shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام ، ضمن تشکر از این فروم خوب من می خواستم یک اطلاعاتی کلی در باره نرم افزار دفرم داشته باشم ، اگر کسی مطلبی می دونه که بتونه به من کمک کنه ممنون می شم چون یک پروژه باید با این نرم افزار انجام بدم این ترم . چند تا سوال هم دارم که ممنون می شم که جواب بدید ایا این نرم افزار برای دوره لیسانس سنگین نیست ؟ چقدر به دانش مهندسی نیاز داره ؟ کار هایی که انجام می ده رو می شه با نرم افرار هایی مثل انسیس یا اباکوس انجام داد ؟ اصلا برای طراحی قالب اهنگری مناسب هست یا بیشتر برای شکل دهی فلزات ازش کمک می گیرن ؟ و این اخرین سوال این که کتابی اموزش دفرم هست توی بازار ؟ 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام ، ضمن تشکر از این فروم خوب من می خواستم یک اطلاعاتی کلی در باره نرم افزار دفرم داشته باشم ، اگر کسی مطلبی می دونه که بتونه به من کمک کنه ممنون می شم چون یک پروژه باید با این نرم افزار انجام بدم این ترم . چند تا سوال هم دارم که ممنون می شم که جواب بدید ایا این نرم افزار برای دوره لیسانس سنگین نیست ؟ چقدر به دانش مهندسی نیاز داره ؟ کار هایی که انجام می ده رو می شه با نرم افرار هایی مثل انسیس یا اباکوس انجام داد ؟ اصلا برای طراحی قالب اهنگری مناسب هست یا بیشتر برای شکل دهی فلزات ازش کمک می گیرن ؟ و این اخرین سوال این که کتابی اموزش دفرم هست توی بازار ؟ شرمنده دوست عزیز. بنده خودم با این نرم افزار سر و کار ندارم. از دوستان مکانیکی هم، تا اونجایی که میدونم، کسی با این نرم افزار کار نمیکنه ! پوزش 2 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مرسی از شما که خوندی من خودم یک کمی ور رفتم ، این نرم افزار ، توی کار اهنگری خیلی دقیق و خوب جواب می ده و این نکته خیلی مهم هست که شما تو انسیس مدت زیادی برای مدل سازی یک قالب فورج وقت صرف می کنید ولی توی دفرم خیلی ساده می شه این کار رو انجام داد 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جهت مهندسین مکانیک و جهت شبیه سازی ، ساخت و پردازش به روش المان محدود FEA ، انواع قالب های ریخته گری فلزی و طرز عمل انها بکار برده می شود . این نرم افزار مکمل نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیز می باشد . برای دریافت این نرم افزار همراه با کرک آن از بانک نرم افزار ایران سیتی به ادامه مطالب مراجعه نمایید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل راهنمای نصب را قبل از اجرا مطالعه بفرمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارت اول - ۱۰۰ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارت دوم - ۱۰۰ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارت سوم - ۱۰۰ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پارت چهارم - ۷۴ مگابایت رمز فایل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده