رفتن به مطلب

نقش آستاگزانتین در کیفیت و بقای لارو میگو


پسری از بابلسر

ارسال های توصیه شده

[h=2][/h]

آستاگزانتين طبيعي كيفيت لاروها و بقاي ميگوها را بهتر مي كند . تغذيه مناسب مولدين بالغ كليد اصلي براي توليد موفق و مناسب ناپلي ميگو است .

بيشترين غذايي كه اكنون رايج است غذاي طبيعي تازه يخ زده مي باشد مثل اسكوئيد و ماسلز و كرم هاي پرتار . با اين حال تحت اين شرايط يك كاهش عمومي در كيفيت ناپلي و بازدهي لاروها رخ مي دهد كه با كاهش رنگدانه و بي رنگ شدن تخمدان ماده هاي بالغ و زرده تخم لاروها همراه است ، بنابراين كاهش ميزان تغذيه لاروها در مرحله ZІ ، بيشتر شدن ميزان بد فرمي لاروها و در مرحله ZІ كاهش بيشتر بقاي لاروها نيز از عواقب آن است . اين حالت سندروم كمبود رنگدانه ( PDS ) ناميده شده است .

 

پاپريكا ( PAPRIKA ) مثل يك منبع كاراتنوئيد است كه مورد استفاده قرار مي گيرد تا اثرات زيانبار PDS را بر روي سلامتي مولدين كاهش دهد ( ويبان 1995 ) . پاپريكا حاوي گزانتوفيل هايي مثل بتا-كاروتن ، بتا-كريپتوگزانتين ، كپزانتين و كپسوربين است ، بعضي از آنها مي توانند به مرور زمان به استاگزانتين تبديل شوند ( ويبان 1996 ) . در يك آزمايش ، يك گروه از مولدين مبتلا به PDS استفاده شوند تا اثركاراتنوئيدهاي پاپريكاي موجود در غذا روي آنها امتحان شود . بعد از چهار هفته تحت اين شرايط كيفيت لاروها به طور قابل ملاحظه اي بهبود يافت بدين معني كه ميزان بقاي ZІ افزايش 83-25 % داشته است ( 1%>P ) . درصد لاروهايي كه دستگاه گوارش كاملي داشتند از 49% به 96% افزايش يافت و درصد لاروهايي كه شكل مناسب نداشتند ( بدريخت بودند ) از 21 % به 4 % كاهش يافت ( بعد از چهار هفته استفاده از كاراتنوئيدهاي مكمل ) .

هم اكنون واضح است كه استاگزانتين يك ويتامين ضروري است كه براي بلوغ و توليد مثل گونه هاي آبزي مختلف لازم است ، لذا اين فقط مخصوص گروهي از نوزاداني كه در طبيعت تغذيه مي كنند و ميگوهايي كه استاگزانتين را از مصرف فيتوپلانكتون ها و زئوپلانكتون ها يا جانوراني مثل كريل و امثال آنها بدست مي آورند نيست . آزمايشات اوليه نشان مي دهد كه استاگزانتين طبيعي در مقايسه با پاپريكا بازدهي بيشتر و سريعتر و نتيجه بهتري دارد مثلأ زمان لازم براي بيوسنتز آن زياد نيست و مي تواند مستقيمأ براي اهداف متابوليكي مورد استفاده قرار گيرد . استاگزانتين هم اكنون براي سلامت بيشتر مولدين و بهبود كيفيت لاروها و بقا ، حفظ و توليد ناپلي استفاده مي شود ( جيم ويبان ) . علاوه بر اين گزارشي در كتاب آبزي پروري جهان ( جلد 23 سپتامبر 1992 ) وجود دارد كه بوسيله دكتر تاكهي واتاب گزارش شده و نقش اساسي استاگزانتين در گوشت قرمز مولدين را ثابت كرده است . اين ممكن است كه دليل اصلي نياز كاراتنوئيدها براي رشد و بقاي تخم و لاروها را بيان كند . NATUROSE يك پودر قرمز تيره اي است كه حاوي 1.5% استاگزانتين است و از آلگي به نام Haematococcus pluvialis بدست مي آيد و در شركت سيانوتچ توليد مي شود . NATUROSE كه از عصاره كريل يا CRAW FISH بدست مي آيد نيز به طور گسترده اي در بازارهاي آبزي پروري مورد پذيرش قرار گرفته است .

NATUROSE را به داخل اسكوئيد تازه يا غذاهاي تازه ديگر يا به داخل مكمل هايي مثل MADMACMS كه از جانوران دريايي به دست مي آيند تزريق كرد . NATUROSE همچنين در صنعت آبزي پروري براي رنگيزه سازي در ماهي آزاد ، قزل آلا ، ماهيان گرمسيري و آبالون ، ميگوها و SEA BREAM مورد استفاده قرار مي گيرد .

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...