رفتن به مطلب
پسری از بابلسر

نقش آستاگزانتین در کیفیت و بقای لارو میگو

پست های پیشنهاد شده

[h=2][/h]

آستاگزانتين طبيعي كيفيت لاروها و بقاي ميگوها را بهتر مي كند . تغذيه مناسب مولدين بالغ كليد اصلي براي توليد موفق و مناسب ناپلي ميگو است .

بيشترين غذايي كه اكنون رايج است غذاي طبيعي تازه يخ زده مي باشد مثل اسكوئيد و ماسلز و كرم هاي پرتار . با اين حال تحت اين شرايط يك كاهش عمومي در كيفيت ناپلي و بازدهي لاروها رخ مي دهد كه با كاهش رنگدانه و بي رنگ شدن تخمدان ماده هاي بالغ و زرده تخم لاروها همراه است ، بنابراين كاهش ميزان تغذيه لاروها در مرحله ZІ ، بيشتر شدن ميزان بد فرمي لاروها و در مرحله ZІ كاهش بيشتر بقاي لاروها نيز از عواقب آن است . اين حالت سندروم كمبود رنگدانه ( PDS ) ناميده شده است .

 

پاپريكا ( PAPRIKA ) مثل يك منبع كاراتنوئيد است كه مورد استفاده قرار مي گيرد تا اثرات زيانبار PDS را بر روي سلامتي مولدين كاهش دهد ( ويبان 1995 ) . پاپريكا حاوي گزانتوفيل هايي مثل بتا-كاروتن ، بتا-كريپتوگزانتين ، كپزانتين و كپسوربين است ، بعضي از آنها مي توانند به مرور زمان به استاگزانتين تبديل شوند ( ويبان 1996 ) . در يك آزمايش ، يك گروه از مولدين مبتلا به PDS استفاده شوند تا اثركاراتنوئيدهاي پاپريكاي موجود در غذا روي آنها امتحان شود . بعد از چهار هفته تحت اين شرايط كيفيت لاروها به طور قابل ملاحظه اي بهبود يافت بدين معني كه ميزان بقاي ZІ افزايش 83-25 % داشته است ( 1%>P ) . درصد لاروهايي كه دستگاه گوارش كاملي داشتند از 49% به 96% افزايش يافت و درصد لاروهايي كه شكل مناسب نداشتند ( بدريخت بودند ) از 21 % به 4 % كاهش يافت ( بعد از چهار هفته استفاده از كاراتنوئيدهاي مكمل ) .

هم اكنون واضح است كه استاگزانتين يك ويتامين ضروري است كه براي بلوغ و توليد مثل گونه هاي آبزي مختلف لازم است ، لذا اين فقط مخصوص گروهي از نوزاداني كه در طبيعت تغذيه مي كنند و ميگوهايي كه استاگزانتين را از مصرف فيتوپلانكتون ها و زئوپلانكتون ها يا جانوراني مثل كريل و امثال آنها بدست مي آورند نيست . آزمايشات اوليه نشان مي دهد كه استاگزانتين طبيعي در مقايسه با پاپريكا بازدهي بيشتر و سريعتر و نتيجه بهتري دارد مثلأ زمان لازم براي بيوسنتز آن زياد نيست و مي تواند مستقيمأ براي اهداف متابوليكي مورد استفاده قرار گيرد . استاگزانتين هم اكنون براي سلامت بيشتر مولدين و بهبود كيفيت لاروها و بقا ، حفظ و توليد ناپلي استفاده مي شود ( جيم ويبان ) . علاوه بر اين گزارشي در كتاب آبزي پروري جهان ( جلد 23 سپتامبر 1992 ) وجود دارد كه بوسيله دكتر تاكهي واتاب گزارش شده و نقش اساسي استاگزانتين در گوشت قرمز مولدين را ثابت كرده است . اين ممكن است كه دليل اصلي نياز كاراتنوئيدها براي رشد و بقاي تخم و لاروها را بيان كند . NATUROSE يك پودر قرمز تيره اي است كه حاوي 1.5% استاگزانتين است و از آلگي به نام Haematococcus pluvialis بدست مي آيد و در شركت سيانوتچ توليد مي شود . NATUROSE كه از عصاره كريل يا CRAW FISH بدست مي آيد نيز به طور گسترده اي در بازارهاي آبزي پروري مورد پذيرش قرار گرفته است .

NATUROSE را به داخل اسكوئيد تازه يا غذاهاي تازه ديگر يا به داخل مكمل هايي مثل MADMACMS كه از جانوران دريايي به دست مي آيند تزريق كرد . NATUROSE همچنين در صنعت آبزي پروري براي رنگيزه سازي در ماهي آزاد ، قزل آلا ، ماهيان گرمسيري و آبالون ، ميگوها و SEA BREAM مورد استفاده قرار مي گيرد .

 

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...