رفتن به مطلب

نژاد پرستی ...

Neutron

ارسال های توصیه شده

سلام ...

یه سوال از دوستان نواندیش. خیلی واضح و بدون ابهام هست.

"نژاد پرستی" به چی میگین؟ :ws38:

لطفا از کتابی یا از کسی نقل قول نکنید!

خودتون نژاد پرستی رو چی تعریف می کنید؟

مصداق هم از قومی نیارید لطفا.

ممنون. :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نژاد پرستی همون خود پرستیه

گاهی آدم اشتباه فک می کنه که اگر منه سفید از یه سیاهپوست بدم بیاد، به این تنفر می گن نژاد پرستی !

در حالیکه برعکس، به اون علاقه ای که من به خودم دارم می گن نژاد پرستی

این علاقه زیادی من به خودم باعث می شه که از اون سیاهپوست بدم بیاد

پس شد همون خود پرستی

ربطی به سیاه و سفید بودن نداره !

• Like 8
لینک به دیدگاه
نژاد پرستی همون خود پرستیه

گاهی آدم اشتباه فک می کنه که اگر منه سفید از یه سیاهپوست بدم بیاد، به این تنفر می گن نژاد پرستی !

در حالی برعکس، به اون علاقه ای که من به خودم دارم می گن نژاد پرستی

این علاقه زیادی من به خودم باعث می شه از اون سیاهپوست بدم بیاد

پس شد همون خود پرستی

ربطی به سیاه و سفید بودن نداره !

یعنی میگی خود پرستی یعنی نژاد پرستی؟

خود پرستی هم یعنی کسی که به خودش علاقه داره؟

انسانی هم هست ک به خودش علاقه نداشته باشه؟ :ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه
یعنی میگی خود پرستی یعنی نژاد پرستی؟

خود پرستی هم یعنی کسی که به خودش علاقه داره؟

انسانی هم هست ک به خودش علاقه نداشته باشه؟ :ws38:

ببین این جمله که آدم اول باید خودش رو دوست داشته باشه تا دیگران اونو دوست داشته باشن، مفهومی نداره !

آدمایی که خودشون رو دوست دارن نمی تونن دیگران رو دوست داشته باشن

این دو تا با هم جمع نمی شن، از نظر من البته، نظر دوستان قابل احترام

دلایلی برای اثباتش ندارم

بیشتر یه برداشت شخصیه از آدمای دور و اطراف، اسنادش هم در وزارت خارجه موجوده !!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم یه مسئله هست به نام افتخار و احساس غرور به پیشینه و گذشته ها....این مسئله یه محرک بزرگ برای فرد میتونه باشه..البته که چه جوری بخواد .

مثلا با کتک و دعوا و تخریب افرادی که از دسته اون فرد نیستند یا میتونه باعث بشه بخواد رفتارشو اصلاح کنه و کارهایی در حد توان و جایگاه خودش انجام بده که گامی هرچند بسیار کوچک در راه اعتلای فرهنگ و دستیابی به انچه گذشتگان پر افتخارش میخواستن برداره.

خوب معلومه که با تخریب و خودبزرگ بینی و پوچ انگاشتن دیگران هیچ کس نمیتونه برتری خودش رو ثابت کنه.

یا خودبرتر بینی نسبت به جایگاه فعلی و توسری زدن و انتقام کشی از بقیه.

اصلا فکر میکنم دیگه مسئله ای مثل خودبرتر بینی آدما و ایل و تبارش خیلی مسخره و پوچه!!!!

نژادپرستی میشه همون خود برتر بینی به خاطر یه سری مسائل افتخار آمیز در گذشته و یا پیشرفت و برتری درحال حاضر...پول و ثروت هم نقش تعیین کننده ای میتونه داشته باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

نزاد پرستی اینه که بین دونفر که اصلا نمیشناسیشون و فقط از روی ظاهرشون زبانشون و یا جنسیتشون موقع قضاوت حق رو بدی به اونی که به تو شبیه تره که از نظر زبان چه از نظر ظاهر و چه از نظر جنسیت چه از نظر دین

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر من وقتی به آدمای دور و برت با این نگاه که از کدوم ملیت هستن و دینشون چیه و پوستشون چه رنگیه و .... نگاه کنی تو یه نژادپرستی:ws37:

به آدما فقط به خاطر انسان بودنشون باید احترام گذاشت

• Like 9
لینک به دیدگاه

نژاد پرستی حاصل تفکر ایدئولوژیک وتقدس محوری دریک علاقه مندی،ارتباط یا فکر هست

خود برتر بینی یا جمع برتربینی حاد که میتونه حتی حاصل از شرایط خفقان هم باشه ولزوما به معنای برتری شرایطی نیست

حضرت اسپاو-کتاب ما چگونه نژادپرست شدیم...

• Like 7
لینک به دیدگاه

همان تبعيض هاي قومي و نژادي

برتر دانستن انسان ها بر اساس قوم نژاد

black banner

تبعيض هاي قومي و نژادي و اختلافات طبقاتي در دنيا از مواردي است كه هميشه باعث رنجش من ميشود

• Like 7
لینک به دیدگاه
نژاد پرستی حاصل تفکر ایدئولوژیک وتقدس محوری دریک علاقه مندی،ارتباط یا فکر هست

خود برتر بینی یا جمع برتربینی حاد که میتونه حتی حاصل از شرایط خفقان هم باشه ولزوما به معنای برتری شرایطی نیست

حضرت اسپاو-کتاب ما چگونه نژادپرست شدیم...

همان تبعيض هاي قومي و نژادي

برتر دانستن انسان ها بر اساس قوم نژاد

black banner

تبعيض هاي قومي و نژادي و اختلافات طبقاتي در دنيا از مواردي است كه هميشه باعث رنجش من ميشود

یعنی نژاد من برتره و بقیه ی نژاد ها پست

هم سیاه پوست نژاد پرست داریم هم سفید پوست

به نظر من وقتی به آدمای دور و برت با این نگاه که از کدوم ملیت هستن و دینشون چیه و پوستشون چه رنگیه و .... نگاه کنی تو یه نژادپرستی:ws37:

به آدما فقط به خاطر انسان بودنشون باید احترام گذاشت

نزاد پرستی اینه که بین دونفر که اصلا نمیشناسیشون و فقط از روی ظاهرشون زبانشون و یا جنسیتشون موقع قضاوت حق رو بدی به اونی که به تو شبیه تره که از نظر زبان چه از نظر ظاهر و چه از نظر جنسیت چه از نظر دین

من فکر میکنم یه مسئله هست به نام افتخار و احساس غرور به پیشینه و گذشته ها....این مسئله یه محرک بزرگ برای فرد میتونه باشه..البته که چه جوری بخواد .

مثلا با کتک و دعوا و تخریب افرادی که از دسته اون فرد نیستند یا میتونه باعث بشه بخواد رفتارشو اصلاح کنه و کارهایی در حد توان و جایگاه خودش انجام بده که گامی هرچند بسیار کوچک در راه اعتلای فرهنگ و دستیابی به انچه گذشتگان پر افتخارش میخواستن برداره.

خوب معلومه که با تخریب و خودبزرگ بینی و پوچ انگاشتن دیگران هیچ کس نمیتونه برتری خودش رو ثابت کنه.

یا خودبرتر بینی نسبت به جایگاه فعلی و توسری زدن و انتقام کشی از بقیه.

اصلا فکر میکنم دیگه مسئله ای مثل خودبرتر بینی آدما و ایل و تبارش خیلی مسخره و پوچه!!!!

نژادپرستی میشه همون خود برتر بینی به خاطر یه سری مسائل افتخار آمیز در گذشته و یا پیشرفت و برتری درحال حاضر...پول و ثروت هم نقش تعیین کننده ای میتونه داشته باشه.

ممنون از همه دوستان.

این رو میخواستم بگم:

در جامعه مان...

اگر برفتارهامون (بطور عام) دقت کنیم

"به نظر من" ردپایی از نژادپرستی می بینیم...

• Like 7
لینک به دیدگاه

2جور ممکنه نژادپرست باشیم

خود برتر بینی، مثل هنر نزد ا...... است و بس

دگر پست بینی، که دیگه بارز هست

به نظر من خود نژادپرستی غیر قابل کتمان هست، ولی باید قدرت این رو داشت که اون رو بروز نداد، یعنی من ممکنه تو دلم از فلانی ها بدم بیاد به هر دلیلی، ولی این نباید تو رفتار و گفتارم تجلی پیدا کنه میتونه به خاطر واقعیت هایی باشه که انسان دیده اونها رو، مثلا تو بچگیش یه آدم از فلان نژاد براش خاطره بدی ساخته و این تو ذهنش موندگار شده باشه، یا نه توهم باشه که ما برتریم و آقای عالمیم یا فلانی ها پست هستند،

که اولی احمقانه هست چون یک نفر نماد یک جامعه نمیتونه باشه، دومی هم احمقانه هست چون خیلی احمقانه هست :ws37:

تاریخ که عامل خیلی دیدگاه های افراطی و نژادپرستانه هست رو باید دروغ فرض کرد مگه اینکه خلافش ثابت بشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنون از همه دوستان.

این رو میخواستم بگم:

در جامعه مان...

شک نکن!:banel_smiley_4:

مثلا رفتار ما با افغانی ها........:ws37:

کدوممون بهشون احترام میزاریم یا حداقل یه جوری رفتار میکنیم که بهشون بی احترامی نشه و مثل یه فرد عادی جامعه باشن؟!!:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شک نکن!:banel_smiley_4:

مثلا رفتار ما با افغانی ها........:ws37:

کدوممون بهشون احترام میزاریم یا حداقل یه جوری رفتار میکنیم که بهشون بی احترامی نشه و مثل یه فرد عادی جامعه باشن؟!!:ws38:

وبلاگ یک لیوان چای داغ رو میشناسی؟ برای حامد قدوسی هست. این مطلب رو از اونجا کپی کردم:

وقتی کشوری جزیره باشد و مردمش صبح تا شام به جای دیدن تنوع‌ها در جهان و تمرین برای احترام به بقیه فقط درس خودباوری و خودبزرگ‌بینی بگیرند و آدم‌های درس‌خوانده‌اش به جای نگران بودن در مورد موضوعات اساسی دائمن مشغول و خوش‌حال از درست کردن بمب اینترنتی و امضاءهای بی سر و ته باشند عجیب هم نیست که روزنامه‌نگار خبرگزاری‌اش که اسمش دانش‌جویی است و باید مترقی‌تر از بقیه باشد این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
وحشت‌ناک را می‌نویسد. نمی‌توانم تصور کنم که حماقت و پستی باید تا به چه حد باشد که یک نفر به خودش اجازه بدهد شکل و قیافه و چشمان و عادت‌های زندگی یک قومی را به سخره بگیرد و نسبت به این‌که مردمی که در یک کشور به دنیا آمده‌اند و سال‌ها زندگی کرده‌اند لباس رایج آن کشور را بپوشند هم طعنه بزنند. حالم آن‌قدر بد شد وقتی گزارش را خواندم که نمی‌توانم بیش از این روایت کنم.

ممنون از

که دوباره برگشته و مثل همیشه نقش وجدان بیدار را در این قضایا ایفا می‌کند. خبرگزاری ایسنا اگر ذره‌ای پرینسیپ حرفه‌ای یا پای‌بندی به اخلاق اسلامی یا انسانی یا هر چیزی از این جنس داشته باشد باید بدون هیچ درنگی نویسنده و دبیر سرویس را اخراج کند. پیش‌نهاد علی خیلی خوب است. به ایسنا زنگ بزنیم و سعی کنید مدیرانش را قانع کنیم که رسیدگی به ماجرا را در دستور کارشان قرار دهند. آن روزی که یک خبر کوتاه مخابره شود که مسوول سرویس یک خبرگزاری به خاطر نوشتن مطالب نژادپرستانه و پراکندن نفرت از یک ملت دیگر اخراج شد روز به‌تری برای کشور ما است.

• Like 6
لینک به دیدگاه
وبلاگ یک لیوان چای داغ رو میشناسی؟ برای حامد قدوسی هست. این مطلب رو از اونجا کپی کردم:

وقتی کشوری جزیره باشد و مردمش صبح تا شام به جای دیدن تنوع‌ها در جهان و تمرین برای احترام به بقیه فقط درس خودباوری و خودبزرگ‌بینی بگیرند و آدم‌های درس‌خوانده‌اش به جای نگران بودن در مورد موضوعات اساسی دائمن مشغول و خوش‌حال از درست کردن بمب اینترنتی و امضاءهای بی سر و ته باشند عجیب هم نیست که روزنامه‌نگار خبرگزاری‌اش که اسمش دانش‌جویی است و باید مترقی‌تر از بقیه باشد این

وحشت‌ناک را می‌نویسد. نمی‌توانم تصور کنم که حماقت و پستی باید تا به چه حد باشد که یک نفر به خودش اجازه بدهد شکل و قیافه و چشمان و عادت‌های زندگی یک قومی را به سخره بگیرد و نسبت به این‌که مردمی که در یک کشور به دنیا آمده‌اند و سال‌ها زندگی کرده‌اند لباس رایج آن کشور را بپوشند هم طعنه بزنند. حالم آن‌قدر بد شد وقتی گزارش را خواندم که نمی‌توانم بیش از این روایت کنم.

ممنون از

که دوباره برگشته و مثل همیشه نقش وجدان بیدار را در این قضایا ایفا می‌کند. خبرگزاری ایسنا اگر ذره‌ای پرینسیپ حرفه‌ای یا پای‌بندی به اخلاق اسلامی یا انسانی یا هر چیزی از این جنس داشته باشد باید بدون هیچ درنگی نویسنده و دبیر سرویس را اخراج کند. پیش‌نهاد علی خیلی خوب است. به ایسنا زنگ بزنیم و سعی کنید مدیرانش را قانع کنیم که رسیدگی به ماجرا را در دستور کارشان قرار دهند. آن روزی که یک خبر کوتاه مخابره شود که مسوول سرویس یک خبرگزاری به خاطر نوشتن مطالب نژادپرستانه و پراکندن نفرت از یک ملت دیگر اخراج شد روز به‌تری برای کشور ما است.

این چیزا فقط باعث میشه آدم تأسف بخوره:sigh:

من خیلی سعی میکنم مراقب رفتارم باشم در برابر آدمایی که با من متفاوتن حالا چه ار نظر جسمی( که اینم باید بررسی بشه) چه از نظر نژاد و رنگ پوست و.....

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یک گاوم و گاو ها در انجام امور بهترینن

من یک گوسفندم و گوسفند ها از همه بیشتر می فهمند

من یک بزم و بز ها به مراتب بهتر از سایرین شاخ می زنند

من یک خرم و خرها مطمئنا از نفهم ها بهترن

hanghead.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

کیه که تو این دنیا نژاد پرست نیست؟

خودبزرگ بینی و ارضای شهوت بزرگ شدن تو ذات همه هست و هرکسی به یه چیزی افتخار میکنه که خودشو متمایز کنه از بقیه

یکی عضلات بازوش یکی تعداد کتابهایی که داره و نخونده یکی هم مثل جیمی جون ما چیزایی داره که میتونه پزشو بده:w16:

همه چیز بستگی داره به تعریف خود ما شاید کسی که علم و دانش کوچکترین اهمیتی قائل نشه در نظرش انشتین با یه ملخ هیچ فرقی نداشته باشه

یا شاید چیزهایی که برای جیمی جون ارزش هست برای من ضد ارزش باشه حالا هی بیاد پزشو بده من معمولا اینجور احساسات رو دایورت میکنم به یه جایی!

به هر حال مغلطه نکنم !!!

به نظر من همون دیدی که ما به عرب ها داریم و سوسمار خوار خطابشون میکنیم ژاپنی ها همون رفتارو با استاد دانشگاه ما داشتند ...آمریکایی ها هم نسبت به ژاپنی ها

هر چقدر هم روشن فکر باشیم همینه

حسی میگه ما بهتریم

ما باید بیشتر داشته باشیم

• Like 8
لینک به دیدگاه

نظر بنده اینه:

جامعه ای که بیشتر احساس ضعف میکنه و بیشتر احساس عقب موندگی می کنه، همیشه خروجی "نژادپرست" بیشتری داره و از طرفی "توسری خور" های بیشتری تولید میکنه.

در واقع این جور جوامع چون درک درستی از وضعیت خودش نداره، همیشه میخواد این وضعیت رو با یه چیزی جبران کنه و دنبال یک هویت مستحکم میگرده، به خاطر همین سعی در خودبرتر بینی داره.

و بالطبع تعصب بیشتر

و از طرفی هم تاب تحمل جوامع مترقی رو هم نداره. و سعی میکنه یکجوری خودش رو به یک دستآوردی پیوند بزنه ...

جوامع نژادپرست معمولا در برهه ای که بشدت تعصب پیدا میکنه، بشدت هم عقب می افته.

• Like 6
لینک به دیدگاه
ممنون از همه دوستان.

این رو میخواستم بگم:

در جامعه مان...

قبولت دارم

منم چند مدت پیش(حدود یکسال) متوجه این موضوع شدم و بعد از اون روز به روز دارم این حسو تضعیف می کنم

بیشتر با اتکا بر اینکه اصل و اصالت و این چیزا هیچ اهمیتی نداره و فقط طرز تفکر هر کس مهمه

برا همین تاریخ رو سعی کردم انکار کنم(چون تاریخ نوشته ی گنجشکان دربار نوشته شده) و به این شاهان ستمگر افتخار نکنم

البته حس نفرت به یکی از اقوام ایرانی که با دیگر اقوام بد برخورد می کنند رو نتونستم از بین ببرم بلکه شدت هم گرفت

• Like 3
لینک به دیدگاه
نظر بنده اینه:

جامعه ای که بیشتر احساس ضعف میکنه و بیشتر احساس عقب موندگی می کنه، همیشه خروجی "نژادپرست" بیشتری داره و از طرفی "توسری خور" های بیشتری تولید میکنه.

در واقع این جور جوامع چون درک درستی از وضعیت خودش نداره، همیشه میخواد این وضعیت رو با یه چیزی جبران کنه و دنبال یک هویت مستحکم میگرده، به خاطر همین سعی در خودبرتر بینی داره.

و بالطبع تعصب بیشتر

و از طرفی هم تاب تحمل جوامع مترقی رو هم نداره. و سعی میکنه یکجوری خودش رو به یک دستآوردی پیوند بزنه ...

جوامع نژادپرست معمولا در برهه ای که بشدت تعصب پیدا میکنه، بشدت هم عقب می افته.

ولی تو کشورهای پیشرفته مثل المان انگلیس هم کم نیستن ادم هایی که به شدت نژاد پرستن

نژاد پرستی به خیلی از مساییل مربوط میشه که اصلیش نوع اموزش و فرهنگ موجود در جامعه هست و ربطی به پیشرفت علمی خیلی کمتر مربوط میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...