spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دراین تاپیک به مرور کلیه تجهیزات پست های انتقال وتوزیع به تفضیل معرفی وبررسی خواهند شد اگر سوالی درزمینه تجهیزات پست دارید درهمین تاپیک مطرح نمایید تا به کمک دوستان پاسخ های لازم داده شود موفق باشیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام مهندس یه سوال یه درجه هایی روی دژنکتور وجود داره اونا چیه و کارش چیه فکر کنم یکیش واحدش ثانیه باشه و یکیش امپر 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید مطمئنی منظورت دیژنکتوره؟ چون چیزی که تو میگی روی بریکرهای lv وجود داره ومعمولا روی دیژنکتورها ترانسمیتر فشار وجود داره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید مطمئنی منظورت دیژنکتوره؟چون چیزی که تو میگی روی بریکرهای lv وجود داره ومعمولا روی دیژنکتورها ترانسمیتر فشار وجود داره اره امروز اومد یه نفر بهمون توزیع داد طرف انقد تیک عصبی داشت هیشکیهیچی نفهمید رله پرایمری نیست اگر نیس میخوای فردا عکسش رو بگیرم بیارم اخه بیکار میشم مخوام بخوام فرار میکنیم میریم تو پست اونجا با برق بازی میکنیم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اره یه عکس بگیر ببینم چیه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببین ادم رو به چه کار هایی وا میداره من امروز جونم رو کف دستمم گرفتم رفتم دژنکتور بازی جات خالی یه دونه ترانس زیر بار نبود یواشکی دژنکتورش رو قطع کردم و شارژش کردم و دوباره وصل کردم یاد بگیرم اینم عکس دژنکتور اون بالا مقره ها چیه ه ه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده