!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ طریقه نصب وکرک کردن نرم افزار پروتئوس 7.8 سرویس پک 2 Proteuse Professional7.8 SP2 (مطلب درخواستی کاربران) نحوه کرک کردن :اگر قبلا برنامه رو نصب کرده اید حذف کنیدسپس مجددا شروع به نصب کنیددر حین نصب از شما لایسنس می خواهد که در پوشه ی کرک یک لایسنس وجود داردبعد از اتمام نصب:فایل LXK Proteus 7.8 SP2 ENG v1.0.1.exe را از پوشه کرک به پوشه نصب کپی کنیدو آنرا اجرا کنید و در آن پوشه نصب پروتیوس را به طور صحیح انتخاب کنید( در ویندوز 7 و ویستا باید روی فایل کلیک راست کرده و گزینه run as admin را بزنید )سپس دکمه update را بزنید و از برنامه لذت ببرید ...کسانی که فقط کرک جدید را می خواهند می توانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنند. 2 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان من میخواستم پروتیوس رو نصب کنم مثل روش بالا ولی جواب نداد من پروتیوس 7.2 ، 7.4 ، 7.6 ، 7.8 رو نصب کردم ولی همشون یک اررور میده اpتمال میدم مشکل از رجیستری باشه لطفا اگه راه حلی میدونید اطلاع بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستانمن میخواستم پروتیوس رو نصب کنم مثل روش بالا ولی جواب نداد من پروتیوس 7.2 ، 7.4 ، 7.6 ، 7.8 رو نصب کردم ولی همشون یک اررور میده اpتمال میدم مشکل از رجیستری باشه لطفا اگه راه حلی میدونید اطلاع بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام احتمالا به دلیل لایسنس شما یکبار به اشتباه تو رجیستر شده . به نظرم اول فایل مربوط به لایسنس رو پاک کنید بعد بوسیله کرک مناسب این نرم افزار رو رجیستر کنید. من نمیدونم ورژن نرم افزار شما چیه و اصلا این کرک تو سیستم شما جواب میده یا نه اگه جواب نداد از یک کرک دیگه این نرم افزار استفاده کنید 4 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از توجهتون بله الآن متوجه شدم موقع نصب اشتباها لایسنس 7.4 رو جای 7.6 استفاده کرده بودم واسه همین تو رجیستری مونده بود. کلا پاکش کردم و 7.10 رو دانلود و نصب کردم خوشبختانه بالا اومد! یه نصف روز مارو درگیر خودش کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده