partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو این تاپیک می خوام آموزش ایندیزاین رو بزارم ... واسه کاربران ویژه تالار گرافیک ... اولش یه توضیحی اینجا میزارم که بدونید چی به چیه : InDesign CS5 Premium نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی حرفه ای در زمینه ساخت و طراحی و صفحه آرایی و همچنین طراحی تمامی محیط ها و مدیریت لایه های مختلف آنها می باشد. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قدرتمند که دارای سازگاری کامل با تمامی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قدرتمند طراحی Adobe Photoshop®, Illustrator®, Acrobat®, InCopy®, and Dreamweaver® ازویژگی های خوب این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است . این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که در واقع از آن به عنوان جایگزین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Adobe PageMaker یاد می کنند به شما توانایی طراحی و صفحه بندی یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کامل را نیز می دهد. می توانید انواع چینش های متنوع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و نوشته ها را در کنار یکدیگر به راحتی انجام دهید همچنین به ک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می توان PDF های حرفه ای و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الکترونیکی با صفحه آرایی زیبا و حرفه ای ایجاد نمود. اوکی ... حالا چرا من این نرم افزار رو انتخاب کردم ... چون الآن هر جا بری طراحی بروشور و مجله اینا به دردتون میخوره ... میتونیم به همدیگه هم کمک کنیم ... واسه نم افزار هم خودم نسخه پرتابل Indesign Cs3 ME رو میزارم که فارسی هم ساپورت کنه ... حجمش 180 ایناست ... any question so far? 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ noting question else very tanks zahra jan:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انواع چینش های متنوع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و نوشته ها را در کنار یکدیگر به راحتی انجام دهید از این قسمتش خوشم اومد آموزش گام به گامشو بذار ک خوووووب یاد بگیریم ممنون بابت زحماتی ک میکشی 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انواع چینش های متنوع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و نوشته ها را در کنار یکدیگر به راحتی انجام دهید از این قسمتش خوشم اومد آموزش گام به گامشو بذار ک خوووووب یاد بگیریم ممنون بابت زحماتی ک میکشی صادقانه بگم هانی، منم مثل شماهام .. فقط یکی دوگام ازتون جلوترم ... سعی میکنم مواد مورد نیاز اولیه در رابطه با ساخت مجله و اینا رو بزارم ... تا بعدش ببینیم چی میشه ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زهرا...... ابن چینش های عکسو اینک مستقیمشو میدی بیزحمت مرسی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سعی میکنم مواد مورد نیاز اولیه در رابطه با ساخت مجله و اینا رو بزارم ... تا بعدش ببینیم چی میشه ... زهرااااا......... فقط مجله؟ ولی میخواهیم یاد بگیریم خب لاقل 1 منبعی بگو خودمون بخونیم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زهرا......ابن چینش های عکسو اینک مستقیمشو میدی بیزحمت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی بزن تو گوگل ... زهرااااا.........فقط مجله؟ ولی میخواهیم یاد بگیریم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لاقل 1 منبعی بگو خودمون بخونیم یوتیوب ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزن تو گوگل ... یوتیوب ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب متوجه نشدم ... یعنی چی لینک مستقیم بدم ؟ منبع هم گفتم دیگه ... هم از گوگل میتونی استفاده کنی هم آموزش های یوتیوب ... اینم یه تاپیک که قبلاً زده بودم ... [h=3]دانلود: فیلم های آموزشی طراحی مجله در InDesign[/h] 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب متوجه نشدم ... یعنی چی لینک مستقیم بدم ؟ منبع هم گفتم دیگه ... هم از گوگل میتونی استفاده کنی هم آموزش های یوتیوب ... اینم یه تاپیک که قبلاً زده بودم ... دانلود: فیلم های آموزشی طراحی مجله در InDesign آخه این لینک دانلود نبود.منظورم این بود. زهرا........زهراااااااااااااااااااااا. من سرعتم کمه .فیلم به من نده 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خوووووووب ... اومدم ... گام اول: دانلود کنید نسخه پرتابل برنامه Indesign CS3 ME حجم: حدود 198 MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ پس آموزش چی شد؟من میخوام بروشور بزنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ تشریف بیار اینجا : http://www.noandishaan.com/forums/thread94596.html#post957334 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تالارش زده شد ... http://www.noandishaan.com/forums/forum1681.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده