spow 44198 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام دراین تاپیک به مرور کلیه تجهیزات پست های انتقال وتوزیع به تفضیل معرفی وبررسی خواهند شد اگر سوالی درزمینه تجهیزات پست دارید درهمین تاپیک مطرح نمایید تا به کمک دوستان پاسخ های لازم داده شود موفق باشیم 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام مهندس یه سوال یه درجه هایی روی دژنکتور وجود داره اونا چیه و کارش چیه فکر کنم یکیش واحدش ثانیه باشه و یکیش امپر 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2012 امید مطمئنی منظورت دیژنکتوره؟ چون چیزی که تو میگی روی بریکرهای lv وجود داره ومعمولا روی دیژنکتورها ترانسمیتر فشار وجود داره 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 امید مطمئنی منظورت دیژنکتوره؟چون چیزی که تو میگی روی بریکرهای lv وجود داره ومعمولا روی دیژنکتورها ترانسمیتر فشار وجود داره اره امروز اومد یه نفر بهمون توزیع داد طرف انقد تیک عصبی داشت هیشکیهیچی نفهمید رله پرایمری نیست اگر نیس میخوای فردا عکسش رو بگیرم بیارم اخه بیکار میشم مخوام بخوام فرار میکنیم میریم تو پست اونجا با برق بازی میکنیم 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 ببین ادم رو به چه کار هایی وا میداره من امروز جونم رو کف دستمم گرفتم رفتم دژنکتور بازی جات خالی یه دونه ترانس زیر بار نبود یواشکی دژنکتورش رو قطع کردم و شارژش کردم و دوباره وصل کردم یاد بگیرم اینم عکس دژنکتور اون بالا مقره ها چیه ه ه 1
ارسال های توصیه شده