shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 درود خب بعد از دو ماه وقفه سری جدید مسابقه آهنگ شناسی رو استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، 6 آهنگ برای این مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 6 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، 5 تاش ایرانیه و یکیش خارجی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه * با توجه به اینکه امکان دعوت کاربرها برای تاپیکها برداشته شده کسایی که میخوان سری بعد هم توی مسابقه شرکت کنن زیر این پست تشکر بزنن تا من با پیام خصوصی مطلعشون کنم 28
سمندون 19437 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 2-آصف(سیمین بر زییبااااااااااااا............)تو این مایه ها بود 4-مهرنوش-کم میارمت 5-سیاوش قمیشی(بارونو دوست داشتم چون تو رو یادم میاره . حس میکنم مال منییی) آقا اسم آهنگارو الان یادم نیست .:icon_pf (34): 6- این دیگه تخصص منهههههههههه گوگوش (دیگه اشکم واسه من ناز میکنه ) کاشکی تاریکی میرفت فردا میشد اضافه میکنی خوب خبر بده 4
*mini* 37778 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 1- گروه آریان( یه بهونه یه بهونه یه بهونه برای خوندن...شادی رو توو دلا نشوندن...) 2- آصف....(واسه همه یارا یه خبری دارم...) 4- هم فکر کنم از مهرنوشه( کم میارمت) 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 4. مهرنوش ===> کم میارمت 5. سیاوش قمیشی ===> بی سرزمین تر از باد 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 6- گوگوش کاشکه تاریکی میرفت فردا میشد صبح میشد چشمون تو پیدا میشد 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2012 سخته آهنگااااااااات شادی اتفاقا انگاری آسون بوده باید سخت ترش میکردم 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 1. آریان 4. مهرنوش (همیشه کم میارمت!) 6. گوگوش ( آلبوم کویر) 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 اتفاقا انگاری آسون بوده باید سخت ترش میکردم هیچم آسون نبود بابا بذا یذره امتیاز بگیریم ما فخیریم من همون پست رو ویرایش کردم نه همونو ویرایش نزن باید ببینیم اولین نفر کی بوده اینجوری قاطی میشه خو 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2012 من همون پست رو ویرایش کردم فعلا 20 امتیاز ازت کم میشه به خاطر همین کارت هیچم آسون نبود بابا بذا یذره امتیاز بگیریم ما فخیریم خب آسون باشه همه رو یکی دو نفر اول میگن به بقیه چیزی نمیرسه که امتیاز بگیرن تو هم که هیچ وخ اولین نفر نمیرسی اینجا 2
سمندون 19437 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 بابا من نمیدونستم نباید ویرایشششششششششششش کرددددددددد 6- گوگوش (دیگه اشکم واسه من ناز میکنه ) کاشکی تاریکی میرفت فردا میشد 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 خب آسون باشه همه رو یکی دو نفر اول میگن به بقیه چیزی نمیرسه که امتیاز بگیرن تو هم که هیچ وخ اولین نفر نمیرسی اینجا ارزومه یه بار پست اول برا من باشه هماهنگ کن بعدا تاپیکو بزن پاستیلت با من ------------------------------------ اینا اسپم نیستاااااا برا آپ کردن تاپیکه 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2012 ارزومه یه بار پست اول برا من باشه هماهنگ کن بعدا تاپیکو بزن پاستیلت با من ------------------------------------ اینا اسپم نیستاااااا برا آپ کردن تاپیکه اسپم آزاده اینجا باااوشه...پس پاستیلای مسابقه ی بعدی رو از الان بده ببینم چیکار میتونم برات بکنم 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2012 همه که جواب دادن من الان بگم فایده نداره تو حالا بگو شاید بقیه همه رو درست نگفته باشن 1
ارسال های توصیه شده