partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از اونجایی که چند تا از تالار ها مجله دارن ، و ما هم دو تا داشتیم البته که بر فنا رفت ، نظر من اینه که به جای مجله، پوستر( یا همون نشریه دیواری) بزنیم ... چون اصلاً فرصت طراحی مجله رو ندارم ، خودمونم که تعدادمون محدوده ، جمع آوری مطالب سخته ، و اینکه حالا بر فرض هم که مجله زدیم کیه که بخونه ... به نظرم پوستر رو میتونیم جذاب کنیم ، واسه همه ی کاربرای انجمن ... حالا شما موافقید؟ :gnugghender: قسمت های پیشنهادیه من : یک آموزش یک مقاله مسابقات ( طرح اول + برنده سری قبلی و اعلام موضوع مسابقه ی بعدی) نمونه ای از آثار بچه ها اتفاقات متفرقه هم میشه اضافه کرد( افرادی که به تالارمون اضافه شدن + اتفاقات مهم تالارهای دیگه+ ...) فعلاً همینا تو ذهنمه .. اسم پیشنهادی من : " تالار ما+ 4 " ( 4 منظورم تالارهای معماری و مکانیک و برق و هنر و کامپیوتر و ... ایناست اگر بخوایم در موردشون بنویسیم) شما هم نظرتون رو بگید ببینم ... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. من موافق حالا چرا این تالارها ؟ مثلا برق یا مکانیک یکم از گرافیک و کامپیوتر دور نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.من موافق حالا چرا این تالارها ؟ مثلا برق یا مکانیک یکم از گرافیک و کامپیوتر دور نیست؟ اونارو واسه مثال گفتم ... 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به مدیر لایق میبینم ک از اون ور آب هی فعالیت از خودت در وکنی این پوسترها رو بذاریم واسه مسابقه ینی؟ ی اسم با مسماتر بذار زهرا.... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهمدیر لایق میبینم ک از اون ور آب هی فعالیت از خودت در وکنی این پوسترها رو بذاریم واسه مسابقه ینی؟ ی اسم با مسماتر بذار زهرا.... نه بابا ... به جای مجله ، ما یکسری از مقالاتمون رو ماهانه تو این پوستر میزاریم ... + اتفاقات داخل تالار مثل مسابقات و اینا ... شما هم پیشنهاد واسه اسم بدید ... 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعد این پوستر رو کجا میذاریم؟ در ملا عام باید بذاریم ک همه ببینن دیگه......تو تاپیک بذاریم فقط کاربرای گرافیک میبینن پوسترامون خاک میخوره ها... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعد این پوستر رو کجا میذاریم؟ در ملا عام باید بذاریم ک همه ببینن دیگه......تو تاپیک بذاریم فقط کاربرای گرافیک میبینن پوسترامون خاک میخوره ها... یکتا خوبی؟ میزاریم تو تاپیک مجله و بعدش میزنیم بالای سایت دیگه ... مثل بقیه تالارا ... اینجا کارای طراحیش - تعیین مقاله - موضوعات و محتوای پوستر رو انجام میدیم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده