پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نحوه انتخاب سردفتر اسناد رسمي: با توجه به نيازمنديهاي هر محل، سازمان ثبت اسناد و املاك كشور با توجه به شرايط مقرر در قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 1354 اقدام به پذيرش سردفتر اسناد رسمي مينمايد. نكات مهم آزمون سردفتري اسناد رسمي: علاوه بر شرايط عمومي كه در زمان اعلام آگهي ثبت نام از طرف ثبت اسناد و املاك كشور مشخص ميشود، طبق ماده 6 قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 25/4/1354 اشخاص زير را ميتوان به سردفتري دفترخانه اسناد رسمي تعيين نمود: 1) اشخاصي كه داراي ليسانس حقوق در رشته قضايي يا منقول از دانشكده الهيات باشند. 2) كساني كه داراي دو سال سابقه خدمت قضايي يا وكالت پايه يك دادگستري باشند. 3) ساير كارشناسيها به شرط داشتن سه سال سابقه دفترياري 4) اشخاصي كه از مراجع مسلم، داراي تصديق اجتهاد طبق آييننامهاي كه به تصويب وزارت دادگستري ميرسد باشند. 5) دفترياراني كه داراي گواهي قبولي امتحان مخصوص سردفتري و دفترياري موضوع شق سوم ماده 10 قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 1316 باشند به شرط داشتن پنج سال سابقه دفترياري 6) دفترياراني كه داراي ديپلم كامل متوسطه باشند به شرط داشتن هفت سال سابقه دفترياري اول. 7) دفترياران اول كه در تاريخ تصويب اين قانون شاغل بوده و 15 سال سابقه دفترياري اول اعم از تناوب و يا مستمر داشته باشند. 8) سن سردفتران اسناد رسمي در بدو اشتغال نبايد از 24 سال كمتر و از 50 سال بيشتر باشد _________________________________________________________________________ شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده