید سعی کنی خوش باشی.میدونم سخته ولی زندگیه دیگه... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ باشه میزنم... البته اگه شاد بود میزنم... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ زندگی با کی سازگاره،که بخواد با شما سازگار باشه... فقط باید سعی کنی خوش باشی.میدونم سخته ولی زندگیه دیگه... اگه خدا بخواد خوشی داره بهم رو میکنه ولی قبلش باید زجر کشم کنه تا قدرشو بیشتر بدونم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ زندگیه دیگه.... با من یکی که ناسازگاره لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ اگه خدا بخواد خوشی داره بهم رو میکنه ولی قبلش باید زجر کشم کنه تا قدرشو بیشتر بدونم خب خدارو شکر.همیشه خوش باشی... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ خب خدارو شکر.همیشه خوش باشی... ممنون دوست عزیز لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ اگه خدا بخواد خوشی داره بهم رو میکنه ولی قبلش باید زجر کشم کنه تا قدرشو بیشتر بدونم خوشحالم که خوشی داره بهت رو میکنهخوب ما اومدیم که زجر بکشم ولی نگران نباش آخرش به خوشی و آرامش میریم... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ خوشحالم که خوشی داره بهت رو میکنهخوب ما اومدیم که زجر بکشم ولی نگران نباش آخرش به خوشی و آرامش میریم...:hapydancsmil: امیدوارم که به آرامش برسم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ دوست دارم تجربه کنم با این شرط که هیچکدوم از بستگانمو از دست ندم همه زنده باشن این 5- 6 سال شاید فرجی شد ما نفهمیدیم چه بلایی سرمون داره میاد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۸ یادش بخیر این تاپیکو هفت هشت سال پیش زده بودم تو داستانش خیلی چیزارو اغراق کرده بود مثل قیمت پراید که دقیقا تو این سال قیمت پراید همون شده بد دوره ای داریم زندگی میکنیم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۸ در در 30 بهمن 1398 در 10:44، seyed mehdi hoseyni گفته است : تو داستانش خیلی چیزارو اغراق کرده بود مثل قیمت پراید که دقیقا تو این سال قیمت پراید همون شده پس ژول ورنی بوده برای خودش :)) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده