volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوست محترم..................نه این شکلیم نیست............میدونید چرا؟ اخه تو همون دادگستری خودمون چندتا خانم بازپرس هستن نگوا نپرس خدا نکنه گیرشون بیافتی یعنی یک سره باز داشت وزندان..........طرف حالا بخواد گریه کنه التماس کنه رگ خودشو ببره واسش هیچ مهم نیست....پس نمیشه گفت دل رحم بودن خانم چون همشون این جوری نیستن هر روز دارم میبینم خانومارا که چطوری هستن.... چون ذاتا دل رحمن نمیشه خانما قاضی بشند توهر چی استثناهست لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخشید آقای قاسم نتاج بهتر نیست ازنقل قول استفاده کنید؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زنان شما کشت زاران شما هستند از هر طرف که خواستید بر آنها وارد شوید زنی که تمکین نکند اسمش میشود ناشزه برای شهادت یا یک زن یه مرد باشد یا دو زن دینی که شهادت یه مرد عامی بیسواد برابر شهادت دو زن تحصیل کرده و اجتماعی می داند دینی که دیه زن رو نصف دیه مرد میداند ولی همون دین دیه آلت ج زن رو برابر دیه کامل یه مرد میداند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انتظار دارید حق قضاوت به زن بدهد 6 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام وعرض اردب...................ای ول همین منم میگم شما زنید پس بمونید خونه شما لطف كن نظرتو برا خود ت و خانوادت نگه دار!چون هر جا قرار نيست هر كسي نظر بده كه شايستگيش رو نداره... من يكي از فعال ترين و نخبه ترين افراد اين كشورم تو سطح خودم و رشته ام وجود امثال من ضروريه اين ربطي به جنسيت نداره !! اين تفكر شما برميگرده به فرهنگ غلط و طرز تفكر اشتباهي كه رواج داره ....كسي كه يه زنو فقط به چشم جنسيتش ميبينه از نطر من كسيه كه شعور انسانيش اونقدر كه لازمه پيشرفت نكرده!! 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ........................................س....اوه اوه انگاری خانم شما خیلی شاکی هستید نه؟.................................نقل قول پايين هر پست هست 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا پسری از بابلسر، نواندیشان انجمن علمی - فرهنگیه نه چت روم و جایی واسه کل کل اونم اینقد سخیفانه و سطح پایین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده